PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=211196}

Lody na patyku

Eskimo Limon
1978
6,6 6,9 tys. ocen
6,6 10 1 6885
5,0 5 krytyków
Lody na patyku
powrót do forum filmu Lody na patyku

Ma niesamowity klimat

użytkownik usunięty

Ja akurat uwazam lato za jedyna pore do zycia ;) Klimaty rodem z Honolulu do mnie
przemawiaja (wiem, ze to bylo krecone w izraelu, chociaz produkcja jest niemiecka).
Przyjemnie sie to oglada. Drineczek, palemka, kabriolet, dupeczki, pelna bajerka ;) Tak
wyobrazam sobie swoje miejsce do zycia - slonko caly rok, po pracy plaza, relaxik, kumple,
dupy - super... Uwielbiam ten klimat letniego luzu

mylisz się. film kręcono w Izraelu i jest to produkcja izraelska. tylko część 7 i 8 jest produkcji niemieckiej.

użytkownik usunięty
makintosz

aha. W kazdym razie film klimatyczny..

w pełni się zgadzam, a co więcej, przebija na wylot wiele dzisiejszych komedii młodzieżowych tego typu.

użytkownik usunięty
makintosz

masz racje... teraz wychodza takie poje*ane produkcje, ze szkoda gadac...

to są dopiero beztroskie chwile. balangi, alkohol, podrywanie dziewczyn. żyć nie umierać. to jest dopiero to. no i przystojne chłopaki, a zawłaszcza Bobby i Benji.

użytkownik usunięty
makintosz

jestes gejem, czy dziewczyna?

jestem chłopakiem, a co?

użytkownik usunięty
makintosz

mowisz o przystojnych chlopakach z filmu - to zastanawiajace.

ocenienie urody chłopaków chyba nie czyni ze mnie pedała, co? jakoś nikogo to nie mierzi, jak jakaś dziewczyna na filmwebie oceni urodę kobiety. spokojnie, jestem hetero ;)

użytkownik usunięty
makintosz

luzik ;)

użytkownik usunięty
makintosz

nie dosc ze piszesz o przystojnych chlopakach to jeszcze podajesz ich imiona - kobiety moga oceniac kogo sobie chca, a ty jestes pedziem, wiec wyjdz z szafy i nie oszukuj sam siebie

kim ty jesteś, aby mówić, jakiej orientacji jestem, co? sam pewnie jesteś gejem, a na mnie się wyżywasz. też tak zaczepiasz dziewczyny oceniające urodę aktorek?

użytkownik usunięty
makintosz

tak jak wyzej kolega napisal to co robisz jest zarezerwowane dla dziewczyn i gejow, a nie dla facetow - jesli tego nie czujesz tzn ze nie jestes facetem
jak by mi kumpel powiedzial ze ogladal lody na patyku i ze byli przystojni chlopcy, a zwlaszcza bobbi i benji to bym mu wyj*bał z dyni i to by byl koniec naszej znajomosci

to że napisałem, że Benji i Bobby są przystojni oznacza, że jestem homo? nie bądź śmieszny. ocenianie dziewczyn też jest zarezerwowane dla nas, a jakoś nie raz widziałem, jak jakaś dziewczyna oceniała urodę aktorki i jakoś nikt się nie bulwersował. jak to wyjaśnisz, co?