PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1102}

Lemur zwany Rollo

Fierce Creatures
1997
6,8 13 tys. ocen
6,8 10 1 12687
7,0 7 krytyków
Lemur zwany Rollo
powrót do forum filmu Lemur zwany Rollo

Rewelacyjna komedia, dla mnie lepsza niz "Rybka...", kompletnie nie ma się do czego przyczepić. SUUUPER!

menshikov

ze lepsza to sie nie zgodze (powiedzmy na rowni), ale ze wszystkim innym - tak. naprawde mozna s usmiac szczerze. a ten motyw z niewyzytym seksualnie i oweiczka oraz tymi dwoma laskami w pokoju - super!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
menshikov

Ja przyznam, że zwykle mam mieszane uczucia, jeżeli chodzi o komedie. Uważam, że to bardzo trudny gatunek filmowy, często na żenującym poziomie. Tu jednak zachęcił mnie do obejrzenia tytułowy lemur, jako że jestem miłośniczką małp :) A John Cleese nie zawodzi! Tak więc podpisuję się, że film super! Chyba moja ulubiona komedia :) Od wczoraj mam na dvd i mogę oglądać ile dusza zapragnie!

ocenił(a) film na 8
menshikov

Lemur zwany Rollo jest świetnym filmem, bardzo mi sie podoba na równi z Rybką zwaną Wandą.
A ten wątek z "niewyżytym seksualnie" był bardzo zabawny.

ocenił(a) film na 7
Anda00

Dla mnie Rollo chyba nawet lepszy od Wandy. W tym tygodniu oglądałam w tv N Lemura i jak dla mnie genialny

menshikov

Jak mam być szczera, to też bardziej śmiałam się na Lemurze...

A owieczka - cóż, uśmiałam się do łez....

ocenił(a) film na 7
menshikov

I dlatego oceniłeś aż na 2?

FILioza

Dla mnie Rybka dużo smieszniejsza - tu było parę zabawnych scenek - najlepsza dla mnie to ta, kiedy rozmawiają jednoczesnie, ale to już nie to ...