PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=439908}
5,9 305 tys. ocen
5,9 10 1 304934
5,2 37 krytyków
Lejdis
powrót do forum filmu Lejdis

NAJLEPSZE TEKSTY

ocenił(a) film na 10

Tekst numer jeden tego filmu!
Ukłony dla Pani Olszówki. Na zywo wygladala bardzo pozytywnie i ten glos.. mmm a wiec tekst najlepszy: siedzą Lejdis jak kazde wieczorkiem z winkiem w rece. i Olszówka:
"najgorsze jest to, ze ja mam wielką, gigantyczną, mega dupe. Ona mi sie całkowicie wymknęła spod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne a ona ma swoje. np ide korytarzem a ona mi sie szyderczo dynda z tyłu."
motyw z nietoperzem był moim numer 2

ocenił(a) film na 9
grace_5

hah jeszcze
"-dziecko możesz mieć z każdym
-do jutra? ciężko będzie Qrwa"
"-i co Klaudiusz? Studiujesz?
-tak. Stosunki. yyy międzynarodowe prosze księdza"
"- kto normalny zadaje się z dziećmi
- mamo przecież ty też.
- ale ja jestem nauczycielką
-nauczyciel też może być pedofilem. Sypia z uczniami i wogóle"I zonk ;p
"-Istvan, mówie Ci, żebyś wstał
-GoSZka stał, oj stał"

i przez cały film. "-..Edgar ; - Erwin"

ocenił(a) film na 1
glamour

najlepsze było jak Adamczyk opowiadał płacząc jak jego chłopak go rzucił "bez żadnego ostrzeżenia, ze coś jest nie tak, nic i nagle po prostu jeb i się wyprowadził" :D:D:D

ocenił(a) film na 3
Divian

" dla jakiegoś dietetyka, dla zera!" :]

ocenił(a) film na 1
szustrik

haha, tak! :D

albo Korba: "idź mi z tym spanielem" :D

Divian

O tak o tak o tak. To "jeb" mnie rozbroiło:)))

glamour

mam pytanko. czy pamieta ktos jakis tekst z mamutami?

ocenił(a) film na 10
glamour

Fajny był też moment jak Korba z Monią jechały na tym czyms (chyba to kosiarka była) i wiozły Arlette na przyjęciu:):)
I jak gosia udawała niepełnosprawnego Marka hahaha:):):) Super Film:)

garfield1213

Film był super :) Popłakałam się ze śmiechu i kiedy już na koniec łapałam spokojny oddech ..Szyc wystrzelił z .. Coca-Cola. Pójdę chyba jeszcze raz. Fakt sporo było fajnych tekstów.

Zyrafa777

Jeny, ten film jest super!!! W żyicu sie tak nie uśmiałam !!! Musze iść na to jeszcze raz !!! Cała sala prawie cały czas rechotała xD

ocenił(a) film na 10
glamour

Ja tez ide na to jeszcze raz, to jest pewne;d

ocenił(a) film na 8
glamour

hmmm...fakt faktem niektóre teksty mnie rozwaliły że prawie sikałam, ale w gruncie rzeczy to moim zdaniem trochę smutny film. weźmy np.postać Korby- niby pozytywnie zrytej, która może mieć każdego faceta, a z drugiej strony bardzo samotnej i nieszczęśliwej. no ale cóż...może jestem nadwrażliwa...
a tak w ogóle to film sie udał choć nie powalił na kolana. z jednej strony rozumiem wszystkich zażenowanych, wybitnych, jedynych w swoim rodzaju znawców kina, ale z drugiej strony mam świadomość że to jest POLSKI film, stworzony dla POLAKÓW, którzy w większości nie są zbyt wybredni jeżeli chodzi o humor i schemat "dobrego filmu". potwierdza to sam fakt powstawania i sukcesów kasowych takiego czegoś jak "tylko mnie kochaj" albo "jeszcze raz"... a na tle tego czegoś "Lejdis" wypada bardzo pozytywnie jak dla mnie.

ocenił(a) film na 6
kropekk

tekst:
Lucy: "co ty tu robisz"
Gos(z)a: "winda mi się zepsuła"
kilka godzin później
Lucy: " tobie też się winda zepsuła?"
Monia: "Jaka ku** winda, w ciąży jestem!!" :D :D

"cudowna to jest woda z lichenia"

Korba: (w kontekście do latynosa) "to było jednorazowe tournee" :D

Gos(z)a: "Istvan chcesz mieć ze mną dziecko?? Masz czas do jutra (...), no to pa..." :D :D

Istvan: "Gosza przecież miało być dziecko"
Gosza: "miało, miało i się zesrało..." coś w tym stylu :D :D

Ci Legioniści Piłsudskieg, CBA i Radio Maryja mnie powaliło. Aha no i też "ty, ty.... dyrygencie" szczególnie że byłam na tym filmie z chórem w którym śpiewam. Nasz dyrygent też oczywiście był :D :D :D cała sala w śmiech!!! :D :D

motorolka_15

Istvan (wchodząc z koszem tulipanów): Gosza to miało być dziszaj?
Gośka: Miało, miało i się zesrało...
Istvan: Ale ja nicz nie roszumiem.
Gośka: Ja tez... a teraz spie*dalaj juz...

ocenił(a) film na 1
glamour

jak czytam co za matoly jestescie jarajac sie tekstami napisanymi w kilka minut na kiblu przed podobnych matolow to zastanawiam sie powaznie nad zmiana obywatelstwa

glamour

mi najbardziej podobał się tekst o tym jak Tomek (mąż Moni) wyjechał : "pije wodę z kałuży, napierdala mieczem i gardzi telefonią komórkową" :D
Pamięta ktoś jak dokładniej brzmiał ten tekst ? Bo pewnie coś pomyliłam :P

Crepusculo

"pije wode z kałuży, napierdala mieczem i gardzi łącznością telefoniczną"
"-korba, kurwa...skąd ty żeś go wytrzasnęła?
-z wyprzedaży :)"

użytkownik usunięty
glamour

Ojciec Dyrektor : Za to też Cię nie wywalę. No way.

Lucy: Ja od roku się staram,żeby mnie wylali. Nie jest łatwo(jakoś w tym sensie)

Lucy: (na lekcji) Pipa Pipa.

Korba : Sorry, zapomniałam że twoja matka zwiała z argentyńskim tenorem.
Monia: To był baryton. Jebany baryton.

Szymek : A co on robi u Korby o tej porze?
Lucy: Ona mu daje korki.
Szymek: Z czego?
Lucy: Z....francuskiego.

Super była rozmowa telefoniczna Gośki z Istvanem,ale ktoś już o tym wspomniał. Generalnie trudno wszystko spamiętać. To już są kultowe teksty, a co dopiero będzie za kilka lat :)

ocenił(a) film na 6
glamour

Jakos tak:
- Nie mozecie grac wczesniej w ta pilke?
- Wczesniej nie, bo Tomek (czy ktos tam) ma prace
- Prace? To ile on ma lat?
- Nie wiem, z piecdziesiat.

ocenił(a) film na 8
glamour

Mój ulubuiony moment to ten kiedy Gosia dzwoni do Istvana i umawia się z nim na dziecko ! Teksty wymiataja ! :)

Komedia fantastyczna! Do tego stopnia, ze bylam w kinie 3 razy na niej! :)

kate88_2

teksty porównywalne z tekstami z "dnia świra" i "seksmisji" => będą pamiętane baaardzo długo =) musze iść jeszcze raz koniecznie!

ocenił(a) film na 8
glamour

i jeszcze "Dzien dobry dzwonie z biura...z oddzialu chorób wenerycznych..." To mnie pobiło ! ! ! ;D

ocenił(a) film na 7
kate88_2

text: "Ja pierdole, niech ktos wezwie pomocy" Szyca mnie powalił, dusiałam sie ze smiechu xD, cała akcja z rosołekim to w ogóle moj ulubiony fragment, ale film cały zajebisty:D

glamour

ten film jest chyba najlepszym Polskim filmem jaki ogladalam naprawde usmialam sie w kinie jak nigdy ogolnie to wszyscy ludzie sie siali nawet i ci starsi ;]] super film

ocenił(a) film na 7
Lady_croft_4

Gośka:,, Czekamy tu na ciebie. Ja i moja owulacja." :)

ocenił(a) film na 10
glamour

wszystkie teksty są zajebiste :D
bylam na tym filmie 2 razy i wybiore sie 3 raz na bank :D ^^

ocenił(a) film na 8
glamour

" ja nie mam czasu zeby czekac do jutra!dni płodne mi sie koncza!"
xD

ocenił(a) film na 10
asiula1205

ja sie tak obsmiałem na tym filmie że nie mam pytań... 3 polska komedia po poranku kojota i chlopaki nie placza z ktorej tekstow tak sie uśmiałem ;D

ocenił(a) film na 7
glamour

Męskie role zagrane prześwietnie, ale kobiece to porażka. Większość tekstów dobrych taka również ocena 7/10.

ocenił(a) film na 7
czarrna

teksty wymiataja
z nietoperzem i akcja z rosolkiem

Arletta: ja nie wiem jak to sie stalo..
Błazej:Opalony
zesikalam sie :D

ocenił(a) film na 7
glamour

- A tam znajomy... Jednorazowe tournee. - Korba

- Kochanie, ja nie mam czasu na grę wstępną, mi się dni płodne kończą! - Gośka :)

– To nie jest prawdziwy sylwester.
– I kto to mówi... dorosły facet, który popierdala w todze i myśli, że jest rzymianinem. - Tomek i Monia

- Dziecko, weź milcz jak do mnie mówisz. - redaktor, chyba jakaś na "M" ;p

I wiele z wymienionych ;)

ocenił(a) film na 6
glamour

życie to spontan nie mozna go przecwiczyc

Digital_boy

I jeszcze "Pan Dywanik zwinął się z mojego życia" ;D

glamour

Mi się podobał tekst Szymka jak dzwonił do Korby:
>>>a twoja matka gdzie jest?<<<
>>>próbowała je pocieszać, ale poległa<<<

nati_15

Rozmowa GoSZki z Isztwanem:
Gośka: No?
Isztwan: Gosza? Halo? Tu Isztwan. Sztrasnie mi przykro.
Gośka: No, co tam?
Isztwan: Miałem nadzieję, że przyjedziesz. Artur wszystko mi powiedział. Sztrasnie głupia sprawa z tym pogrzebem.
Gośka: Z czym?
Isztwan: Yyy no, Artur mowił, że musziałasz zostać w Warszawie z powodu pogrzebu.
Gośka: A nie, bo moja przyjaciółka umarła. Nie, znaczy nie przyjaciółka, tylko jej, jej mąż. No ale wiesz jak to jest: jeden za wszystkich, wszyscy za jed... jakoś tak, no.
Isztwan: Gosza? Sztrasnie tam u was glośno i wesolo.
Gośka: Bo wiesz co nie, on se zażyczył, że to ma być taki obrządek indiański no. Głośno, wesoło, chociaż wszystkim jest bardzo smutno.

Czerwo1990

na początku:

Łucja: gdzie byłeś, UFO cię zabrało?
Marek: Taaa, do kibla

;D

ocenił(a) film na 4
wujekogr

''załamujecie mnie ludzie'' - to mój teskt

ocenił(a) film na 4
GhostFace

TEKST

GhostFace

pielęgniarka:
"siedzieć i czekać! bo zastrzyk w dupe dam!" ;P

beatas16

Isztwan:Gosza ja chce miec z toba dziecko, drogie dziecko, psa, aligatora, dom...:) normalnie powalajace teksciory... albo
Korba: Jak chcesz wiedziec to mamy tutaj dzis Gwiezdne Kurwa Wojny...
Mareczek: Mów mi Ciociu:/
Szymek: Ciociu tu jakas masakra jest. Wujek Artur okazał sie gejem i ciocia gosia nie moze miec dzieci, za to ciocia monia jest w ciazy i chce usunac... Mama probowala je pocieszyc, ale polegla...:)
Gosia: Juz ja wiem o jaki nastrój ci chodzi, ale ja kochanie sobie fiuta nie dorobie:)
Błazej: Chodz to tak ci Zubra wyłotosze ze ujrzysz poprzednie wcielenie:)
Marek: Jak przyjade to mój figielek dobierze sie do twojej niegrzecznej hawanki:)
Błazej: Geny...?? Wielkie, Jędrne, bezlitosne...
Goska: Taaa, Kazdy tak mowi a potem okazuje sie hmm Smutny korniszonek:)
Gosia: Czekam tu na ciebie ja i moja owulacja
Monia:Smierdzisz petami jak stary bosman:)
Monia: Taaa kochana, cellulitu to ja nie mam tylko pod oczami aktualnie:)
Korba: Spierdalaj Erwin!!! To tez jest szczere:)
Monia: No przeciez kurwa widze ze nie frytki, ale po co??
Lusi: Kurwa ja pierdole kurwa mac:)
Błazej: Opalony:):):):):):)

sylwia_90_90

Lusi: Pan dywanik to juz dawno zwinal sie z mojego zycia:)
Szymek: nie obchodzi mnie z kim sypiasz, ale czy musisz jego gacie prac z moimi?? To mnie upokarza:)
Korba: Brat?? I ma mega wielkie cyce i na imie Joana:)
Korba: Naprawde, dwa lata temu rura wpadla mi w rezonanz i odbieral radio maryja. Ja tam tego, a tu zaluj za grzechy

glamour

juz po cytatach ktore wypisujecie z tego filmu widac jaki jest gowniany

ocenił(a) film na 9
glamour

Ja mam wielka gigantyczna megadupę, która mi się calkowicie wymknęła spod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne, a ona ma swoje...I jak idę korytarzem, to ona mi tak dynda z tyłu

-O,ja Arturowi kupię whisky i mu przykleję takie serduszko..
-To sa nasutniki głupia
-Co?
-No przyklejasz i tańczysz
I chwilę potem Klaudiusz Jedynak
-Dzień dobry pani profesor :D

Ty patologiczny siewco spermy

W ogóle postac Błażejka i pomysł na życie Dywaników i zrezygnowane: Cześc dziewczyny... Po powrocie Mareczka z akcji pipa pipa:)

Grzbietorody pipa pipa charakteryzują się tym, że podczas kopulacji robią salto...

Nie,jak choroba psychiczna, to ja nie wchodze w ten biznes, bo to się dziedziczy i urodze, mordercę albo polityka.

-Na imię mam Erwin
-Bez różnicy, człowiegu, dla mnie możesz byc Lech i Jarosław

Hellyspring

Najlepszy tekat był Korby:

Korba- ...Powiedz, że głosy z kibla słyszysz..
Gośka- Ciebie to Korba zupełanie pogieło...
K- Nie no naprawdę dwa lata temu moja rura wpadła w taki rezonans,że mi Radio Maryja zaczęło obierać. Ja tu ten tego a tu z kibla słyszę "Żałuj za grzechy..."
Ja się nie mogłam po tym tekście opanować ...xD
Wszystki są naprawdę świeeeeetne!!
Polecaaaaam :)

_gabby_

to ja cie poprawie bo to szlo inaczej
K-Dobra powesz mu ze slyszysz glosy mowiace do ciebie z kibla
M-No ciebie Korba calkiem pogielo
K-Naprawde 2 lata temu przysiegam rura od kibla wpadla mi w rezonans i odbieralo radio maryja ja tu tego a facet z kibla zaluj za grzechy

ocenił(a) film na 7
wojtek_flejter

Mnie rozwaliło: "Czas mija jak z piczy strzelił" :)

ocenił(a) film na 1
glamour

Oja ale dobre teksty ojaa!! a ten słyszałeś "Ty Jola ale Ci syry capią jak koniowi zad" też dobre nie ? :D:D:D... o boże ludzie żebyście wszyscy zdechli.

ocenił(a) film na 4
jerzunio

"o boże ludzie żebyście wszyscy zdechli."

rządzisz!!!

ocenił(a) film na 1
GhostFace

Dołączam się do tych szczerych życzeń noworocznych :)

ocenił(a) film na 1
silvermario

Po przeczytaniu całego tematu, można dojść do jednego wniosku. W tym kraju jest jest co raz więcej debili. I jeszcze ktoś porównał to "coś" do "Dnia Świra" i "Seksmisji" - ręce opadają. Do wszystkich ludzi podniecających się żałosnymi tekstami z tego filmidła - jesteście mułem intelektualnym, śmieciami.

Alex303

Ale po co kolego, tak ludzi od razu od śmieci wyzywać? Mnie też to filmidło nie porwało, ale mułu to Ty powinieneś poszukać na dnie jakiejś głębokiej rzeczki. Z Bogiem dziecko!