jestem w małym szoku i zdziwiony ze ten film nie dostał ketegorii R jest tam dużo gore i scen drastucznych dla niektórych no i cyk rating 15, juz nie wiem co trzeba pokazać zeby dostać R-ke
No to może w UK jakas inan jest kategoria wiekowa ale ogólnie to film ma R. A takie pytanie bo sa jakies plotki ze to nie głównie za sceny przemocy a za nagość i seks film dostal R. Czy to prawda i czy tam na serio jest tyle nagości a brutalność nie jets tak mocna jak można się było tego spodziewać.
Niestety nie ma żadnej nagości za to sporo gore więc jeżeli chcesz pooglądać Margot Robbie to niestety musisz znowu obejrzeć Wilka z Wall street :D
XDDD nie no nie bo bylem ciekaw bo niektórzy tam mówili że jest nagość No nie, ale jakas fajna scena z margot bym nie pogardził ZNACZY CO XDDD nie no ale koks sie zapowiada film i widac ze Gunn zrobil Dobra robote. Koks
Margot nie pokazuje nic więcej niż świetna gra aktorska i chyba najlepszą scenę bijatyki w całym filmie. Myślę że warto zobaczyć:-)
Przecież jest nagość, koleś pokazuje penisa. Dlatego tak krytycy spuszczają się nad tym filmem. Gejowska propaganda.
W różnych krajach istnieje różny system kategorii wiekowych. W niektórych jest kategoria R (od 16 roku życia), a w niektórych od 15 roku życia (w tym w Polsce) - w gruncie rzeczy minimalna różnica, w obu przypadkach te kategorie wiekowe oznaczają dla widzów starszych niż domyślna publika filmów Marvla, Disneya, Gwiezdnych Wojen itd (które oznaczane są kategoriami PG-13, lub od 12 roku życia). Tak samo jak w jednych krajach można spożywać alkohol po ukończeniu 18 roku życia, a w innych po skończeniu 21 lat.
No to jest bardzo ciekawe, bo w "moim" mieście kino napisało kategorię wiekową 13 lat. Byłem zaskoczony, bo widziałem zwiastun.
Tak samo jak pierwszy Venom (ale też drugi) albo Nowi Mutanci w Heliosie byli oznaczeni jako "od 15 lat". W Polsce nie przykładają do tego szczególnej wagi. Jak zajrzysz na repertuar Cinema-City to przynajmniej połowa filmu nie ma wystawionej kategorii wiekowej - nie ważne czy to Kosmiczny Mecz 2, Old, czy Czarna Wdowa.
Jest jedna scena z łasicą a poza tym czekałem 10 minut na napisach (poważnie!) i nic więcej nie było więc wyszedłem