Moze nie byl zabardzo madry i nowoczesny i wogole taki wow ze kazdy sie nim fascynuje, lecz byl przyjemny do ogladania. I dlatego ze nie ma zadnego slawnego aktora to ten film ma byc gorszy? One sa mlode sie dopiero ucza o swiecie aktorskim, trzeba dac im szanse, nie byly najgorsze.
Ja daje 7/10, zabieram punkty za to ze ten film byl bardzo przewidujacy. Pozdrawiam.
wow.... przykro mi ale to co piszesz jest tak samo żenujące jak ten film. Takiemu drewnu bez talentu żadne nauki nie pomogą. Chcesz obejrzeć dwie młode "uczące się" aktorki? TO obejrzyj chociażby "Uninvited" z tego roku, a potem zacznij komentować ;)
Ja powiem krótko. Jest źle. Bardzo źle. Coś w stylu Bratz. Resse Witherspoon nadała temu filmowi urok (mówię o pierwszej części), którego Milly i Becky niestety nie posiadają. Zrobili kontynuację całkowicie bez pomysłu...
Dla mnie była to bardzo przyjemna komedia na poprawę nastroju. Może i głupiutka czasami,ale po pracy wolę obejrzeć jakąś lekką komedię niż dramat. Poza tym obejrzałam w wersji original i nie zrozumiałam wszystkiego co mówiły te brytyjki(oni strasznie się seplenią ...). Co do gry aktorskiej uważam że były 100 razy lepsze niż niektóre nasz "aktorki".
Za to że po tej komedii można spokojnie iść spać (przynajmniej ja tak uważam) i myśl o jutrzejszym wstaniu do pracy mnie nie przytłacza dałam 10 :)
Pozdrawiam Wszystkich :)
na chomikuj.pl to znalazłam ale tam to konto trzeba mieć by to pobrać np. http://chomikuj.pl/Rosas?fid=92109709 na 18 stronie gdzieś na dole to jest dokładnie 3 od dołu film :)
pozdrawiam i w razie pytań pisz tutaj lub na priv :)
Kiepski film familijny... Jakby posklejac Bratz, Dziewczyny z St. Trinian i przygody siostr Olsen to wszystko już było wiec przez to film jest dość nudny i przewidywalny
hm, nawet Reese była trochę przesłodzona, a one to już przegięcie.
wprawdzie widziałam je tylko w "nie ma to jak hotel" ale jakoś podirytowała mnie ta ich słodycz.
filmu nie skomentuję, ponieważ go jeszcze nie widziałam. w każdym razie już oceniam film na gorszy niż "legalna blondynka" ;)
Mnie tam bardzo się podobał ten film ;)
bardzo przyjemnie się go oglądało;D
i jak znam życie to zaraz mnie tu zjadą że im się nie podobał a mi tak ale mam to gdzieś ;DDD