Świetny Damon, genialny Bale! Co za klimat, te samochody, gdybym mógł to bym wszedł w ekran do tego filmu! Więcej takich filmów, to jeden z tych ktore się ogląda i niechce żeby się skończył. Jak dla mnie arcydzieło!
Nic dodać nic ująć. Po upływie mniej więcej 40 minut filmu spojrzałem ile w ogóle on trwa i z radością dostrzegłem że 2,5 godziny. Arcydzieło!
faktycznie główne role trafione w milion procent. Świetna fabuła aż żal, że się kiedyś kończy
Obejrzałam film ze względu na aktorów, okazuje się jednak, że dostałam film nie tylko z dobrą frą ale też z wciągającą historią.
Ta dwójka świetna, ale ja bym chciał zwrócić uwagę na postać żony Kena. Nie znam faktów i możliwe, że to pod publiczkę, ale jeśli choć trochę z tego jest prawdą to taka kobieta to skarb. Wsparcie w ciężkich czasach i w tym co robi, ale też stawianie go do pionu.
To prawda, wspaniała partnerka i taka z jajami, potrafila nim nieźle potrząsnąć kiedy czuła, że chce poważną decyzję o powrocie do współpracy z kumplem podjąć sam, bez konsultacji z nią .