już prawie 2 miesiące po światowej premierze a napisów w sieci jak nie było tak nie ma...
no sorry, ale to jest temat dla piratów. kino mnie nie interesuje bo z biletów płacone są podatki. nie zapłacę ani grosza tuskowi i jego bandzie chociaż pieniędzy mi nie brak. jestem solidarny z polakami i nie chce uprzykrzać im życia dodając pieniądze na nowe służbowe samochody tej bandzie złodziei.
szukam napisów .txt bądź wersji z napisami za darmo.
do kina chadzam raz na jakiś czas, ale tylko na te wyjątkowe tytuły, na które muszę iść (planowałem wybrać się również na Last Vegas, ale jakoś nie było okazji). w tym roku będzie to jeszcze Hobbit.
dobrze powiedziane no ale przesadzasz bo płacenie za bilety i oddawanie ich czesci tuskowi to powiem Ci ze codziennie to robisz w wielu przypadkach, moge to w ciemno powiedziec choc cie nie znam, choc popieram piractwo w wielu przypadkach bo czasami robia takie gnioty i shity ale dobrym marketingiem i tak cie na to namówią
Wole poczekać jak bedzie lecieć na canal + albo HBO lub kupić w dniu premiery DVD, nie lubie ściągać
jeżeli się okaże, że ten film zasługuje trafić na moją półkę z pewnością trafi w wersji DVD. dlaczego nie lubisz ściągać?
Wole kupować. Mam większą satysfakcje, a film ściągnięty jest dla mnie bezpłciowy
To jest Polska !!! Jak kupiłeś coś zamiast mieć za darmo ( piracenie) to jesteś pajacem. Brawo za myślenie
Osobiście gdybym pożyczał wszystkie filmy od moich znajomych, tylko te oglądał i następnie oceniał na filmwebie, miałbym czyste konto :). Nikt, dosłownie nikt nie kupuje w moim gronie nie kupuje DVD czy Bluray. A zasobnośc porteli jest tu naprawdę różnorodna i większośc miałaby możliwośc na takie zakupy.
http://www.filmweb.pl/news/%22Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC%22+najch %C4%99tniej+piraconym+filmem+2013+roku-101502
Ja też mam dość sporą kolekcję filmów kupionych na DVD i trochę mniejszą na Blu-Ray. Jednak ściągam filmy z neta ale tylko te, które nie są dla mnie na tyle dobre, by wydać pieniądze i postawić je na półce. Już nie raz, że tak powiem wywaliłem pieniądze w błoto, bo film okazał się DLA MNIE marny i żałowałem zakupu, a tak ściągnę, obejrzę i jeśli się mi spodoba to zakupię. Chociaż są takie u mnie filmy oryg. w kolekcji, które myślę trzeba mieć jak np. "Człowiek z blizną", "Gladiator" i inne. Jednak dla każdego klasykiem będzie co innego.
Nie mam nic do osób ściągających filmy. Ja osobiście nie lubie ściągać i tyle, ale w Polsce jest właśnie takie myślenie : "ale idiota kupił a można to ściągnąć za darmo"
"ale idiota kupił a można to ściągnąć za darmo" - coś o tym wiem. "Zobacz ile byś pieniędzy zaoszczędził" itp itd.
Nie chodzi mi o to, że wolisz kupować tylko o twoje zdanie : " a film ściągnięty jest dla mnie bezpłciowy" Żenada. Bezpłciowy to znaczy nijaki, tak ? Więc kiedy wkładasz oryginalną płytkę to nagle staję się przynajmniej o połowę lepszy ? PS: Sam mam moje ulubiony filmy w postaci oryginałów, żeby nie było...
Huhuhu nie ma co odpowiedzieć to wyzwie od idioty i zakończy 'rozmowę'. Wiedzę, że ostatnio oceniłeś film "Charlie" na 10/10. Liczę, że zakupiłeś oryginał bo w końcu inaczej ocena byłaby niższa. W końcu ściągnięty film jest bezpłciowy.
No i co z tego ze oceniłem na 10 masz jakiś problem ? Jak już mówiłem nie bede tłumaczył idiocie co oznacza dla mnie to słowo w tym przypadku. Chodziło mi o coś zupełnie innego. Koniec tematu
Oj dziecko dziecko albo jesteś kompletnym debilem albo masz 10 lat. Bo tylko takie osoby zaczynają prowokacje
aktualnie przetłumaczyłem dwie sceny. przy moim trybie pracy troszkę to zajmie, ale może ktoś wstawi napisy wcześniej.
Dzięki za odpowiedź. Co prawda nie rozwiązało to mojego problemu braku napisów ale jak mówiłem i tak jestem wdzięczny.
Moja wersja filmu to troche ponad 4,5GB o nazwie "last.vegas.2013.720p.bluray.x264-sparks".
Pozostaje mi tylko czekać ;)
Pozdrawiam.
Napisy wyszły do Last.Vegas.2013.1080p.BluRay.x264-SPARKS [PublicHD]
Załadowany 01-11 00:29, Rozmiar 7.65 GiB, Dodany przez BOZX - wiadomo gdzie szukać ;)
to jak sytuacja , są napisy czy nie? Ps. radzę nie przejmować się, moralizującymi wysłannikami niebios i strażnikami prawa
jeszcze dalej nie poszedłem- więcej zdziałam w czw i pt, ale i tak trochę mi to zajmie a napisy przedstawię oczywiście do korekty.