PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538720}
6,9 105 tys. ocen
6,9 10 1 105448
6,0 26 krytyków
Last Vegas
powrót do forum filmu Last Vegas

już prawie 2 miesiące po światowej premierze a napisów w sieci jak nie było tak nie ma...

ocenił(a) film na 5
lolexX123

w kinie masz z napisami

ocenił(a) film na 7
Engbers

no sorry, ale to jest temat dla piratów. kino mnie nie interesuje bo z biletów płacone są podatki. nie zapłacę ani grosza tuskowi i jego bandzie chociaż pieniędzy mi nie brak. jestem solidarny z polakami i nie chce uprzykrzać im życia dodając pieniądze na nowe służbowe samochody tej bandzie złodziei.
szukam napisów .txt bądź wersji z napisami za darmo.

ocenił(a) film na 5
lolexX123

rozumiem, że za Internet płacisz bez VATu

ocenił(a) film na 7
Engbers

można tak powiedzieć

lolexX123

A tak z ciekawości : gdy Mały Wódz żoliborski był u władzy też nie chodziłeś do kina?

ocenił(a) film na 7
paw_2

do kina chadzam raz na jakiś czas, ale tylko na te wyjątkowe tytuły, na które muszę iść (planowałem wybrać się również na Last Vegas, ale jakoś nie było okazji). w tym roku będzie to jeszcze Hobbit.

ocenił(a) film na 6
paw_2

O, pies Pawłowa. Jak miło.

ocenił(a) film na 6
lolexX123

dobrze powiedziane no ale przesadzasz bo płacenie za bilety i oddawanie ich czesci tuskowi to powiem Ci ze codziennie to robisz w wielu przypadkach, moge to w ciemno powiedziec choc cie nie znam, choc popieram piractwo w wielu przypadkach bo czasami robia takie gnioty i shity ale dobrym marketingiem i tak cie na to namówią

ocenił(a) film na 7
lolexX123

Wole poczekać jak bedzie lecieć na canal + albo HBO lub kupić w dniu premiery DVD, nie lubie ściągać

ocenił(a) film na 7
SensationTMF

jeżeli się okaże, że ten film zasługuje trafić na moją półkę z pewnością trafi w wersji DVD. dlaczego nie lubisz ściągać?

ocenił(a) film na 7
lolexX123

Wole kupować. Mam większą satysfakcje, a film ściągnięty jest dla mnie bezpłciowy

ocenił(a) film na 7
SensationTMF

rozumiem, jest to bardzo ciekawa wypowiedź i na pewno ją zapamiętam.

ocenił(a) film na 4
SensationTMF

Co za pajac.

ocenił(a) film na 7
Piotrek14

To jest Polska !!! Jak kupiłeś coś zamiast mieć za darmo ( piracenie) to jesteś pajacem. Brawo za myślenie

SensationTMF

Filmów na DVD też nie pożyczasz od znajomych? Dla Ciebie to też piracenie czy już nie?

ocenił(a) film na 8
fotiks

Osobiście gdybym pożyczał wszystkie filmy od moich znajomych, tylko te oglądał i następnie oceniał na filmwebie, miałbym czyste konto :). Nikt, dosłownie nikt nie kupuje w moim gronie nie kupuje DVD czy Bluray. A zasobnośc porteli jest tu naprawdę różnorodna i większośc miałaby możliwośc na takie zakupy.

użytkownik usunięty
SensationTMF

http://www.filmweb.pl/news/%22Hobbit%3A+Niezwyk%C5%82a+podr%C3%B3%C5%BC%22+najch %C4%99tniej+piraconym+filmem+2013+roku-101502

ocenił(a) film na 6
SensationTMF

Ja też mam dość sporą kolekcję filmów kupionych na DVD i trochę mniejszą na Blu-Ray. Jednak ściągam filmy z neta ale tylko te, które nie są dla mnie na tyle dobre, by wydać pieniądze i postawić je na półce. Już nie raz, że tak powiem wywaliłem pieniądze w błoto, bo film okazał się DLA MNIE marny i żałowałem zakupu, a tak ściągnę, obejrzę i jeśli się mi spodoba to zakupię. Chociaż są takie u mnie filmy oryg. w kolekcji, które myślę trzeba mieć jak np. "Człowiek z blizną", "Gladiator" i inne. Jednak dla każdego klasykiem będzie co innego.

ocenił(a) film na 7
adas_tcz_filmweb

Nie mam nic do osób ściągających filmy. Ja osobiście nie lubie ściągać i tyle, ale w Polsce jest właśnie takie myślenie : "ale idiota kupił a można to ściągnąć za darmo"

ocenił(a) film na 6
SensationTMF

"ale idiota kupił a można to ściągnąć za darmo" - coś o tym wiem. "Zobacz ile byś pieniędzy zaoszczędził" itp itd.

ocenił(a) film na 4
SensationTMF

Nie chodzi mi o to, że wolisz kupować tylko o twoje zdanie : " a film ściągnięty jest dla mnie bezpłciowy" Żenada. Bezpłciowy to znaczy nijaki, tak ? Więc kiedy wkładasz oryginalną płytkę to nagle staję się przynajmniej o połowę lepszy ? PS: Sam mam moje ulubiony filmy w postaci oryginałów, żeby nie było...

ocenił(a) film na 7
Piotrek14

Wybacz, ale idiocie nie mam zamiaru tłumaczyć słowa bezpłciowy w tym przypadku

ocenił(a) film na 4
SensationTMF

Huhuhu nie ma co odpowiedzieć to wyzwie od idioty i zakończy 'rozmowę'. Wiedzę, że ostatnio oceniłeś film "Charlie" na 10/10. Liczę, że zakupiłeś oryginał bo w końcu inaczej ocena byłaby niższa. W końcu ściągnięty film jest bezpłciowy.

ocenił(a) film na 7
Piotrek14

No i co z tego ze oceniłem na 10 masz jakiś problem ? Jak już mówiłem nie bede tłumaczył idiocie co oznacza dla mnie to słowo w tym przypadku. Chodziło mi o coś zupełnie innego. Koniec tematu

ocenił(a) film na 4
SensationTMF

Powtórzę się, co za pajac.
Koniec tematu

ocenił(a) film na 7
Piotrek14

Oj dziecko dziecko albo jesteś kompletnym debilem albo masz 10 lat. Bo tylko takie osoby zaczynają prowokacje

ocenił(a) film na 7
SensationTMF

Czyli nadal nie ma tego filmu w sieci? :)

ocenił(a) film na 4
SugaMama

Jest jednak w nie najlepszej jakości, lepiej jeszcze trochę poczekać ; )

ocenił(a) film na 7
SugaMama

ja znalazłem w dobrej jakości oczywiście po angielsku

ocenił(a) film na 7
lolexX123

Podrzuciłbyś linka? :)

ocenił(a) film na 7
SugaMama

na priv

użytkownik usunięty
SensationTMF

To Ty burżuj jesteś! Chciałbym być kiedyś taki jak Ty...

ocenił(a) film na 2
lolexX123

Są angielskie do wersji blu-ray. Szukaj na napisy24. Pzdr.

lolexX123

Jak się pojawią PL to dajcie cynk bo częściej wchodzę na FW niż na NapiP. Thx&Pzdr

ocenił(a) film na 7
gondola_84

aktualnie przetłumaczyłem dwie sceny. przy moim trybie pracy troszkę to zajmie, ale może ktoś wstawi napisy wcześniej.

gondola_84

są napisy już na napi projekt :)

bonius

Dzięki za odpowiedź. Co prawda nie rozwiązało to mojego problemu braku napisów ale jak mówiłem i tak jestem wdzięczny.
Moja wersja filmu to troche ponad 4,5GB o nazwie "last.vegas.2013.720p.bluray.x264-sparks".
Pozostaje mi tylko czekać ;)
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
gondola_84

Napisy wyszły do Last.Vegas.2013.1080p.BluRay.x264-SPARKS [PublicHD]
Załadowany 01-11 00:29, Rozmiar 7.65 GiB, Dodany przez BOZX - wiadomo gdzie szukać ;)

lolexX123

to jak sytuacja , są napisy czy nie? Ps. radzę nie przejmować się, moralizującymi wysłannikami niebios i strażnikami prawa

ocenił(a) film na 7
huzar186

jeszcze dalej nie poszedłem- więcej zdziałam w czw i pt, ale i tak trochę mi to zajmie a napisy przedstawię oczywiście do korekty.

ocenił(a) film na 7
huzar186

film jest z napisami na zalukaj.