Od dłużeszego czasu w Internecie krążą informacje jakoby Paramount Pictures miałby wyprodukować trzeci film "Tomb Raider" w 2008 lub 2009 roku z udziałem Angeliny Jolie. Czy ktoś wie coś na ten temat?
Ponoć w 2008r. wyjdzie trzec film TR co Lara będzie musiała znaleźć jakiś lek dla kogoś bliskiego albo kogoś z domu :P Tylko tyle wiadomo.
Mówisz o amatorskiej produkcji "Tomb Raider:Tears of the Dragon" nakręconej przez fanów w 2006 roku. Mam na myśli prawdziwy film wyprodukowany jak dwa poprzednie przez Paramount Pictures...
ja cztałam, że po porodzie jak Angelina dojdzie do figury to podobno wystąpi w tójce... ale jak widać jakoś nic się nie dzieje
Ja słyszałem że powstanie 3 części z Angeliną Jolie zależało od tego czy sprzeda się Tomb Raider Anniversary...
Tak tylko, że ostatnio czytałam wywiad z Megan Fox i ona zaprzecza, powiedziała, że nie mogłaby jej zastapić, bo Angelina jest niezastąpiona i nikt jej nci nie proponował:)
Podobno rozpoczęto wczesne prace nad trzecim Tomb Raiderem. Na tą chwile nie ma jednak ani reżysera ani scenarzysty. Trzeci film ma być rebotem czyli Angeliny już nie zobaczymy. Ze spekulacyjnych kandydatek wymieniane są Megan Fox ale kolega wyżej napisał, że ona nie chce, podobno zainteresowanie rolą wyraziłą Kristen Stewart ale tego nie będę nawet komentował, ostatnią kandydatką jest Peyton List którą można oglądać w serialu Flash Forward. Na mój gust żadna nie pasuje do tej roli. Nie wiem czemu nie wezmą aktorki z gry. Widziałem ostatnio sesję zdjęciową i dziewczyna poradziłaby sobie w tej roli w filmie. Sprawność fizyczna do tej roli powinna być pierwsza na liście wymagań.
Jedyną kandydatką obok Angeliny Jolie nadającą się do roli Lary Croft jest wg mnie Rhona Mitra...;)
Nie jestem co do tego przekonany. Mitra już raz wcieliła się w Larę i jakoś mnie nie przekonują jej zdjęcia z tamtego okresu. Może teraz wypadłaby lepiej. Ostatnio w jakimś filmie Kiele Sanchez wydała mi się dobra do tej roli jednak po obejrzeniu jej zdjęć wycofałem jej kandydaturę.
Też się zastanawiałam kto mógłby zagrać odmłodzoną Larę a przyznam, że to trudne zadanie. I o dziwo spojrzałam na zdjęcie Blake Lively w ciemnych włosach i myślę, że w tej wersji nawet ona nie byłaby aż tak zła.
Chociaż wiem, że jest na pewno dużo lepszych kandydatek ;p.