Myślałam, że dystrybucja w Polsce kuleje, ale ta hiszpańska jest wcale nie lepsza.. film jest niezły ale oglądanie zwiastunu przed seansem jest nielogiczne, bo zdradza to, co najważniejsze w filmie - czyli co sie stalo z Belen! nie rozumiem, jaki jest sens w tworzeniu takiego trailera....
Dokładnie! Zwiastun jest fatalny, bo zdradza prawie, że całą fabułę. Brakuje tylko żeby zakończenie podali, ale film faktycznie do najgorszych nie należy. ;]
dlatego ja już od ładnych paru lat nie oglądam zwiastunów bo też się parę razy naciąłem że zepsuły mi film a po drugie nie ma sensu oglądać zwiastunów bo zazwyczaj w 90% i tak nie odzwierciedlają filmu więc można sobie darować,żadna strata
Popieram, obejrzałem zwiastun i już od samego początku oglądania filmu, mogłem się spodziewać jak potoczy się akcja i czym są tajemnicze drgania na wodzie.
Często przed obejrzeniem jakiegoś filmu sprawdzam info na filmwebie.Tym razem sprawdziłam tylko ocenę i opis.No i na całe szczęście! Jeśli ktoś zapoznał się ze zdjęciami do filmu i trailerem to może odpuścić sobie seans;/