PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627333}
7,3 32 tys. ocen
7,3 10 1 32160
8,0 3 krytyków
La cara oculta
powrót do forum filmu La cara oculta

zwiastun

ocenił(a) film na 6

Myślałam, że dystrybucja w Polsce kuleje, ale ta hiszpańska jest wcale nie lepsza.. film jest niezły ale oglądanie zwiastunu przed seansem jest nielogiczne, bo zdradza to, co najważniejsze w filmie - czyli co sie stalo z Belen! nie rozumiem, jaki jest sens w tworzeniu takiego trailera....

ocenił(a) film na 6
politka_2

Dokładnie! Zwiastun jest fatalny, bo zdradza prawie, że całą fabułę. Brakuje tylko żeby zakończenie podali, ale film faktycznie do najgorszych nie należy. ;]

politka_2

dlatego ja już od ładnych paru lat nie oglądam zwiastunów bo też się parę razy naciąłem że zepsuły mi film a po drugie nie ma sensu oglądać zwiastunów bo zazwyczaj w 90% i tak nie odzwierciedlają filmu więc można sobie darować,żadna strata

ocenił(a) film na 8
politka_2

Popieram, obejrzałem zwiastun i już od samego początku oglądania filmu, mogłem się spodziewać jak potoczy się akcja i czym są tajemnicze drgania na wodzie.

ocenił(a) film na 6
politka_2

Ma w zwyczaju oglądać trailer. Dobrze, że to przeczytałem. Dzięki

ocenił(a) film na 7
politka_2

Często przed obejrzeniem jakiegoś filmu sprawdzam info na filmwebie.Tym razem sprawdziłam tylko ocenę i opis.No i na całe szczęście! Jeśli ktoś zapoznał się ze zdjęciami do filmu i trailerem to może odpuścić sobie seans;/

politka_2

Uffff 5 lat wpadl mi w rece owy film i z zerowa wiedza.... Opis po Hiszpansku nic nie zdradzil...Wystarczylo mi ze to thriller z Hiszpani.... Poczatek jak horror standardowy ale pozniej booom i ciarki:-)