PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=471948}
5,4 8,2 tys. ocen
5,4 10 1 8241
2,2 4 krytyków
Kup teraz
powrót do forum filmu Kup teraz

1/10

ocenił(a) film na 1

PYTANIE- ktoś wytrzymał więcej niż 30 minut??? a mogłem wywalić po 10 to nie, czekałem a tu cały czas alegrosz i alegrosz!

8jarex

ja wytrzymałem 40min ale w dwóch podejściach. Film tak wciągający jak muszla klozetowa po spuszczeniu wody

ocenił(a) film na 1
Skonek80

ja 16... ale ogladalam z 10 - a kolejne sluchalam jednym uchem. porazka faktyczna. ale grosik i ale grosik.... moze allegro odpalilo i za gadanie tych textow? gra aktorska - beznadziejna. texty - jak wyzej.

ocenił(a) film na 7
8jarex

Też na samym początku pomyślałem sobie "co ja k*rwa ściągnąłem".. Pierwszy żart to był jak z Familiady.. Potem już zrobiło się OK.
Ten film polega na tym, że z każdą chwilą jest coraz lepszy i coraz bardziej zabawniejszy.
Wytrzymaliście tylko (kolejno) po 30, po 40 i po 16 minut.
W skrócie mówiąc jesteście frajerami, bo poświęciliście jakiś swój czas na ten film a nie dotrwaliście do najlepszych scen: z Bułą Bułkowskim, z M. Baką i z M. Dorocińskim. Haha..
Film podchodzi trochę pod kino niezależne, ale jeśli to Wam nie odpowiada to nie szukajcie wyszukanych filmów tylko oglądajcie to co Wam poleca filmweb, czy filmy które dostają najwięcej Oscarów i uczęszczajcie na bieżąco do kina. Tyle mogę Wam poradzić.

Ja nie lecę owczym pędem i osobiście tego nie polecam. Jak kto woli. Niepokojące jest, że niektóre ambitne polskie filmy są tutaj ocenione bardzo słabo, być może w niektórych osobach wzbudziły zbyt dużo emocji.

Osobiście polecam ten film, jeśli ktoś jest choć trochę inteligentny to sam oceni po tych 4 komentarzach czy film prawdopodobnie będzie mu odpowiadał czy też nie.

ocenił(a) film na 1
emjazz

to ja ci odpowiem ze frajerem można nazwać osobę, która posłucha twojej wypowiedzi a ciebie hmm brak słów. polecasz film po paru scenach z wymienionymi aktorami, ciekawi mnie ile ich było? pewnie tyle co aktorów. film ten trwa ledwo 80 min. wytrzymując do kulminacyjnego momentu tzn. wystawienia lasek na alegroszu, alegroszu, alegroszu czyli 30-40min tak się uśmiałem że ojoj... ani razu. więc nie podejrzewam ze ostatnie 35min wyniesie film na wyżyny!!! polskie kino jak dla mnie to klapa, a polskie niezależne- ODRADZAM!!!

ocenił(a) film na 7
8jarex

Skoro z Ciebie taki koneser to oglądaj dalej amerykańskie gnioty i najlepiej wyjedź z tego kraju, bo takich hipokrytów od których konfiturę czuć na kilometr Nam tutaj nie potrzeba.
Skoro wiesz, że Ci sie nie podoba polskie kino, no to po ch... je oglądasz? To przecież kretyńskie.
Mi się nie podobają melodramaty kostiumowe to ich nie oglądam, proste i logiczne.

ocenił(a) film na 1
emjazz

oglądam polskie gnioty bo właśnie jestem koneser i raz na czas trafi się coś ala ,,sala samobójców" gdzie można dać 6/10 PROSTE I LOGICZNE?? a ty zostań krytykiem filmowym i dostrzegaj w d... masło orzechowe

ocenił(a) film na 7
8jarex

Podobał Ci się, ale tylko 6/10 bo pewnie nie było seksu dwóch facetów, lub orgii z kozą..
To tak jakbyś poszedł na prostytutki i miał z jedną niesamowity seks, ale dał jej tylko 6/10, bo co? Bo nie wsadziła Ci wibratora w odbyt i nikt Cie nie przeleciał? Ogarnij się chłopcze i nie zaniżaj not dobrym filmom, bo przez takich jak Ty jest bałagan na filmwebie.
Jak dla mnie fascynacja Władcą Pierścieni to dostrzeganie w d... bułgarskiej prostytutki na emeryturze masła orzechowego.

Aczkolwiek propsuje Cie za Zgon na pogrzebie 10/10 - świetna komedia, rzadko się takie spotyka.

Tak, każdy ma swój gust. Ale pamiętaj, że większość ludzi to jednak idioci...

To, że jesteś hipokrytą to już wiedziałem. Ale powoli zastanawiam się czy nie jesteś durniem...
Czytając fragment mojego postu :
"Osobiście polecam ten film, jeśli ktoś jest choć trochę inteligentny to sam oceni po tych 4 komentarzach czy film prawdopodobnie będzie mu odpowiadał czy też nie."

Napisałeś :
" a i pamiętaj że KAŻDY MA SWÓJ GUST. więc pisząc o inteligencji polecając film... dla innych to świadectwo totalnej głupoty!!! "

Wróć do szkoły, naucz się czytać ze zrozumieniem i wtedy sobie porozmawiamy. Bo kto dał teraz świadectwo tzw. przez Ciebie totalnej głupoty to chyba każdy widzi. Ewentualnie czytaj ten fragment mojego postu, aż zrozumiesz jego sens, bo nie mam zamiaru Ci tłumaczyć o co w nim chodziło.

ocenił(a) film na 1
emjazz

ja się fascynuje władcą pierścieni jak większość ludzi bo to majstersztyk fantazy a ty dajesz 8/10 temu filmowi (5/10- taka jest ogólna nota więc kto zawyża noty takim gniotom?) więc lepiej się ogarnij i nie pisz już więcej bo to dziecinada drogie dziecko.
a sala samobójców to niby jakiś rewelacyjny film bo co: reżyser przedstawił w sposób wirtualny bloga samobójców a tak to rozpuszczony dzieciak jest gejem słabym psychicznie i ma rodziców karierowiczów... no proszę, w kinie światowym są lepsze dramaty jak ten!!! a i pamiętaj że każdy ma swój gust, pamiętaj że każdy ma swój gust, pamiętaj że każdy ma swój gust a ten portal ma przedstawiać różne opinie... KAPUJESZ???
a riposta o inteligencji miała taka być więc przeczytaj raz jeszcze ze zrozumieniem.
więc idź lepiej do starej prostytutki, zjedz dropsika z d... i oszczędź tych marnych porównań.

ocenił(a) film na 7
8jarex

Idąc dalej tym tropem, gdyby większość obciągała dla kariery to Ty też byś obciągnął. Taki wtedy miałbyś majstersztyk.
Gratuluje samodzielnego myślenia i nie chodzenia owczym pędem.

ocenił(a) film na 1
emjazz

a i pamiętaj że KAŻDY MA SWÓJ GUST. więc pisząc o inteligencji polecając film... dla innych to świadectwo totalnej głupoty!!!

ocenił(a) film na 7
8jarex

Zamiast całymi dniami się obijać, siedzieć na filmwebie i czekać, aż Ci odpiszę.. weź się chłopcze za jakąś godziwą pracę.

ocenił(a) film na 1
emjazz

ty to bez jaj musisz mieć kilka latek i coś nie teges z rozumkiem biedaku. to przykre że myślisz że jesteś medium więc dam ci radę... w internecie poszukaj psychiatry, to taka osoba, która może ci pomóc (tylko nie używaj mocy bo ci wyjdzie że nikt nie pracuje ale ktoś czeka na ciebie i się jeszcze bardziej skołujesz). powodzenia

8jarex

ktoś kto trona ocenia na 10 wypowiada się o jakości kina? hehe dobre, film nie jest taki jak tron pełen efektów ale jest stworzona z pomysłem i przy wykorzystaniu niewielu środków być może nie jest rewelacyjny ale dla kogoś inteligentnego z poczuciem humoru będzie to mile spędzony czas

ocenił(a) film na 1
pabl0s90

pff i to pisze ktoś kto ocenił ,,jazda na maksa" na 10 haha (tron to 8/10 ale 10 dałem za ,,daft punk" jak kumasz:)

8jarex

możesz sypać różnymi wyszukanymi tekstami ale i tak lat Ci to nie doda, nie zrozumiałeś tego filmu dlatego zostań przy napełnionych fantastyką pozbawionych głębszego sensu filmach pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
pabl0s90

czyli nie kumasz!
jak będę chciał poszukać czegoś głębszego (ty nawet znalazłeś coś w filmie ,,wasza wysokość" i dałeś 8/10, hmm pewnie gejowskie teksty, podteksty i minotaur) to wybiorę się do teatru albo opery, tracić czas na oglądanie niskobudżetowej szmiry jakiegoś niezależnego producenta który, CHCIAŁ ZROBIĆ COŚ ALE NIE WIEDZIAŁ JAK to pomyłka!!! pozdrawiam

8jarex

odpowiedz sobie na pytanie gdzie sprawdzasz ceny czegoś a potem przemyśl jeszcze raz ten film bo naprawdę go nie zrozumiałeś i cytując kolegę wyżej zajmij się czymś chłopcze :) pozdro

ocenił(a) film na 8
8jarex

"daft punk" jak kumasz...Buhahahahaaaa...........Jeszcze raz BuHAHAHAHAaaaaa.
Ale poważnie...Ja wytrzymałem cały film, i bardzo mi się podobał. Świetne teksty, i sytuacyjne gagi. Epizody - rewelacyjne.

ocenił(a) film na 7
emjazz

PODPISUJĘ SIĘ POD TYM POSTEM

ocenił(a) film na 1
8jarex

film okropny, tandeta, kicz, brak jakiejkolwiek gry aktorskiej, wszystko tak udawane że aż mdli. to najgorszy film jaki widziałam.

ocenił(a) film na 1
moni991

NAJGORSZY POLSKI FILM MINIONEJ DEKADY!!! do kina to się tak nadaje jak disco polo na love parade

ocenił(a) film na 5
8jarex

Dupy nie urywa,ale tragedii też nie ma.W minionej dekadzie były gorsze, np: weekend czy inny wyjazd integracyjny

ocenił(a) film na 1
Ja_pitole

no weekend widziałem i nie ma porównania z tym gniotem

ocenił(a) film na 6
8jarex

Ja wytrzymałem..mało tego,obejrzałem do konca bo prosze panstwa na kazdy film trzeba miec inne spojrzenie ..i smialo 6/10 daje

soglif3

ja dałem 7/10 miało być sześć ale + za Pana Wawrzeckiego, co do "znawcy" 8jarex śmieszny jesteś skoro dla Ciebie arcydziełem są filmy typu TRON czy nowy Sherlock. Ale co kraj co obyczaj, co człowiek to inny gust. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
maniuj90

widzisz maniuj90 moim zdaniem śmiesznymi można nazwać osoby co wypowiadają się o czyimś guście filmowym (a raczej żałosnymi). nie zniżając się do twojego poziomu twój "gust" pozostawię bez komentarza

8jarex

wiesz, nie zamierzam się kłócić, bo to dziecinada - to po pierwsze, po drugie - na ludzi Twojego pokroju szkoda literek, pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
maniuj90

powiedz mi pacjencie co ci latało między uszami jak pisałeś "na ludzi Twojego pokroju"?! niby się znamy czy raczej masz problemy z główką?? tym zakończę

8jarex

...kończ waść wstydu oszczędź

ocenił(a) film na 8
8jarex

Naprawdę brzmisz jak nabzdyczona 16-latka, któej mama nie dałą kasy na zrobienie prawa jazdy,,,,,,,,,,
Twoje wypowiedzi, można by było potraktować jako akcję marketingową producentów filmu. W tym swoim naburmuszeniu, złości, kórej doświadczają nastolatki w okresie dojrzewania, jesteś zwyczajnie śmieszny. I rozumiem czemu nie śmieszył Ciebie ten film.

ocenił(a) film na 8
InSides

Taki nazwyczajniejszy FOCH...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
8jarex

Pokaż swoim znajomym, najlepiejej dziewczynom - jak prowadzisz dyskusję. Jest się czym pochwalić. Buuuhahahhhaaa.... Poziom bujanego , ubranego w białe dresy młotka. Jakiś argument wrzuć a nie cedzone przekleństwa. Mnie tylko tym bawisz :).
A-ha - pokaż to swojej mamie - ciekawe jak ona skomentuje Twoją wypowiedź. Buhahahaaa. Czekam na ciętą ripostę...

ocenił(a) film na 1
InSides

jesteś żałosny jak ten film KONIEC

ocenił(a) film na 8
8jarex

dziecko..... wyluzuj...

ocenił(a) film na 7
8jarex

ogladalem 3 razy i pewnie jeszcze do niego wroce, swietne teksty film krecony amatorsko i to jego plus mimo ze wyglada to nieprofesjonalnie ale ubawilem sie na nim wiecej niz na wielu komediach ostatnich lat

ocenił(a) film na 8
kierat10

dobry film:) choc niskobudzetowy to dobrze zrobiony:) a Miroslaw Baka i ten jego angielski wymiata:)

"Zombie ci flaszke wybombi" (Mega zajebisty tytul filmuXD Amerykanie moga pomyslodawcom tego filmu pozazdroscic:)

M Baka: "Komar" (a lektor) "Moskit" genialnexD no i wiele innych scen:)

pozdrawiam:)

GustGustaw85

Zgadzam się!Ja osobiście lubię tego typu filmy:) Oglądałem już chyba z 5 razy i za każdym razem mnie śmieszy! daje 8/10 POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 7
tomecki28

Oj dobry...podeszlam do niego troche sceptycznie...ale obejrzalam i usmialam sie! Warto bylo!