a kto będzie zabójcą jak sądzicie kobieta czy facet bo ,w 1 czesci było 2 facetów chłopak billy loomis a w 2 czxesci mickey i matka bilego, a w 3 brat sidney piszcie
Zabijać będzie duch Stu Markera :) Jako, że zginął w jedynce od telewizora to teraz będzie wychodził z TV podczas gdy ktoś będzie oglądał jego favourite scary movie :)
A tak na poważnie to wydaje mi się, że ponownie będzie 2 morderców choć nie wiadomo co ten Kruger zrobił ze scenariuszem Kevina ehh
Miejmy tylko nadzieję, że będzie w ciekawy sposób powiązana z pierwszą trylogią, jednak biorąc pod uwagę akt, iż jest to pierwsza część nowej trylogii to nie zdziwiłbym się gdyby uśmiercili bohaterów z 3 pierwszych odsłon.
Innymi słowami wszystko się może zdarzyć ale do kina napewno się wybiorę.
Także mam nadzieje, że ten Kruger nie spierdzielił scenariusza Williamsona. Szkoda, że Kevin nie był scenarzystą trójki :/
Ja też obstawiam, że zabójców będzie dwóch i mam już jakieś tam swoje typy ;]
ja ći powiem że ma za ufanie co do krugera bo napisal scenarisz też do trnsformers 3 wiec trzymamy tylko kciuki
Mój typ na Morderce, Gale czemu ona w 2 poprzednich częściach było to dwa razy zasugerowane. Pierwszy raz w dwójce jak Randy rozmawia z Dewym w barze kto może zabijać a drugi raz w 3 jak aktorka grając Gale krzyczy że nie może zginąć bo to ona jest morderczynią w Ciosie 3.Mnie by takie rozwiązanie wywaliło z trzewików, było by mroczne gdyby się okazało, że to ona morduje. Mam też nadzieje że postać grana przez Anthony Anderson zginie w jakiś efektowny sposób.
Trailer można zmontować tak, że wygląda jak by ginęła. Ale do póki nie zobaczę jej zakrwawionego ciała na ekranie nie uwierzę, że ją zabiją.
Oj... Nie chcę żeby zabili Gale! O dziwo ją polubiłam. A mordercą... Myślę że nikt ze starych postaci. Choć propozycja, ze Stu kusząca... Nie no żart ;)
To jest 4 część, trylogia skończona, czyli ta część nie powinna się łączyć z poprzednimi... Tzn. ta powinna być na nowych zasadach. Tak więc morderców wcale nie musi być dwóch. Ja typuję jakąś laskę, a co- równouprawnienie jest ;P
Hej bo w poprzednim krzku scenarzystą był Kevin Williamson, a teraz jest tens am ale chwila przed miał byc ehren kruer scenarzysta krzyk 4 a teraz pacze ze jest Kevin Williamson sam nie wiem razmowią ze gale ma. zginąc raz ze nie kurde nie wiem
Też mi się wydaje, że to nie będzie nikt z dawnej ekipy. Po trailerach widać, że morderca to dość wysoka osoba, a póki co jak sobie wertowałem do osoby wyższe z tych nowych postaci Detektyw Hoss (Adrien Brody) i Trevor Sheldon (Nico Tortella). Ja obstawiam, że to ten Trevor bo jakoś mi wygląda on na killera, a na dłuższym trailerze jest pokazane jak siedzi z tyłu gdy postać grana przez Culkina rozmawia z dziewczyną o Sid itp... wygląda mi to na jakąś podpowiedź, a koleś może się wzorować na ich wskazówkach... taka moja analiza :>
No Zgodze sie z tobą a wiesz własnie tez zauważyłem ale ciekawe czy to bedzie z rodziny sidney czy jak czy brat romana bridgera z 3 części krzyk czy jak ale się zapowiada fajny film naprawde moze byc swietny a tobie wszystkie części się podobały
dwie osoby w filmie są z rodziny Sidney, Jill (emma roberts) i jej matka. Na forum "imdb" wiele osób twierdzi, że to Jill z jakimś wspólnikiem będą mordercami, ale ja osobiście jej nie podejrzewam. Tak podobały mi się wszystkie, jestem wielkim fanem serii, ale oczywiście każdy z filmów ma swoje plusy i minusy. BTW dziewczyna grana przez Hayden Pentierre czy jak jej tam mieszka w domu, gdzie był finał 1 części filmu czyli chatka Stu Machera... może ktoś nie wiedział :)
Tak czytam Wasz wątek i też mnie ciekawi kto będzie mordercą, ale nie wydaje mi sie żeby to była Jill bo widac w zwiastunie i na zdjęciach, że morderca zranił ją w ręke i ma opatrunek wiec to takie troche naciągane(?) ale w sumie to można sie wszystkiego spodziewać xD ja z niecierpliowścią czekam na tą częśc :D ciekawe kiedy premiera w Polsce, bo poki co cisza...:(
podobna scena z raną była w Scream 2, scena z Derekiem. Nawet wiadomo kiedy będzie premiera w Kazachstanie, poważnie. U naszych sąsiadów z Niemiec póki co najpóźniej bo 4 maja.
może nie wiadomo ale fakt derek w krzyk 2 był skaleczony ale trzeba czekac na krzyk 4
jak sadzicie? bohaterowie z poprzednich części unikną śmierci czy tym razem się nie uda?
Wg mnie powinien zginąć ktoś z trio - Sid, Gale, Dewey - szczególnie ten ostatni, ponieważ zawsze cudem wracał do zdrowia. Z trailera wynika, że Gale może być ofiarą, ale na 90% to tylko chwyt.
Jeżeli Krzyk 4 przyniesie dochód, to Weinstein Bros będą produkowali nową trylogię z Cravenem i Williamsonem na czele, do tego trio aktorów z poprzednich 4 części ;)
no może zobaczymy wszystko sie okaze 15 ja mysle ze moze przezyja lub znich kts zginie zobaczymy
"no może zobaczymy wszystko sie okaze 15 ja mysle ze moze przezyja lub znich kts zginie zobaczymy" <<--- LOL xD