PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35196
5,9 32 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

morderca

użytkownik usunięty

a kto będzie zabójcą jak sądzicie kobieta czy facet bo ,w 1 czesci było 2 facetów chłopak billy loomis a w 2 czxesci mickey i matka bilego, a w 3 brat sidney piszcie

ocenił(a) film na 7

Zabijać będzie duch Stu Markera :) Jako, że zginął w jedynce od telewizora to teraz będzie wychodził z TV podczas gdy ktoś będzie oglądał jego favourite scary movie :)
A tak na poważnie to wydaje mi się, że ponownie będzie 2 morderców choć nie wiadomo co ten Kruger zrobił ze scenariuszem Kevina ehh
Miejmy tylko nadzieję, że będzie w ciekawy sposób powiązana z pierwszą trylogią, jednak biorąc pod uwagę akt, iż jest to pierwsza część nowej trylogii to nie zdziwiłbym się gdyby uśmiercili bohaterów z 3 pierwszych odsłon.
Innymi słowami wszystko się może zdarzyć ale do kina napewno się wybiorę.

ocenił(a) film na 7
igrek5

Także mam nadzieje, że ten Kruger nie spierdzielił scenariusza Williamsona. Szkoda, że Kevin nie był scenarzystą trójki :/
Ja też obstawiam, że zabójców będzie dwóch i mam już jakieś tam swoje typy ;]

użytkownik usunięty
Skejcik

ja ći powiem że ma za ufanie co do krugera bo napisal scenarisz też do trnsformers 3 wiec trzymamy tylko kciuki

ocenił(a) film na 10

Mój typ na Morderce, Gale czemu ona w 2 poprzednich częściach było to dwa razy zasugerowane. Pierwszy raz w dwójce jak Randy rozmawia z Dewym w barze kto może zabijać a drugi raz w 3 jak aktorka grając Gale krzyczy że nie może zginąć bo to ona jest morderczynią w Ciosie 3.Mnie by takie rozwiązanie wywaliło z trzewików, było by mroczne gdyby się okazało, że to ona morduje. Mam też nadzieje że postać grana przez Anthony Anderson zginie w jakiś efektowny sposób.

użytkownik usunięty
Robert831231

no tak, ale zobaczymy kto będzie mordercą bo gale ma umrzeć podobno w krzyk 4

ocenił(a) film na 10

Trailer można zmontować tak, że wygląda jak by ginęła. Ale do póki nie zobaczę jej zakrwawionego ciała na ekranie nie uwierzę, że ją zabiją.

ocenił(a) film na 8
Robert831231

Oj... Nie chcę żeby zabili Gale! O dziwo ją polubiłam. A mordercą... Myślę że nikt ze starych postaci. Choć propozycja, ze Stu kusząca... Nie no żart ;)
To jest 4 część, trylogia skończona, czyli ta część nie powinna się łączyć z poprzednimi... Tzn. ta powinna być na nowych zasadach. Tak więc morderców wcale nie musi być dwóch. Ja typuję jakąś laskę, a co- równouprawnienie jest ;P

użytkownik usunięty
Mala_Lady_Punk

Hej bo w poprzednim krzku scenarzystą był Kevin Williamson, a teraz jest tens am ale chwila przed miał byc ehren kruer scenarzysta krzyk 4 a teraz pacze ze jest Kevin Williamson sam nie wiem razmowią ze gale ma. zginąc raz ze nie kurde nie wiem

ocenił(a) film na 7

Też mi się wydaje, że to nie będzie nikt z dawnej ekipy. Po trailerach widać, że morderca to dość wysoka osoba, a póki co jak sobie wertowałem do osoby wyższe z tych nowych postaci Detektyw Hoss (Adrien Brody) i Trevor Sheldon (Nico Tortella). Ja obstawiam, że to ten Trevor bo jakoś mi wygląda on na killera, a na dłuższym trailerze jest pokazane jak siedzi z tyłu gdy postać grana przez Culkina rozmawia z dziewczyną o Sid itp... wygląda mi to na jakąś podpowiedź, a koleś może się wzorować na ich wskazówkach... taka moja analiza :>

użytkownik usunięty
Skejcik

No Zgodze sie z tobą a wiesz własnie tez zauważyłem ale ciekawe czy to bedzie z rodziny sidney czy jak czy brat romana bridgera z 3 części krzyk czy jak ale się zapowiada fajny film naprawde moze byc swietny a tobie wszystkie części się podobały

ocenił(a) film na 7

dwie osoby w filmie są z rodziny Sidney, Jill (emma roberts) i jej matka. Na forum "imdb" wiele osób twierdzi, że to Jill z jakimś wspólnikiem będą mordercami, ale ja osobiście jej nie podejrzewam. Tak podobały mi się wszystkie, jestem wielkim fanem serii, ale oczywiście każdy z filmów ma swoje plusy i minusy. BTW dziewczyna grana przez Hayden Pentierre czy jak jej tam mieszka w domu, gdzie był finał 1 części filmu czyli chatka Stu Machera... może ktoś nie wiedział :)

ocenił(a) film na 9
Skejcik

Tak czytam Wasz wątek i też mnie ciekawi kto będzie mordercą, ale nie wydaje mi sie żeby to była Jill bo widac w zwiastunie i na zdjęciach, że morderca zranił ją w ręke i ma opatrunek wiec to takie troche naciągane(?) ale w sumie to można sie wszystkiego spodziewać xD ja z niecierpliowścią czekam na tą częśc :D ciekawe kiedy premiera w Polsce, bo poki co cisza...:(

ocenił(a) film na 7
Dann

podobna scena z raną była w Scream 2, scena z Derekiem. Nawet wiadomo kiedy będzie premiera w Kazachstanie, poważnie. U naszych sąsiadów z Niemiec póki co najpóźniej bo 4 maja.

użytkownik usunięty
Skejcik

może nie wiadomo ale fakt derek w krzyk 2 był skaleczony ale trzeba czekac na krzyk 4

ocenił(a) film na 7

jak sadzicie? bohaterowie z poprzednich części unikną śmierci czy tym razem się nie uda?

użytkownik usunięty
trolik_filmaniak

Wg mnie powinien zginąć ktoś z trio - Sid, Gale, Dewey - szczególnie ten ostatni, ponieważ zawsze cudem wracał do zdrowia. Z trailera wynika, że Gale może być ofiarą, ale na 90% to tylko chwyt.

Jeżeli Krzyk 4 przyniesie dochód, to Weinstein Bros będą produkowali nową trylogię z Cravenem i Williamsonem na czele, do tego trio aktorów z poprzednich 4 części ;)

użytkownik usunięty
Ghost_Love_Score

no jak bedzie dobra ocena i sie film kinomanom spodoba i fanom

użytkownik usunięty

no może zobaczymy wszystko sie okaze 15 ja mysle ze moze przezyja lub znich kts zginie zobaczymy

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8

"no może zobaczymy wszystko sie okaze 15 ja mysle ze moze przezyja lub znich kts zginie zobaczymy" <<--- LOL xD

ocenił(a) film na 6

10/10

ocenił(a) film na 9

Zabojca bedzie transwestyta XD