Powiem tak, pomysł filmu naprawde dobry. Porusza niestety problem ktory coraz częsciej spotykany jest w naszych szkołach. Niestety z wykonaniem tego pomysłu juz duuużo gorzej. A to dlatego, że:
1) Gra aktorów - nie spodziewajmy sie od 18-22 latków gry zaje***tej :) (ale też tak sztywnej ;) )
2) Przy obcięciu palca nie uroniła sie ANI JEDNA kropla krwi :)
3) Minusów mozna wymieniac i wymiaac..., niestety..
Ode mnie 3/10 za pomysł i blondyneczki w filmie :)
spoilera ciąg dalszy:
po tym jak ginie chłopak przebrany za nazistę (podobnie do Karla Ruprecht Kroenena z Hellboya) widzimy go całego i żywego, gdy stoi podczas przemowy Dane'a :P
Przejrzalem jeszcze raz ta scene jak ginie, poczytałem troche na necie i naprawde sprawa wyglada tak: 3 osoby na motorach/quadzie to tak naprawde 3 innych wyrzutkow tylko ubranych tak samo jak glowni bohaterowie. Mialo to niby odwrocic uwage policji ale z powodow czasowych wycieto scene wyjasniajaca ta sprawe xD xD xD
przeciez widac ze to nie ten sama typ :P wiec musialo byc 2 nazistow, co niestety nie jest pokazane. ale widze ze dalej kolega napisal ze wszyscy byli zdublowani. wyjasnia to w takim razie czemu widzialem klowna na quadzie zaraz po tym jak dostal kose. oczywiscie brak wyjasnienia tego w filmie jest tragiczny jak i w sumie caly film :)
Pomysł był całkiem niezły, wykonanie niestety gorsze
Zamiast porządnie dopier..ic tym uwiezionym ( wiekszość wyszła z tego całkowicie nietknięta ), to robili sobie przejazdzki po lesie, najmocniej oberwała w sumie najmniej szkodliwa panienka, no i jeszcze ten cholerny murzynek pobiegl po pomoc i całkowicie zepsuł film
zakończenie denne :/
Pomysł był ok dzis ogladałem, straszny nie był, ale do myślenia daje,pokaze go u mnie w szkole bo mam dosyc jak znajomi robia świństwa kotom;p
A i przy obcinaniu palca i przy widoku jak katuja kolegów byłoby zapewne więcej krzyku;p
film jest beznadziejny nie mowiąc o katowaniu przy którym Ci niby aktorzy jęczeli jak... nawet nie wiem do czego to porównać bo gdy ktoś Ci palce ucina to chyba można się skończyć z bólu..Zresztą 3/10 więcej nie dam tego gniotowi