A nie lepiej sobie ściąg.... kupić? Oglądasz ile chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz :P I to na pewno w lepszej jakości.
Na pewno nie w najbliższym czasie (może na święta Bożego Narodzenia, ale to też, moim zdaniem, jest niezbyt możliwe). Frozen w telewizji pojawi się w najlepszym wypadku za dwa lata. Dla przykładu: stacja TVN (nie wiem jak inne kanały telewizyjne) dopiero w tym roku puszcza obie części Harry'ego Pottera i Insygniów Śmierci (a to niewątpliwy hit), mimo, iż zostały one nakręcone kolejno cztery i trzy lata temu. Osobiście nie oglądam TVNu (ani w ogóle telewizji), a informację tę zaczerpnęłam z internetu, acz wszystko wskazuje na to, iż jest ona prawdziwa.
Podobnie jak foxbond - zalecam sprawienie sobie Krainy Lodu na własność na płycie DVD lub w inny sposób :)
Raczej nie prędko polskie stace mają to do siebie że prędzej kupią prawa do części do jakoegoś odgrzewanego kotleta niż czegoś nowego.
Rozumiem, że ludzie nie lubią rejestrować się na różnych stronach z filmami ani nie chcą kupić filmu na dvd. Ale dlaczego do razu decydować się na telewizję? Ja z niej już dawno zrezygnowałam. Polecam stronę cda - nie trzeba się rejestrować, a jest dużo filmów, większość w dobrej jakości. Poza tym Frozen na pewno wcześniej pojawi się na wypożyczalniach internetowych, niż w tv.
ja oglądam ale kino! ze względu na to, że można tam zobaczyć niskobudżetowe i niezależne filmy, o których inaczej bym nie usłyszał.
dzisiaj na przykład obejrzałem "nawet deszcz"
merida jest jutro, z tego, co się orientuje. na polsat film o 14 (taaa, godzina reklam w środku)
W ostatnie święta na jedynce była premiera "Księżniczki i żaby", która powstała w 2009 roku - z tego wynika, że "Frozen" możemy się spodziewać w... grudniu 2017.