PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651932}

Kraina lodu

Frozen
2013
7,5 285 tys. ocen
7,5 10 1 284513
7,0 56 krytyków
Kraina lodu
powrót do forum filmu Kraina lodu

frozen w tv

ocenił(a) film na 9

ej słuchajcie kiedy będzie można obejrzeć w tv ?

ocenił(a) film na 10
kabaretyk

A nie lepiej sobie ściąg.... kupić? Oglądasz ile chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz :P I to na pewno w lepszej jakości.

użytkownik usunięty
kabaretyk

Na pewno nie w najbliższym czasie (może na święta Bożego Narodzenia, ale to też, moim zdaniem, jest niezbyt możliwe). Frozen w telewizji pojawi się w najlepszym wypadku za dwa lata. Dla przykładu: stacja TVN (nie wiem jak inne kanały telewizyjne) dopiero w tym roku puszcza obie części Harry'ego Pottera i Insygniów Śmierci (a to niewątpliwy hit), mimo, iż zostały one nakręcone kolejno cztery i trzy lata temu. Osobiście nie oglądam TVNu (ani w ogóle telewizji), a informację tę zaczerpnęłam z internetu, acz wszystko wskazuje na to, iż jest ona prawdziwa.

Podobnie jak foxbond - zalecam sprawienie sobie Krainy Lodu na własność na płycie DVD lub w inny sposób :)

ocenił(a) film na 9

dzięki wszystkim za info :D

ocenił(a) film na 9
kabaretyk

Raczej nie prędko polskie stace mają to do siebie że prędzej kupią prawa do części do jakoegoś odgrzewanego kotleta niż czegoś nowego.

ocenił(a) film na 9
kabaretyk

Rozumiem, że ludzie nie lubią rejestrować się na różnych stronach z filmami ani nie chcą kupić filmu na dvd. Ale dlaczego do razu decydować się na telewizję? Ja z niej już dawno zrezygnowałam. Polecam stronę cda - nie trzeba się rejestrować, a jest dużo filmów, większość w dobrej jakości. Poza tym Frozen na pewno wcześniej pojawi się na wypożyczalniach internetowych, niż w tv.

ocenił(a) film na 9
Irma100

ja oglądam ale kino! ze względu na to, że można tam zobaczyć niskobudżetowe i niezależne filmy, o których inaczej bym nie usłyszał.

dzisiaj na przykład obejrzałem "nawet deszcz"

ocenił(a) film na 10
kabaretyk

Z tego co się orientuję, to nawet Zaplątanych jeszcze nie było...

Anonim90

Zaplątani bardzo często lecieli na HBO. Może Frozen też puszczą;)

ocenił(a) film na 9
Anonim90

merida jest jutro, z tego, co się orientuje. na polsat film o 14 (taaa, godzina reklam w środku)

kabaretyk

W ostatnie święta na jedynce była premiera "Księżniczki i żaby", która powstała w 2009 roku - z tego wynika, że "Frozen" możemy się spodziewać w... grudniu 2017.

ocenił(a) film na 9
ihatemondays

Prędzej się doczekamy frozen 2. ;D

ocenił(a) film na 9
fandisneya

haha na to licze ! :D

ocenił(a) film na 9
ihatemondays

looo co tak długo xd

kabaretyk

http://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0&feature=kp

ocenił(a) film na 9
ihatemondays

CO XD HAHA

ocenił(a) film na 9
kabaretyk

po angielsku jest na http://viooz.be/movies/Frozen__2013-11174.html

na viooz jest każdy film angielskojęzyczny, nawet niskobudżetowy lub całkowicie nieznany.