Wiem co to znaczy xD Chyba spróbuję zrobić jakąś animację Krainy Lodu (nic z tego nie wyjdzie ^^), jak tylko zdobędę Blendera (to nie jest dobry pomysł...).
Hahaha xD Też właśnie miałam zmieniać avatar na Elsę xD Odnoszę niejasne wrażenie, że ta postać to już symbol Krainy Lodu ;) Chyba co czwarty fan ma właśnie ją na avatarze :p
To najładniejsza według mnie i wielu innych ludzi postać animowana kiedykolwiek... trudno się z tym nie zgodzić:)
Między innymi to dzięki niej w piosence "Let it go" postanowiłem zobaczyć ten film
Oj tak, animacja Elsy wyszła obłędnie i stawiam ją obok Belli z Pięknej i Bestii na pierwszym miejscu w rankingu najładniejszych postaci damskich Disneya ;)
Mnie też do obejrzenia zachęciło "Let it go", bo cała ta otoczka i wychwalanie Krainy doprowadzało mnie do szału.
Ok ja już kończę bo zaraz się zacznie Top Chef a gotowanie to moje hobby :)
Jeszcze taka ciekawostka o Elsie:
Elsa's hair
Even though Disney's animators had wrestled with braids for 2011's Tangled, the hair for Elsa was vastly more complicated: While Rapunzel carried 27,000 extralong strands on her head, the Frozen team found themselves dealing with upward of 400,000 CG threads -- a feat that required the invention of a new program, called Tonic, to execute.
Do jutra