PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651932}

Kraina lodu

Frozen
2013
7,5 284 tys. ocen
7,5 10 1 284406
7,0 56 krytyków
Kraina lodu
powrót do forum filmu Kraina lodu

Obsesja;D

ocenił(a) film na 10

Nie wiem jak Wy ale ja choć od premiery filmu minęło już około 4 miesiące( jeśli dobrze liczę) mam nadal 'obsesje" na punkcie tej animacji:)

ocenił(a) film na 10
karola1110

Ja tam znam jakiś miesiąc ten film, ale ciągle mam na nim obsesję - jak podczas odrabiania lekcji nie puszczę sobie soundtrack-a, albo nie obejrzę filmu raz dziennie to dostaje szału :D

ocenił(a) film na 10
Anonim90

Ja znam film 2 tyg. (czyli mało w stosunku do was) ale mam tak jak wy ;)
Film obejrzałem chyba z 10 razy po polaku i angielsku i jeśli nie będę miał styczności z byle czym z Krainy Lodu to jestem mocno wkurzony;)
Powoli zaczynam się zastanawiać czy to nie narkotyk xD

ocenił(a) film na 10
karola1110

http://art.foxbond.info/?p=471

ocenił(a) film na 10
foxbond

-_- Seriously?

ocenił(a) film na 10
Anonim90

Ja mam teraz problem z oglądaniem filmów, gdyż w każdym słyszę "Let it go" "Let me go" "Let him/her go" i od razu mam Elsę przed oczami. Wcześniej nie zwracałem uwagi na ten zwrot, a jest on cholernie popularny, dosłownie występuje przynajmniej 2 razy w każdym filmie - wcześniej nie zwróciłem na to uwagi :P

karola1110

Ja mam tak, że jak nie zajrzę na filmweba to mnie szlak trafi. Weszło mi to w nawyk. Film widziałam chyba dwa miesiące temu i tylko jeden raz. Piosenek na razie sobie nie puszczam, by mi się nie znudziły. Ale i tak mimo wszystko nadal żyję to animacją i nie mogę się od niej uwolnić. Próbuję cały czas być na świeżo z różnymi newsami;D

ocenił(a) film na 9
marianna12345

Let it go ;)

Meleara

Ale co? Bo nie rozumiem...

ocenił(a) film na 10
marianna12345

You cannot hold it back anymore

ocenił(a) film na 9
marianna12345

Nie rozumiesz? Obsesja, nawyk, życie filmem - ja Ci na to piszę, żebyś odpuściła, czyli "let it go" ;) Taki żarcik.

Meleara

Aaaaaaa, no żart Ci się udał;)

ocenił(a) film na 10
marianna12345

Nomm... Trzeba by pomyśleć o jakiś odwyku...:D

marianna12345

Ja mam tak samo. Widać całe forum spotka się na terapii :D

Crazy12

Ja tam nie chcę iść na terapię. Gdy mi się znudzi, to rok od tego odpocznę. Potem znów będę gadać o tym cały czas. I tak na przemian.
Codziennie na Fw wchodzę i nie mam dość;D Ja żyję tym filmem: Elsa na tapecie na telefonie, Elsa na tapecie blokady na telefonie, Elsa na tapecie na laptopie- codziennie ją widzę.

marianna12345

Też mam Elsę jako tapetę wszystkiego :D

Crazy12

No widzisz;)

ocenił(a) film na 10
Crazy12

Oj tam, to jest pozytywna obsesja ;)

ocenił(a) film na 9
karola1110

Ja żyję tym filmem znacznie dłużej, czekałam na niego już kilka miesięcy przed premierą, wyszukiwałam obrazki, spoilery, filmiki. Ale po pójściu do kina (ani ponownym pójściu do kina) moja obsesja nie minęła:)

ocenił(a) film na 10
Irma100

Kolejny cytat (tak mi się jakoś skojarzył): I can't be free!! ;)

ocenił(a) film na 10
karola1110

Ja ten film znam od jakiegoś tygodnia ale uzależniłem się od niego, jak od jakiegoś narkotyku;)

ocenił(a) film na 10
Heross4

Witaj w klubie!
Ja obejrzałem 2 tyg. temu i dałem mu zasłużoną 10:D
Drugą 10 ma "The secret life of Walter Mitty" ale tutaj zmieniam temat ;)

P.s: Na telefonie,komputerze i w każdym urządzeniu elektronicznym mam jakąś tapetę, naklejkę lub cokolwiek z Krainy Lodu

ocenił(a) film na 10
MrPablo13

Wszystkie pełnometrażowe filmy na telefonie - Kraina lodu
Komputer - tapeta z filmu + film w rozdzielczości full hd :D

ocenił(a) film na 10
Anonim90

Skąd masz film takiej jakości?!

Prooooszę podaj link! :D

ocenił(a) film na 10
MrPablo13

Ściągnąłem z torrentów - ale wersja amerykańska.

ocenił(a) film na 10
Anonim90

Co z tego że Amerykańska:D

P.s: Wiecie gdzie poza Empikiem będzie można kupić wersje DVD?

ocenił(a) film na 10
MrPablo13

I have no idea!
http://torrenty.pl/szukaj/frozen - tutaj jest tego masa.

ocenił(a) film na 10
Anonim90

Jeśli mamy wolny internet lub słaby komputer lub słaby monitor to polecam wersję 1080p od YIFY-ego
Ale prawdziwym fanom polecam Frozen.2013.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-PublicHD
40GB FROZEN W CZYSTEJ POSTACI

ocenił(a) film na 10
foxbond

Thx;)
Mam 648 GB wolnego miejsca dlatego pobiorę ;D

ocenił(a) film na 10
foxbond

Ej, podasz linka?

użytkownik usunięty
Anonim90

thepiratebay. se/torrent/9675999/Frozen.2013.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-PublicHD

ocenił(a) film na 10

:-)

ocenił(a) film na 10

THX

ocenił(a) film na 10
MrPablo13

Pfff... mój internet - 1 doba 5 godzin :D

ocenił(a) film na 10
Anonim90

Mój internet: 1 doba 17 godz. xD

karola1110

Mojej obsesji nikt nie przebije. W necie mało się udzielam, ale w realu już mają mnie dość (gadka o analizach Foxbonda, fanarty, przeróbki itp) ;D

ocenił(a) film na 10
Crazy12

O, bracie - moi rodzice już mi z tego powodu zabronili pisać na filmwebie :D

Anonim90

Siostro :)

Ja bym bez FW nie wytrzymała, odkąd trafiłam na Krainę Lodu. Od października na to czekałam, a od dnia premiery wchodzę tu codziennie :D

użytkownik usunięty
karola1110

A kto z udzielających się na tym forum nie ma obsesji? :D Ja wpadłam jak śliwka w kompot.

ocenił(a) film na 10

Raczej każdy ma :-)

ocenił(a) film na 10
Anonim90

Popieram :-D

:] Tak dawno była premiera Frozen, a my wszyscy nadal się trzymamy;)

ocenił(a) film na 10
marianna12345

Hej, Marianna! Jesteś już wolna?

Anonim90

Nie, jestem tylko na chwilę;)

ocenił(a) film na 10
użytkownik usunięty
marianna12345

Ja już straciłam wiarę w filmy, które miałyby w Polsce takich wytrwałych fanów, a tu pojawia się taka Kraina Lodu i przywraca mi utraconą wiarę :D

ocenił(a) film na 10

Nie wszystko złoto, co się świeci ;-)

Wiesz ja mam nadzieje że tutaj jeszcze sobie dłuuuugo popiszemy a potem na innych forach innych filmów ;)

użytkownik usunięty
MrPaWio13

Też mam taką nadzieję :)

ocenił(a) film na 10
karola1110

Elsa na tapecie komputera, telefonu, "Let it go" jako dzwonek, nieskończone rozmowy z ludźmi, którzy chcą mnie jeszcze słuchać :D TA obsesja przerasta wiele innych, naprawdę nie sądziłam, że coś przebije moją fascynację serialami anime, które ubóstwiam, a jednak. Frozen-jak Ty to robisz?