Piosenka jest śpiewana przez Martinę Stoessel i już od dzisiaj możemy zobaczyć teledysk. Co
sądzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=f4tGddRblok
Każdy ma prawo do własnego zdania :) według mnie Demi trochę nie wyrabiała, albo sobie za wysoko poprzeczkę ustawiła... :>
ej luz, ty myślisz że lepiej poszło Martinie a ja że Demi, nie spinam się :) mi się właśnie wydaje że to Martina nie wyrabiała z niektórymi dźwiękami.
Takiego wykonania i powiewu lekkości spodziewałem się po tej piosence. Udało się.
Z ostatniej chwili: Martina nagrała także włoskojęzyczną wersję tej piosenki "All'alba Sorgerò" - premiera zapewne za jakiś tydzień, bo tyle też zostało do premiery na świecie ;).
Nagrała i po hiszpańsku i po włosku (jedna na rynek Ameryka Łacińska/Hiszpania, druga na rynek włoski).
Ale i po hiszpańsku i po włosku ta sama piosenka? Czy po hiszpańsku Libre soy, a po włosku All'alba Sorgerò ?
Może ktoś mi powiedzieć kim jest ta Martina i czemu się każdy tą wersją podnieca i musi ją wszędzie rozpowszechniać? Mi się nie podoba i wgl uważam że jakakolwiek piosenka wykonana w języku hiszpańskim traci urok :/