PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651932}

Kraina lodu

Frozen
2013
7,5 284 tys. ocen
7,5 10 1 284350
7,0 56 krytyków
Kraina lodu
powrót do forum filmu Kraina lodu

Piosenka jest śpiewana przez Martinę Stoessel i już od dzisiaj możemy zobaczyć teledysk. Co
sądzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=f4tGddRblok

ocenił(a) film na 9
Sebek7771

Martina dała sobie ekstra radę.Gratulacje dla niej ;)

ocenił(a) film na 10
Sebek7771

Według mnie nawet lepiej jej poszło niż Demi Lovato :)

Idka_393

Też tak uważam ;)

Idka_393

dobrze poszło ale na pewno nie lepiej niż Demi

ocenił(a) film na 10
Salvamee

Każdy ma prawo do własnego zdania :) według mnie Demi trochę nie wyrabiała, albo sobie za wysoko poprzeczkę ustawiła... :>

Idka_393

ej luz, ty myślisz że lepiej poszło Martinie a ja że Demi, nie spinam się :) mi się właśnie wydaje że to Martina nie wyrabiała z niektórymi dźwiękami.

ocenił(a) film na 10
Sebek7771

Takiego wykonania i powiewu lekkości spodziewałem się po tej piosence. Udało się.
Z ostatniej chwili: Martina nagrała także włoskojęzyczną wersję tej piosenki "All'alba Sorgerò" - premiera zapewne za jakiś tydzień, bo tyle też zostało do premiery na świecie ;).

akira894

Po włosku? Nie hiszpańsku? ;o

ocenił(a) film na 10
Sebek7771

Nagrała i po hiszpańsku i po włosku (jedna na rynek Ameryka Łacińska/Hiszpania, druga na rynek włoski).

akira894

Ale i po hiszpańsku i po włosku ta sama piosenka? Czy po hiszpańsku Libre soy, a po włosku All'alba Sorgerò ?

ocenił(a) film na 10
Sebek7771

Ta sama:
Po hiszpańsku: "Libre Soy"
Po włosku: "All'alba Sorgerò"

akira894

Już rozumiem xd

ocenił(a) film na 8
Sebek7771

Może ktoś mi powiedzieć kim jest ta Martina i czemu się każdy tą wersją podnieca i musi ją wszędzie rozpowszechniać? Mi się nie podoba i wgl uważam że jakakolwiek piosenka wykonana w języku hiszpańskim traci urok :/

ocenił(a) film na 9
Asoria

Jest u nas znana z serialu Disneya "Violetta" gdzie gra tytułową bohaterkę.