Mam tę moc (Let it go)
Pierwszy raz jak sięga pamięć (For the first time in forever)
Ulepimy dziś bałwana (Do you want built the snowman)
Lód w lecie (to co śpiewa Olaf)
Serca lód (Na samym początku)
Miłość stanęła w drzwiach (Anna&Hans)
:)
Mój ranking wygląda tak:
1. Pierwszy raz jak sięga pamięć (Repryza)
2. Mam tę moc
3. Ulepimy dziś bałwana/Serca lód
4. Miłość stanęła w drzwiach/Pierwszy raz jak sięga pamięć (na początku filmu)
Natomiast "Lód w lecie" całkiem interesująca, ciekawie napisany tekst, ale i tak nie umiem się do niej przekonać:(
No co do lód w lecie.. tekst ciekawy, ale nie pasuje do pozostałych piosenek i trochę przeszkadza ze tak powiem :D
1.Fixer Upper ^^
2.Love is an open door
3.Do you want build a snowman?
4.Let it Go
5.For the first time in forever
6.Ta piosenka Olafa
1. Let It Go
2. Do You Want to Build a Snowman?
3. Fixer Upper
4. Frozen Heart
5. For the First Time in Forever
Skoro wymieniasz polskie tytuły, wiesz gdzie można je znaleźć w polskiej wersji? (mam na myśli w dobrej jakości, bo te z CAM są tragiczne)
Np. na youtubie. Znalazłam wszystkie z miesiąc temu, ściągnęłam na telefon mam :D Jakość jest świetna, gwarantuję :)
W sumie to nie to samo co oryginalny album, ale jak na słuchawki jakość jest dobra, dzięki :)
1. Serca lód <3 - zdecydowanie najlepsza :)
2. Ulepimy dziś bałwana?
3. Pierwszy raz jak sięga pamięć
4. piosenka Kristoffa :):)
Mam tę moc
Pierwszy raz jak sięga pamięć (+ repryza)
Serca lód
Ulepimy dziś bałwana
Miłość stanęła w drzwiach
Kolejność przypadkowa. ;) Za piosenką Kristoffa, "Lodem w lecie" i "Nietentego" nie wiem dalczego, ale nie przepadam.
Najlepszą piosenką jak dla mnie jest "For the first time in forever + reprise", na drugim miejscu dałabym "Let it go" oraz "Love is an open door" (Nie dość, że rytm fajny, piosenka o miłości, to ma ukryte w tekście i animacji złe zamiary Hansa), trzecia "Do you want to build a snowman?", A reszta jakoś mnie za bardzo swoją epickością nie przekonała.
A, i "Vuelie" oraz "Frozen Heart" nie wliczam, bo te dwie piosenki bez porównania znajdują się na przedpierwszym miejscu ^^.
Mój ranking:
1.MAM TĘ MOC
2.NIETENTEGO
3.ULEPIMY DZIŚ BAŁWANA?
4.LÓD W LECIE
5.SERCA LÓD
Tak naprawdę lubię wszystkie piosenki, tylko te dwie pierwsze słucham z największą przyjemnością.