ojej :O tożto znowu będzie można zobaczyć na dużym ekranie.
Nie wiem czym się różni multikino od zwykłego kina ale mam nadzieje ,że jak spowrotem wróci do
kin to do większości ,bo chciałbym się wybrać :3
+Zaplątani w niedzielę 27.09 w TVP 1 o 15:05
źródło: http://www.youtube.com/watch?v=Ss49qK7Hqrk i wspominał o tym pan WielkiMou. Dziękuje za uwage xD
Uuuu...zaplątani w wiiikend? Fajne, a nawet miżna się tego domyślić. Tydzień temu była księżniczka i żaba.
Multikino, to takie kino z dużą ilością sal kinowych. Zazwyczaj jest jedna, lub dwie, w multi jest ich 8-18
w tv ogólnie rzadko coś leci ,pomimo tego ,że można wybierać z < 200 kanałów , ale zdarzają się takie włąśnie wyjątki hłehłe.
dzięki :3 i już wiem ,że się nie wybiere !
Jeśli chodzi o multikino to jest to sieć kin.
I dziękuje za wiadomość o Zaplątanych :)
Co tam, że w "Krainie Lodu" są dwie księżniczki, do grafiki grupowej trzeba dać tą popularniejszą...
Dla mnie Anna zawsze była lepsza, a im więcej razy oglądam Krainę Lodu, tym coraz bardziej moja sympatia do niej rośnie, a do Elsy drastycznie maleje :)
no to my się rozumiemy ;)
poza malejącą sympatią do elsy , bo ja ją bardzo lubie ale anna jest , no poprostu , ma wielkie serce <3
osobiście nie mogę znielubić Elsy, bo jako postać jest bardzo fajna, po prostu z każdym oglądaniem zauważam coraz więcej jej wad :). np. świetne jest to że jest to postać taka złożona i ciekawa, ale jest przy tym beznadziejnym wzorem.
Dobrze przynajmniej że w USA ludzie 'zablokowali' dołączenie Elsy do tej oficjalnej serii 'Disney Księżniczka'.