PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651932}

Kraina lodu

Frozen
2013
7,5 284 tys. ocen
7,5 10 1 284252
7,0 56 krytyków
Kraina lodu
powrót do forum filmu Kraina lodu

Anna x Kristoff

ocenił(a) film na 9

Kto uwarza że ta dwójka może być razem? Ja uwarzam że będą z sobą słodko wygładać no
napewno Anna z Kristoffem lepiej niż z Hansem.Kto chce szczęśliwego zakończenia dla nich bo ja
bardzo ;)

ocenił(a) film na 9
Zocha212

Pójdę na ten film do kina właśnie z nadzieją, że oni będą razem. :D Nie ma innej opcji.

ocenił(a) film na 9
elemore

Witaj w klubie ;) !

ocenił(a) film na 7
Zocha212

Popieram ^^ Już na zwiastunie widać, że rodzi się między nimi ładna więź, a Kristoff jest taką miłą odskocznią księcia z bajki. Całym sercem im kibicuję :P

ocenił(a) film na 9
Foggy_10

Widze że wiele osób im kibicuje.Ja po prostu już czuje że będą razem.Te wszystkie zdjęcia no po prostu Ever After dla tej dwójki :*

ocenił(a) film na 9
Zocha212

No nie wiem. Kristoff wydawał mi się dobry dla Anny, ale po przeczytaniu jego opisu (dziwnie zachowujących się samotnik) trochę nie pasuje. Pamiętajmy, że Anna szukała księcia na białym koniu i takiego znalazła (dosłownie). Poza tym mam nadzieję na shipping Hansa z Elsą :)

ocenił(a) film na 9
your_worst_nightmare

Na jakiej stronie jest ten opis? Będę wdzięczna jak napiszesz ;)

ocenił(a) film na 9
Zocha212

blogs.disney.com Może opis jest bardzo krótki, ale przynajmniej ja mam takie odczucie

your_worst_nightmare

Na polskiej stronie filmu jest napisane wyraźnie,że Kristoff sprawia wrażenie samotnika.
No właśnie może tylko sprawia;)
Jeśli Hans okazałby się jednak postacią pozytywną i już musiałby mieć kogoś do pary;) to uważam, że to powinna być Elsa;)

ocenił(a) film na 9
Mary_94

Też tak uważam ;)

ocenił(a) film na 9
Mary_94

Napisz mi na której stronie.Musze to przeczytać bo mam bzzika na punkcie Krainy Lodu XD

Zocha212

Ta strona jest podana nawet tutaj na filmwebie pod odnośnikiem stron www;) www.disney.pl/kraina-lodu

ocenił(a) film na 9
Mary_94

Dzięki ;)

ocenił(a) film na 9
Zocha212

Polecam wpisać w grafice google: family KristAnna i zobaczyć na pierwszy obrazek. Ludzie mają talent do rysunków;)

ocenił(a) film na 9
Mary_94

Widziałam super :)

ocenił(a) film na 9
Mary_94

Urocze!

ocenił(a) film na 10
Zocha212

Ja nie toleruje innej możliwości. Inaczej ten film nie będzie aż taki fajny. Chociaż Hans jako chłopak Anny też ma wiele swoich zwolenników... Według mnie, Anna i Hans nie pasują do siebie, a to, co podobno będzie między nimi na początku filmu, co nazwano "prawdziwą miłością" było chyba tylko i wyłącznie zauroczenie... Cóż, poczekamy, zobaczymy ^_^

ocenił(a) film na 9
Chanelka_2_2

Spoiler Hans prosi Anne o rękę (to dlatego w klipie kłótni sióst trzyma go pod rękę) Także niewyobrażam sobie innego scenariusza a dziś widziałam wiele fanartów z tą dwójką więc-Ever Aftef ;)

ocenił(a) film na 10
Zocha212

Też trzymam kciuki na Anna i Kristoffa. Oni tak cudnie razem wyglądają <3
Ale te oświadczyny Hansa są podobno i tak fałszywe, bo on nie zrobił tego z miłości do Anny, tylko po to, by przejąć Arendelle... Takie słyszałam plotki, ale oby się sprawdziło, bo nie chcę, żeby Anna skończyła z Hansem na ślubnym kobiercu... Jakoś tak od początku Hans nie przypadł mi do gustu...
A poza tym, to o czym może świadczyć ten śliczny obrazek:
[IMG]http://i39.tinypic.com/2ntz43d.jpg[/IMG]

ocenił(a) film na 9
Chanelka_2_2

Anna i Hans-koniec świata.Wiesz co mam pomysł prześle Ci obrazki z taką sceną z książeczki Frozen
Co ty na to?

ocenił(a) film na 10
Zocha212

Chętnie.
Może też ci coś prześlę, bo nałogowo ściągam obrazki związane z "Krainą Lodu" XD

ocenił(a) film na 9
Chanelka_2_2

Ja też(a najwięcej z Anną i Kristoffem) :*

ocenił(a) film na 9
Chanelka_2_2

Anna i Hans-koniec świata.Wiesz co mam pomysł prześle Ci obrazki z taką sceną z książeczki Frozen
Co ty na to?

ocenił(a) film na 9
Chanelka_2_2

Ślicznie i niech tak będzie ;)

ocenił(a) film na 9
Zocha212

Boję się, że Anna może ciągle coś mieć do Hansa. Po raz setny oglądałam zwiastuny i w jednym momencie ( kiedy Anna ma już białawe włosy) Hans dotyka jej twarzy, a ona się uśmiecha. Nie wiem, kiedy to jest w filmie, ale raczej już po uwięzieniu Elsy ( czyli po wyprawie Anny i Kristoffa)

your_worst_nightmare

Może to po prostu ostatnie pożegnanie z Hansem na zawsze;) A tak na serio,to wszystko się w kinie wyjaśni. Bądźmy dobrej myśli.

ocenił(a) film na 9
your_worst_nightmare

Nie no przecież ten lukrowany Hans to czyste zło.A ja i tak wiem i czuje że Anka będzie z Kristoffem i koniec kropka. XD

ocenił(a) film na 9
Zocha212

Ciekawi mnie, czemu Hans oświadza się Annie, ona się zgadza, a prawie nikt nie bierze tego na serio. Jeszcze Disney zrobi nam niespodziankę i oni naprawdę wezmą ślub.

ocenił(a) film na 9
srebrnys

Jego oswiadczyny beda falszywe a Anna i tak bedzie z Kristoffem ;)

Zocha212

Popieram w 100% procentach!!!;)

ocenił(a) film na 9
Mary_94

;) :) :* ;) :) :*

użytkownik usunięty
Zocha212

Ja obstawiam taką historię:

Hans oświadczy się Annie, ona przyjmie oświadczyny, ale wkrótce potem wyrusza na wyprawę, aby znaleźć Elsę. Między nią i Kristoffem zacznie iskrzyć, ale zapomina, że ma być żoną Hansa. Hans nadal ją "kocha" (bo myślę, że to on jest zły ;) ) i nie wie, że Anna i Kristoff się kochają...

Dalej nie wiem co :). Mam nadzieję, że w filmie wszystko się wyjaśni

P.S. przepraszam fanów Elsy, że nie uwzględniłam jej w tej historii, ale myślę, że ona będzie z Kristoffem, jeżeli nie okaże się zły ;)

Może ten dziadek, jeśli faktycznie jest ojcem Hansa wymusił na synu te oświadczyny u Anny, a tak naprawdę Hans jej nie kocha. Wiecie jedna wielka mistyfikacja. Tak naprawdę Hans zrozumie ,że kocha Elsę, Anna zrozumie że kocha Kristoffa, dziadka wtrącą do więzienia i wszyscy będą zadowoleni.;)

ocenił(a) film na 9

Ona i Kristoff!! No nie wiem już wolę żeby Elsa była z tym przeklętym Hansem .

ocenił(a) film na 9

Niezłe ciekawy scenariusz brawo za wyobraźnię ;)

ocenił(a) film na 9
Zocha212

Coś czuję, że oni jednak będą razem. :) Przed chwilą (nie wiem czy już widzieliście) na facebooku dodali filmik i tam -jak ktoś nie chce spoileru niech dalej nie czyta- jak skończyła sie zima Anna biegnie z Kristoffem trzymając się za ręce. A on ma zasłonięte oczy jakąś przepaską. :D

ocenił(a) film na 9
elemore

Na facebooku boże zaraz obejrze ale na fejsie podaj jak to zobaczyłaś czy trzeba coś wpisać czy polubić wszystko w drobnych szczegółach ;)Błagam Cie XD

ocenił(a) film na 9
Zocha212

Link: https://www.facebook.com/photo.php?v=10100166924194504
po prostu klikasz i oglądasz. XD są też sceny z tymi trolami :3 a się trzymają za ręce w 0:26 :)

ocenił(a) film na 9
elemore

Dzięki ^^

elemore

No pewnie,że Anna będzie z Kristoffem. W ogóle kto śmie twierdzić inaczej;D

ocenił(a) film na 9
Mary_94

Ona musi być z nim albo zepsują magię tej bajki :3

Zocha212

Święta racja;) Jak to już pisałam Anna I Kristoff górą!!!
Ja już chcę ten film zobaczyć!!!:D

ocenił(a) film na 9
Mary_94

Czy wiesz może jak przesyłać link do czegoś aby Cię to coś nie złapało ?

Zocha212

W sensie,żeby nie wyskakiwało,że to link?
Ja kiedyś na internecie czytałam o tym,że jakoś w nawiasach się wstawia,ale już nie pamiętam. Próbowałam ostatnio szukać ale nie znalazłam;( Więc może ktoś inny coś wie. bo sama tez bym chciała wiedzieć;D

ocenił(a) film na 9
Mary_94

Próbowałam ale klapa ;)

ocenił(a) film na 8
Zocha212

Na pewno tak będzie:) Jestem tylko ciekawa wątku z Hansem. Na plakatach tak są ładnie przedstawiani wszyscy czworo i wygląda, jakby miały się utworzyć 2 pary (Kristoff i Anna oraz Elsa i Hans), ale jeśli Hans byłby antagonistą... No to nie wiem :)

ocenił(a) film na 8
Zocha212

Według mnie, najbardziej możliwe jest to ze Hans i Anna się w sobie zauroczą, Anna wyruszy potem w poszukiwaniu Elsy i poczuje coś do Kristoffa zaiskrzy, zakochają się w sobie. Hans dalej będzie czul coś do Anny ale po schwytaniu Elsy (ta scena w celi) myślę, że poczuje jakieś pokrewieństwo dusz jego i Elsy, oboje niezrozumiani itp. (on zawsze przytłaczany przez 12 braci, ona ciągle musiała dusić swoje moce).
Bo ja nie wierze ze ans będzie antagonistą, raczej ten straszy hrabia czy jak mu tam jest ;pp
Nie wiem jedynie jak tłumaczyć scenę w której Hans "niby" chce zabic Else...

ocenił(a) film na 9
karolina199

Wszystko okaże się na premierze :)

ocenił(a) film na 8
Zocha212

To na pewno :D
Ale lubię sobie snuć takie domysły.

ocenił(a) film na 9
karolina199

HEHEHEHEHEHEHEHEHE ;)