Od dzisiaj można kupić "Krainę Lodu". Czy ktoś już ma BD? Jak się prezentuje? :)
Po części przez was nie mam BD, gdyż gdybym poszedł do sklepu to byłbym w domu po 17-stej ;) (Miałbym mniej czasu na pisanie tinyBoard-a)
Niestety ale z tego co wiem to jeszcze nie można dostać filmu, premierę znowu przesunięto (na poniedziałek) http ://ww w.dis ne y. pl/ disn ey-fil m/
usuńcie spacje
Nie szlochajcie bracia i siostry. Pamiętajmy wszak, że pomimo wielu opóźnień premier, CD Projekt wciąż jest ponoć chwalony przez Disneya jako najlepszy europejski dystrybutor ich filmów ;)
Wg sklepów internetowych (np. Media Marktu) premiera BD jest dzisiaj :) Dzisiaj też chyba zaczęła się sprzedaż lodówek z filmem na DVD gratis ;)
Choć mam nadzieję, że obie premiery będą w poniedziałek - nie wytrzymam do 28-ego :(
Ja właśnie skończyłem oglądać w 3D. Film prezentuje się genialnie i dodam, że oglądałem go po raz pierwszy.
Jakby co to kupiłem film w Saturnie (w Galerii Pestka) w Poznaniu, gdzie można go kupić na razie w dwóch wydaniach (1- Blu-ray 3D + Blu-ray 2D; 2- Blu-ray 2D). Film na DVD wyjdzie pod koniec kwietnia.
Polecam, bo cena jak na wydanie 3D nie jest wygórowana (79,99zł), a sam film po prostu jet fenomenalny.
pytanie do osób z wydaniem 3d, czy zawiera ono okulary 3d? jeżeli tak to ile par
a który bluray 3D MA OKULARY yyy okulary masz w domu dolaczone do tv jak kupowales/as lub dokupujesz kompatybilne do twojego modelu tv dvd 3D DODAJA OKULARY ALE TEN FILM NA DVD BEDZIE W 2d
Ja niestety jeszcze nie mam, bo mój środek transportu jest chwilowo nie czynny;(
( A autobusem się do miasta tłuc nie będe )
Lecz jak tylko auto wróci od mechanika to odrazu jade:-)
Dla osób czekających na wydanie dvd - od poniedziałku w lidlu "Kraina lodu" za 24,99 :D
No way! Jadę do Lidla po szkole! :DDDDD Jeszcze są hity Disneya za 20 zł - już lepiej być nie mogło! ;)
EDIT: Za 2 dychy będzie można kupić "Księżniczkę i żabę", "Zaplątanych", "Uniwersytet Potworny" i "Samoloty". Zastanawiam się nad pierwszymi trzema ;)
PIXAR wypuścił w 2013 tylko "Uniwersytet Potworny", zrobił sobie przerwę i w 2015 będzie "The Good Dinosaur" ;)
Byłem dzisiaj rano w LIDLU, kupiłem Krainę i Uniwersytet i spóźniłem się na sprawdzian z historii :P
Na dodatek w newsweeku są Igrzyska: W pierścieniu ognia. Filmowe zakupy pełną parą :D
A no, trzeba było poczekać do końca zajęć ;)
Ja poszłam później i kupiłam KL i "Księżniczkę i żabę" :)
Przejrzałam dzisiaj płytę "Frozen" i mam wrażenie, że tempo piosenek jest szybsze niż w kinie albo w internecie :/ Możesz sprawdzić jak jest u ciebie?
Rzeczywiście, i to we wszystkich językach, poza tym jakoś obrazu to jakaś porażka. Nie wiem czy wydania BD też tak mają ale ja ma zamiar się do wydawcy zwrócić ze skargą.
Niestety ale zawiodłem się, nie dość że dvd jest wypuszczane później niż BD, jest uboższe to na dodatek fatalnej jakości. CDP chyba sobie kpi.
tyle że to jest nie fair względem tych, którzy nie mają odtwarzacz BD, albo nie stać ich na wydanie 70 złotych na film - dodatkowo nie mogę o tym nawet do cdp napisać bo w swojej ofercie nie mają krainy lodu. :/
:D
Wystarczy chyba napisać coś w stylu,że: Mój egzemplarz płyty DVD z filmem Kraina lodu zawiera przyspieszoną wersję filmu. Nie jest to tylko błąd mojego egzemplarza. Liczę na wyjaśnienia.
Albo jakoś tak :P
Ważne że wyślesz - jeżeli to nie poskutkuje chyba będę zmuszony kupić wydanie Blu-Ray
Wysłałem prośbę do wszystkich moich kolegów, których mam niemało. Większość się zgodziła :-) Nie będziemy sami.