Film dla fanów gatunku i tych, którzy obejrzeli część pierwszą. Może druga część nie trzyma już tak w napięciu, jak pierwsza, ale w kinie się fajnie ogląda no i słucha. Naprawdę muzyka dobrana idealnie. Jakby ktoś znał tytuł utworu rozpoczynającego film to będę wdzięczna! :)
a czy ktoś zna piosenkę, która leci w momencie jak ona rozbija te pojemniki z jego kolekcją, żeby zgasić pożar?
Podejrzewam, że to już jeden z oryginalnych motywów głównych Clouser'a ale ta ścieżka robi wrażenie... :)
Niestety nie. Nie jest chyba jeszcze dostępny ale jestem pewny na 99%, że to Clouser .. http://www.youtube.com/watch?v=4uXjTcH-i94 - bardzo podobny do tego utworu. :)
Nie znałem kolesia, sprawdziłem dwa kawałki teraz i wpada w ucho, muszę sprawdzić więcej jego utworów.
Nom. Trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Ja to szczerze miałem ciary gdy po raz pierwszy to usłyszałem. Cały soundtrack i postać Abby zaintrygowały mnie najbardziej w tym filmie. ;]
Wie już ktoś jak się nazywa ten kawałek. Wiadomo już, że to Charlie Clouser ale jaki jest tytuł? Na napisach końcowych napewno był podany ale nie czekałem do końca napisów. Z góry dzięki za pomoc
1. “Monsterbot”
Performed by Robosoul
Written by Che Brooks & Dax Brooks
2. “Marauder Erode”
Performed by Bryan Lee Brown & Paul Fig
Written by Bryan Lee Brown & Paul Fig
3. “When You’re Out” Performed by Kauf
Written by Ronald Kaufman
4. “Talk to Me”
Performed by Porcelain Raft
Written by Mauro Remiddi
5. “THE COLLECTION End Title” Performed by Bryan Lee Brown & Paul Fig
Written by Bryan Lee Brown & Paul Fig
6. “Haunt You”
Performed by The Pack a.d.
Written by Maya Miller and Becky Black
7. “Awake To You (The Collection Remix)” Performed by Patient 113
Written by Andrew Reed
Tylko te utwory wyszczególnione zostały w napisach ale to raczej żaden z nich... :( Na oryginalną ścieżkę Clouser'a trzeba będzie poczekać. Zbyt świeży obraz.
Aha. Ok to dzięki. Liczę, że szybko się pojawi ta ścieżka dzwiękowa bo jest mistrzowska
Mnie najbardziej interesuje utwór lecący na napisach i to będzie chyba "THE COLLECTION End Title” Performed by Bryan Lee Brown & Paul Fig. Przegrzebałam chyba cały Internet i nic nie mogę znaleźć poza listą, więc pozostaje tylko czekać.
usunęli już... :| ale wiemy jak się nazywa - Charlie Clouser - Out Of Fire (The Collection)
link wygasł... / http://soundcloud.com/scorerevolution/sets/the-collection-charlie-clouser <---