PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466314}
4,9 82 tys. ocen
4,9 10 1 82202
3,4 18 krytyków
Kochaj i tańcz
powrót do forum filmu Kochaj i tańcz

filmu nie widziałam, ale nachalna reklama w TVN i
TVN Style, oraz sam zwiastun skutecznie mnie zniechęcają... Pachnie mi to klasycznym polskim gniotem, kręconym z ciągle tymi samymi szmirowatymi aktorami i w tych samych oklepanych wnętrzach Warszawy...

ocenił(a) film na 6
Paulina_31

Jeśli oceniasz film po zwiastunie to brawo dla Ciebie . Idz a zobaczysz jak dla mnie jeśli chodzi o polski film oceniam go wysoko bo mimo licznych reklam nie był przereklamowany. I co sie czepiasz aktorów? Zagrali bardzo dobrze i nazwanie ich "szmirowatymi" nie ma tu sensu. Chyba ze ty jesteś lepszą aktorką to przepraszam.

leman54

Myślę, iż ocena filmu po zwiastunie może być bardzo trafiona. W trailerach pokazuje się zazwyczaj najciekawsze bądź najzabawniejsze sceny w filmie ponieważ ma to na celu przyciągnięcie widza, skłonienie do obejrzenia filmu. Nie wiem co jest ciekawego w zwiastunie Kochaj i tańcz... Ten film nie przyciągnął mojej uwagi a wręcz skutecznie odstraszył...

ocenił(a) film na 1
Paulina_31

czytając tak różne opinie o tym filmie, i kilka wątków na których ktoś zaciekle walczy o jego dobrą opinię mam nieodparte wrażenie , że działa tu ktoś wynajęty do reklamy tego filmu na różnych forach, bo nie chce mi się wierzyć, że ten film może się komuś podobać do tego stopnia żeby dawał mu najwyższą ocenę...