PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=83}
5,9 6,7 tys. ocen
5,9 10 1 6679
5,0 6 krytyków
Kochaj i rób co chcesz
powrót do forum filmu Kochaj i rób co chcesz

moze mi ktos powiedziec gdzie moge dostac piosenke ktora samanti spiewa w wystepie na scenie - " kochaj mnie i całuj mnie " :):) prosze o pomoc !

użytkownik usunięty
Fazinho

a czy mi moze ktos powiedziec jaki to ma tytul??:)

siemasz mam ten sam problem moesz mi pomoc???

użytkownik usunięty
Fazinho

Sciagnij sobie program do sciagania muzyki nazywa sie e-mule wpisujesz tam gdzie szukaj "kochaj i rób co chcesz" i sie znajduje jedna. A wiesz moze jak sie nazywa ta druga piosenka co ten kjoles spiewa??

użytkownik usunięty

wez nie ma ,kurde- daj tytuł moj kumpel Moris ci pokaze DAWAJ!!!!

użytkownik usunięty
Fazinho

och, dzieciaczki z Was:P hehe, żartuję;)
Jest bardzo ciekawa baza w internecie, baza filmów polskich, pod adresem www filmpolski pl, poszukaj tam tego filmu po tytule, w opisie są wymienione wszystkie piosenki występujące w filmie! pozdrawiam

użytkownik usunięty

W Kazie spróbuj wpisać Samanti to powinno wyskoczyć. Ja też szukałem po jej niedawnym występie u Wojewódzkiego (Bujakiewicz bezbłędnie text pamiętała! a to już z 7 lat chyba) i znalazłem jako "Kochaj i rób co chcesz" oraz "Całuj mnie".

użytkownik usunięty

Gdzie mge znaliezc piosenke z filmu kochaj i rob co chcesz "tylko ty"?

użytkownik usunięty
Fazinho

a wie moze ktos jak sie nazywa piosenka z tego filmu ,cos tam pomarańcze...??:)

Fazinho

Kiedyś dostałem w Realu soundtrack z " Kochaj i rób co chcesz " , oto lista piosenek z płyty ( dla chętnych ) :

1) Sławek Wiśnik - Tylko Ty
2) Sławek Wiśnik - Po Krawędzi
3) Rytm - Ech tak już jest
4) Projekt ' 96 - Szalona Gra
5) Forte - Paradise
6) Mister Dex - Tyle Miłości
7) Extasy - Dotykaj Mnie
8) Projekt ' 96 - Klimaty
9) Rytm - Lato , Lato
10) Samanti - Szalona Gra
11) Kuba Badach & Robert Janson - Małe Szczęścia
12) Robert Janson - Itaka

Przeważające utwory na tym albumie są z gatunku disco-polo , no ale ja jakoś mam do nich sentyment , bo te akurat są spoko .

Alexanderrr_2

hej aleksander
czy ja moglabym prosic o muzyke z tego filmu abys mi wyslal .bardzo mi zalezy na kilku piosenkach bo nigdzie ichj nie moge znalesc. jak cos to podaje numer gg 1432622

ania24021985

witajcie mam prosbe szukam piosenki tylko Ty inne tez bym chętnie posłuchała jeśli macie to baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo proszę prześlijcie mi na maila kucus18@tlen.pl badz moj nr gg 6536503 z góry serdeczne dzięki!

Alexanderrr_2

chciałabym aby ktos przesłał mi piosenke z filmu kochaj i rob co chesz wszystkie sa fajne ale najbardiej zalezy mi na piosence paradise to wazne wiec byłabym wdzieczna dzieki bardzoz gory pozdroawiam paps monia__1989@tlen.pl i gg 3998031 dzieki czekam paps

Alexanderrr_2

czesc czyja mogla bym cie prosic o muzyke z tego filmu moj emeil beniocek@interia.pl lub beniocek@o2.pl prosze bardzo prosze z gory dziekuje , przesylam podrowienia

Alexanderrr_2

Witaj Aleksandrze!

Widzę, że zdobyłeś soundtracka z " Kochaj i rób co chcesz ". Poluję na niego,ale go jakoś dostać nie mogę... zaczęłam przeszukiwać sieć w poszukiwaniu tych tytułów.
Znalazłam prawie wszystkie z wyjątkiem:

Sławek Wiśnik - Po Krawędzi
Rytm - Ech tak już jest
Projekt ' 96 - Szalona Gra

Miałabym ogromną prośbę: Czy byłbyś w stanie mi pomóc skompletować utworki, tzn przesłać brakujące 3 mp3 na maila? mój mail: t.renia@poczta.fm

Bardzo bym Ciebie o to prosiła !!! Film " Kochaj i rób co chcesz" jest moim ulubionym filmem. Ma coś w sobie z barwnych czasów jakie wtedy mieliśmy.... Teraz tych kolorów jest zdecydowanie mniej...

Dziękuję Tobie serdecznie za przeczytanie tej wiadomości, a jeszcze bardziej będę Tobie wdzięczna,jak byś mi pomógł.

Pozdrawiam i milutkiego ,słonecznego dzionka życzy Renata.

Fazinho

Witam

Oto spis wszystkich piosenek które są wykorzystane w filmie

https://www.discogs.com/Various-Muzyka-Z-Filmu-Kochaj-I-R%C3%B3b-Co-Chcesz/relea se/4475707

Tracklist
1 –Sławek Wiśnik Tylko Ty 3:50
2 –Sławek Wiśnik Po Krawędzi 2:57
3 –Rytm (2) Ech Tak Już Jest 3:14
4 –Project '96 Szalona Gra 3:08
5 –Forte (7) Paradise 3:44
6 –Mister Dex Tyle Miłości 3:10
7 –Extasy (4) Dotykaj Mnie 4:19
8 –Project '96 Klimaty 3:19
9 –Rytm (2) Lato, Lato 3:40
10 –Samanti Szalona Gra 4:00
Special Bonus Track
11 –Kuba Badach Małe Szczęścia 4:26
12 –Robert Janson Itaka 3:51

ocenił(a) film na 8
Damian_Wrobel_83

Wszystkie są na YT, oprócz "Po Krawędzi", szkoda, bo też była fajna.