PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453958}

Kobiety pragną bardziej

He's Just Not That Into You
2009
6,6 98 tys. ocen
6,6 10 1 98238
4,9 19 krytyków
Kobiety pragną bardziej
powrót do forum filmu Kobiety pragną bardziej

Ocenka :)

ocenił(a) film na 1

Benzadzieja jeden z najgorszych filmow jakie ogladalam ... mam nadzieje ze ksiazka jest lepsza :))

BigMovieFan

Film średni. 5/10. Świetna rola Bena Afflecka :) jest naturalny :) jak w każdym filmie :) Jennifer też była ok. Natomiast Scarlett - masakra. Spodziewałam się lepszej roli :/ tymczasem zagrała sztucznie i bez wyrazu :/. Nie potrzebnie wpieprzyła się z do cudzego małżeństwa. Tylko namieszała, myśli, ze zabłyśnie cyckami i tyłkiem i facet poleci. Tymczasem to ona się narzucała :/. The end ok :)

_TURQUOISE_

oceniać jak zagrała na podstawie tego co zrobiła w roli pokazuje ile masz lat dziewczynko...... dno.... i odpowiedz dlaczego tak Ci zależy na tym żeby poniżyć Scarlett - nikogo nie przekonasz swoim szczekaniem

dontpanic

Nie szczekam DZIEWCZYNKO! wyrażam swoja opinię, coś nie pasuje KOLEŚ?
Scarlett jako aktorki nie lubię bo nią nie jest, a oceniam bohaterów bo to oni "robią" film, bez nich by go nie było. Wybacz, ale z takimi jak Ty nie gadam.

_TURQUOISE_

jednak sie odezwałaś... jakbyś nie gadała to byś olała i tyle.... nie pasuje mi to że za dużo gówniarstwa na filmwebie

dontpanic

Masz rację, za dużo takich gówniarzy jak TY.

_TURQUOISE_

"Nie potrzebnie wpieprzyła się z do cudzego małżeństwa. Tylko namieszała, myśli, ze zabłyśnie cyckami i tyłkiem i facet poleci. Tymczasem to ona się narzucała :/. "

yyy... noo coz takie bylo zalozenie scenariusza, nie mozesz uzasadniac krytyki aktora tym, ze jestes rozzalona, iz rozbila czyjes malzenstwo. Troche dystansu, scenariusz i fabula to jedno a gra aktorska drugie. Osobiscie nie przepadam za nia, nie dlatego, ze ma fajne cycki i tylek , czemu nie mozna zaprzeczyc, tylko dlatego, ze wydaje mi sie malo przekonujaca w swoich rolach.

xxx_55

chciałaby mieć fajny tyłek etc. ale nie ma : )

ocenił(a) film na 6
_TURQUOISE_

ktoś tu ma kompleksy? :)

nie ma fajnego tyłka? nie no gdzie tam :) zapewne masz o wiele lepszy ;)

Slighty_2

Nie mam kompleksów. A Scarlett to Miss Świata nie jest ;D [chyba, że kiedykolwiek zorganizują, "Miss World Prosiaków", wtedy wygra z ogromną przewagą :) ] Ona zamiast tyłka ma kawał bezkształtnego mięcha :). Nie wszystkim podobają się takie "rozdziwia" jak Wam.

BigMovieFan

Można się nieżle wynudzić. ocenka 5/10. zawyżyłam ze względu na dobra obsade. Ktoś napisał że Scarlet to kipeska aktorka, zgadzam się ;)

blair17

Choć jedna obiektywna osoba, nie patrząca przez pryzmat biustu "aktorki".

_TURQUOISE_

mężczyźni już tak mają. takie są niestety ich wartośći, jest to przykre i smutne :(

użytkownik usunięty
_TURQUOISE_

nie każdy facet lubi duże cycki, dlatego też kobiety z małymi cyckami też mają facetów, ja jestem kobietą i mi akurat podoba się jej biust pomimo tego że nie przepadam za dużymi piersiami bo są jednak uciążliwe-- ale to tylko tkanka tłuszczowa nic więcej jedne mają jej więcej drugie mniej, ja akurat mam mniej i to mi tak nie przeszkadza i nie porównuje się do innych --- poza tym teraz można z łatwością sobie powiększać i większość aktorek ma silikony, bo duże cycki też zwisają:) ale ja jestem przeciwna operacją jest to jednak duża ingerencja w ciało i za nowe cycki nie chcę mieć do końca życia problemów zdrowotnych dlatego kochane kobitki wszystkie piersi są piękne i te małe jędrne i te duże

BigMovieFan

Nie wiem czemu podjęliście temat zarzucony przez miłośniczkę Charmed. Trzeba być na innym poziomie emocjonalnym, żeby film się podobał, zacznijmy od tego, że w ogóle na poziomie trzeba być…

BigMovieFan

Myślę że zazdrościsz bohaterom, że im się udało spełnic swoje marzenia o drógiej połówce a ty pewnie dalej czekasz na księcia z bajki.

sokole_oko_2

TURQUOISE myślę że zazdrościsz Scarlett, że ma czym oddychać w porównaniu do Ciebie, pewnie jesteś płaska jak deska a twój facet zostawił Cię dla cycatej laski ;)

ArabRab

nie zazdroszczę jej niczego :) mam czym oddychać i mój facet nie zostawiłby mnie dla takiej... no... obleśnej baby :) :)

użytkownik usunięty
ArabRab

nie sądzę że zazdrości może akurat jej się nie podoba nie każdy facet lubi duże cycki, dlatego też kobiety z małymi cyckami też mają facetów, ja jestem kobietą i mi akurat podoba się jej biust pomimo tego że nie przepadam za dużymi piersiami bo są jednak uciążliwe-- ale to tylko tkanka tłuszczowa nic więcej jedne mają jej więcej drugie mniej, ja akurat mam mniej i to mi tak nie przeszkadza i nie porównuje się do innych --- poza tym teraz można z łatwością sobie powiększać i większość aktorek ma silikony, bo duże cycki też zwisają:) ale ja jestem przeciwna operacją jest to jednak duża ingerencja w ciało i za nowe cycki nie chcę mieć do końca życia problemów zdrowotnych dlatego kochane kobitki wszystkie piersi są piękne i te małe jędrne i te duże, a faceci nie tylko patrzą na cycki są jeszcze piękniejsze miejsca w naszych ciałach:)

sokole_oko_2

"drógiej połówce"
weź się naucz pisać człowieku.

_TURQUOISE_

to w czym masz problem ?? ona wczale nie ma tyłka jak mięso...
ale dobra to twoje zdanie...

_TURQUOISE_

Myślę, że większość facetów nawet po "drugiej połówce" nie chciała by mieć do czynienia z taka zołza jak ty.
Nie masz przypadkiem zadania do odrobienia ?

ocenił(a) film na 8
BigMovieFan

hehe fajnie poczytać tak bogate i kolorowe słownictwo :) bardzo ciekawa rozmowa nie powiem:P
a co do filmu no to na poczatku nuda straszna już miałam wyłączać ale stwierdziłam że obejrzę do końca i nie żałuję;) film bardziej dla pań ale i panowie mogą się z niego czegoś nauczyć;)

Osekreble

tak, mogą się wiele nauczyć...np. jak zdradzać. Twoja wypowiedź jest BARDZO barwna, a słownictwo! podziwiać po prostu.

ocenił(a) film na 10
_TURQUOISE_

Ahh jak ta osoba nade mną pięknie prowokuje ;) Coś mi się zdaje, że komuś
się podoba udawanie głupiej małolaty i wkurzanie ludzi, a jeżeli ten ktoś
nade mną nie udaje - gratuluje wysokiego ilorazu inteligencji :P

Mi osobiście film się bardzo podobał a postać Scarlett z racji tego, że
niekoniecznie ją znam z innych filmów nie rzuciła mi się w oczy, śmiem
stwierdzić, że dopiero po obejrzeniu filmu zorientowałam się, że to była
ona.

P.S. Osobie która tak krytykuje Scarlett radzę popatrzyć się w lustro i
obiektywnie ocenić samą siebie, bo to jednak za Scarlett latają faceci z
wywieszonymi jęzorami a nie za tobą :P

xxelka

"bo to jednak za Scarlett latają faceci z
wywieszonymi jęzorami a nie za tobą"
czyli widziałaś mnie?
śmiem twierdzić, że albo jesteś czarownica i widzisz to w swojej kuli, albo wczoraj Ci meteoryt na głowę spadł :)

Za mną zdecydowanie więcej facetów lata :)
a za nią co najwyżej niedowidzący starcy :)

Jeśli Polska "urodzi" więcej takich idiotek jak Ty, to M A S A K R A!

ocenił(a) film na 6
_TURQUOISE_

xD yhyhy

_TURQUOISE_

Jak zdradzać? Tego z filmu mogą się nauczyć? Mylisz się.. No chyba że masz uraz do filmu, bo Twój facet Cie zdradził z kimś podobnym do Anny :D

shakna

Pewnie na tym świecie dużo jest takich Anek tłuściochów :P Ale nie, facet mnie nie zdradził :]

ocenił(a) film na 6
_TURQUOISE_

ale faaaajnie ze masz faceta... i jak fajnie ze cie nei zdradził!

bananamananna

ale faaaajnie ze,
jesteś głuuuupi!

i jak fajnie ze,
nie ma gluuupszego od Ciebie!!!

ocenił(a) film na 6
_TURQUOISE_

jestem dziewczyną :D i nie wrzucaj mi bo sobie nie życzę tego! :D po prostu mówiłam ze... masz fajnie i sie dzielisz tu z nami tym ze chłopak cie nie zdradził :D

bananamananna

W internecie każdy jest kim chcę :)
a Ty jesteś cholernie łatwowierna, jakby to real był. Żal.

ocenił(a) film na 6
_TURQUOISE_

nie obchodzi mnie ile masz lat... ale masz fonetyke małego dziecka. chciało mi sie podroczyć z tobą z nudow bo musiałam siedziec w domu na pare dni i nieźle sie uśmiałam wiec dzieki :D "żegnam" xD

bananamananna

Twój nick wiele mówi o Tobie :)
Moja fonetyka w porównaniu z Twoją to Cud nad Wisłą.
Idioci na tym filmwebie,
zaiste.
Amen.

_TURQUOISE_

A "ty" to filmwebowa inteligencja? Masz zamiar czystkę robić tymi swoimi wypocinami?
Jesteś zwykłą paszteciarą, której się jedynie układa po drugiej stronie monitora. Taaa... układa ci się tłusta dupa na kanpie.

Music_In_Me

To do "turcoś-tam, niechcący mi się "wstawiło" w Twój komentarz.

Music_In_Me

PROSTAK. To jedyne określenie Twej (bardzooooo, bardzooooo) skromnej osoby :)

_TURQUOISE_

Heh ;)

"Skromność jest cnotą wypływającą ze świadomości własnej mocy."

Paul Cézanne

Music_In_Me

Skromność w innym pojęciu. Widać, że jesteś ograniczony.

_TURQUOISE_

Znasz nawet inne pojęcia? Moje ograniczenie utrudnia mi wywnioskowanie tego z "twojej" wypowiedzi. Chociaż może "twoje horyzonty myślowe" znacznie wykraczają poza moje rozumienie "twojej" definicji "ograniczenia". Być może przeoczyłem coś na studiach.

Music_In_Me

Chyba przeoczyłeś lekcje w szkole zawodowej pt. "Jesteśmy debilami, ale udawajmy, że nie jesteśmy, nikt nie zauważy różnicy". Ty i studia... nie dla psa kiełbasa.

_TURQUOISE_

Grafiki, plany zajęć różnią się w zależności od szkoły, uczelni. Na szczęście mnie ominęły wspomniane przez "ciebie", a które obowiązywały w "twoim" liceum (i które chyba zaliczyłaś z wyróżnieniem).

Music_In_Me

„Jesteś zwykłą paszteciarą, której się jedynie układa po drugiej stronie monitora. Taaa... układa ci się tłusta dupa na kanpie.”
„Chyba przeoczyłeś lekcje w szkole zawodowej pt. "Jesteśmy debilami, ale udawajmy, że nie jesteśmy, nikt nie zauważy różnicy". Ty i studia... nie dla psa kiełbasa.”

Myślę, że do tego typu dyskusji nie potrzeba komentarza. Drodzy państwo, błagam, przenoście takie urocze pościki na PM, bo nikogo prócz was to nie interesuje.
A co do Scarlett Johansson. To co mnie denerwuje najbardziej na świecie to oceniania człowieka po wyglądzie. Jej typ urody, bardzo słowiański nawiasem mówiąc, może się podobać lub nie, ale co to ma do jej gry aktorskiej, nie mówiąc już o scenariuszu filmu? Osobiście uważam, że jest piękna, ale nie pozwalam, żeby to wpływało na moją ocenę jej gry i talentu. W tym filmie poradziła sobie przeciętnie. Nie sądzę, żeby pokazała maksimum swoich możliwości, tak jak w „Vicky Christinie Barcelonie”, ale na pewno nie usztywniła swojej postaci. Przedstawiła rolę , którą dostała tak dobrze jak to możliwe, może tylko trochę zbyt schematycznie.
Jeśli chodzi o cały film, to tylko odrobinę wybijał się ponad poziom przeciętnej amerykańskiej komedii romantycznej. Niestety, mimo że scenariusz nie jest zły, to nic pozytywnie mnie nie zaskoczyło, przeciętne ujęcia, przeciętna gra aktorska etc. Generalnie oceniam na 5/10.

_TURQUOISE_

eee...a moze tak pogadacie sobie na gadu bo tu raczej sie rozmawia o filmach? xD to wracajac do tematu na poczatku za cholere nie chcialo mi sie isc na ta komedie ale okazalo sie ze byl swietny! dam 9/10 :)

ocenił(a) film na 9
Alicja444

ja również 9/10! wg mnie film świetny;)

za krótki <br/>

BigMovieFan

Dawno takiej chały nie oglądałam.. Musiałam to obejrzeć "na dwa razy". Obejrzałam połowę, ochłonęłam i dopiero wróciłam do tego idiotyzmu.
Film o idiotkach i nieudacznikach. Jak to mawia moja 8-letnia kuzynka - "Żal."

ocenił(a) film na 8
BigMovieFan

Zawodzi. Nie spełnia ani jednego oczekiwania, które przychodzą nam na myśl w związku z chwalebnym gatunkiem 'rom com'. Na moje oko poratował się tylko fajnymi sekwencjami z przepytywaniem ludzi na ulicach. Och, powiedzieli kawał prawdy o życiu ( i to jak:D)