Szczerze? Gdyby ten film rzeczywiście miał nieść jakieś przesłanie, Gigi nie wybrałaby dupka i podrywacza, który rzuci ją, gdy znudzi mu się nowa zabaweczka. To raz. Dwa... Ten polski tytuł to niezła żenada.
Zgadzam sie, watek Gigi przeczy sam sobie. Ze niby jak tupniesz noga i puscisz focha na faceta niezdolnego do uczuc i z lekiem przed zoobowiazniem to on nagle sie zmieni? Tacy panowie potrzebuja terapii a nie focha od dziweczyny. Od takich panow jak Alex sie ucieka i nie wraca. Dla wlasnego spokoju psychicznego.
Od takich kobiet jak Gigi też się ucieka - desperatka i tyle, facet od początku traktował ją jak kumpele a ona wmawiała sobie że on się w niej podkochuje, jakby miała 15 lat.
Też się zastanawiałem jakie przesłanie ma ten film. I jedyne jakie widzę to "wiążcie się z partnerami, którzy was na dłużą metę unieszczęśliwią, bo cierpienia nigdy dość". Niestety wiele kobiet dla tych paru minut fajerwerków na początku gotowych jest wiązać się z podrywaczem bo myślą, że przecież go zmienią. Ale ja jeszcze takiego cudu nie widziałem. A widziałem wiele.