PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105575}

Kill Bill 2

Kill Bill: Vol. 2
2004
7,4 239 tys. ocen
7,4 10 1 238826
7,4 66 krytyków
Kill Bill 2
powrót do forum filmu Kill Bill 2

Chciałbym wiedzieć jak ten film się kończy bo zasanąłem podczas sceny w której Bill postrzelił Czarną Mambę i rozmawiał z nią. Prosił bym o w miarę dokładne streszczenie.

ocenił(a) film na 10
wojto16

Na pewno??
Ci co nie oglądali, a nie są ciekawi precz.
W strzykawce były niby serum prawdy...Bill wymusza prawdę od Beatrix...potem następuje jakieś wspomnienie...nie mogę sobie o dziwo przypomnieć jakie...potem Bill siedzi w ogrodzie, a Beatrix siada przed nim...po krótkiej rozmowie...on wyciąga miecz...ona paruje...walczą krotko...bardzo krótko...wyrzuca miecz i....stosuje metodę "pięciu palców[..]pękające serce"-dokładnie nie pamiętam...Bill przyznaje się do śmierci...żegna się...wstaje...odchodzi 5 kroków....pada trupem....Beatrix zabiera córkę i odjeżdża...i jeszcze w jakimś motelu, gdy córka ogląda telewizję...kamera pokazuje wnętrze łazienki obok...a w niej Beatrix leży na podłodze i płacze przytulając chyba pluszowego lwa...koniec...pokazani wykonawcy i napisy
Proszę bardzo;)

ocenił(a) film na 9
Freak_On_A_Leash

Wtedy kiedy Beatrix sobie cos przypomina to chyba chodziło ci o to jak pojechała zabic jakąs tam Lisę, i podczas lotu samolotem miała mdłości. Zrobiła sobie test i okazało się że jest w ciąży. Lisa nasłała na nia zabójczynię, ale dzięki ciązy Beatrix przezyła. Strasznie to pomnieszałam ale mam nadzieję że zrozumiesz.