witam. pamięta ktoś może kto był pierwszym lektorem Kickboxera na VHS/TV?
czy nie był to przypadkiem Lucjan Szołajski albo Jacek Brzostyński?
szukam takiej wersji filmu, ale nigdzie nie ma.
dzięki za info. :)
to powiedz mi jak mam go wstawić na jakiś serwer??? mas zjakieś filmy zripowane z vhs z van damme i bruce lee???
i jak tam upload Kickboxera VHSRip na sendspace com?
posiadasz też może Podwójne Uderzenie VHSRip, gdzie być może czytał Lucjan Szołajski albo Tomasz Knapik, Za Ciosem z lektorem Maciejem Gudowskim i jakieś odcinki serialu Stan Wyjątkowy Martial Law 1998-2000 z lektorem Jackiem Brzostyńskim z Polsatu?
Napisał, że 548,54 MB zajmuje. Mógłby wrzucić na ch0mika. To nie jest aż tak duży plik. Z pozostałych darmowych czyli media_fire czy zippy_share musiałby w zrobić w partach w wielkości 200 MB bo tam są limity.
a to spoko. ciekawe czy posiada też Podwójne Uderzenie VHSRip, być może ten tam czytał Lucjan Szołajski albo Tomasz Knapik, Za Ciosem z lektorem Maciejem Gudowskim i jakieś odcinki serialu Stan Wyjątkowy Martial Law 1998-2000 z lektorem Jackiem Brzostyńskim z Polsatu.
Stan bardzo dobry. Cena w formacie cyfrowym: 10 zł - przelew bankowy. Dla wiarygodności wysyłam pierwsze 5-minut wersji vhs'owej.
http://www.filmweb.pl/film/RoboCop-1987-1460/discussion/szukam+vhs%28rip%29+ew.w ersji+z+tvp,2262565
:D
kup se ripa od Pana Kewina;P
pytanie: kupiłem?
Odpowiedz: MAM za free;P
lepiej daj sporo za predzia