Jakim cudem starsza kobieta w łóżku, z którą rozmawia Kapitan Ameryka to może być Peggy Agent Carter ?!
Przecież jest pokazane w którejś z poprzednich części universum, że Peggy umiera/umarła.
Najbardziej pokręcona część z dotychczasowych co obejrzałem. Poziom spisku i skorumpowania - NIEWIARYGODNY !!!
O ile się nie mylę w scenie po napisach są pokazane dzieci Magneto, bliźnięta Quicksilver & Scarlet Witch.
Film 9/10
Peggy jeszcze nie umarła jej pogrzeb będzie w Civil War... Radzę też zobaczyć serial Agentka Carter to będziesz wiedzieć wszystko...
Oglądam " Agentkę Carter " od początku i na bieżąco na FOXIE ;) .
Ale byłem pewien, że w którejś z poprzednich części było pokazane jak umiera, chyba, że coś pomyliłem...
raczej pomyliłeś, Jedynie zginął Bucky ale go odratowali, i Steve ale też przeżył
Dzięki ;) za wyprowadzanie z błędu, oglądam Agentkę Carter od początku na FOX, a w ten weekend zrobiłem sobie dziesięciu częściowy maraton filmowy uniwersum Marvela i dziś zostali Mi jeszcze tylko " Strażnicy Galaktyki " do obejrzenia, a potem czekam spokojnie na " Avengers: Czas Ultrona " ;) .