Zgodnie z kanonem jakiś czas po "Civil War" Hulk wraca na ziemię, aby się zemścić.Moim pytaniem jest, czy są jakieś plotki o ekranizacji tych zeszytów i jakie jest wasze zdaniem o tym?
Zbyt mało czasu ma Marvel na osobny film o Hulku. Nie ma gdzie go wcisnąć. Ciekawi mnie jedynie jak wytłumaczą jego brak udziału w Civil War. Wg mnie na pewno nie zostanie wysłany w kosmos. Wg mnie po prostu go uśpią lub zahibernują i wybudzą w drugiej części Avengers: Infinity War, gdy zobaczą że bez niego los Mścicieli w walce z Thanosem jest przesądzony...
Bardzo bym chciał ujrzeć Planet Hulk i World War Hulk, ale jest to nie możliwe. Ewentualnie po Infinity War.
Planet Hulk to byłby osobny film o Hulku, zaś World War Hulk to mógłby być podtytuł 4 części Avengers, gdyż jak wiadomo w World War Hulk biorą udział właściwie wszyscy Mściciele i inni bohaterowie, dlatego też WWH nie mogłoby być osobnym filmem o Hulku.
Ja bym podyskutował. Marvel wiele razy nas zaskoczył i być może zrobi fanom uśmiech w postaci wyslania Hulka w kosmos i zapowie Planet Hulk i World War Hulk z tym, że na bank WWH musiałoby się odbyć po Avengers Infinity War no gdyż po prostu nie ma miejsca w terminażu a Marvel nie pozwoli sobie na 3-4 filmy w ciągu roku, gdyż to byłoby nie opłacalne. Strategia jest jasna: dwa filmy na rok Pół roku czekania na film tak podsyca apetyty fanów, że zyski z biletów z każdym filmem są rekordowe.
Podobno Hulk ma być wysłany w kosmos pod koniec age of ultron a potem ma się przewinąć w Guardians of the Galaxy 2
Podobno.... Wiele było już spekulacji i to wciąż spekulacje. Do czasu filmu się tego nie dowiemy, bo takiej rzeczy na bank na trailerach nie zdradzą. Choć sugerują tym, że hulk staje się nieokiełznany.