PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706209}

Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 185 tys. ocen
7,5 10 1 185351
7,5 62 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Zgodnie z kanonem jakiś czas po "Civil War" Hulk wraca na ziemię, aby się zemścić.Moim pytaniem jest, czy są jakieś plotki o ekranizacji tych zeszytów i jakie jest wasze zdaniem o tym?

Zukox

Zbyt mało czasu ma Marvel na osobny film o Hulku. Nie ma gdzie go wcisnąć. Ciekawi mnie jedynie jak wytłumaczą jego brak udziału w Civil War. Wg mnie na pewno nie zostanie wysłany w kosmos. Wg mnie po prostu go uśpią lub zahibernują i wybudzą w drugiej części Avengers: Infinity War, gdy zobaczą że bez niego los Mścicieli w walce z Thanosem jest przesądzony...

Bardzo bym chciał ujrzeć Planet Hulk i World War Hulk, ale jest to nie możliwe. Ewentualnie po Infinity War.
Planet Hulk to byłby osobny film o Hulku, zaś World War Hulk to mógłby być podtytuł 4 części Avengers, gdyż jak wiadomo w World War Hulk biorą udział właściwie wszyscy Mściciele i inni bohaterowie, dlatego też WWH nie mogłoby być osobnym filmem o Hulku.

Ja bym podyskutował. Marvel wiele razy nas zaskoczył i być może zrobi fanom uśmiech w postaci wyslania Hulka w kosmos i zapowie Planet Hulk i World War Hulk z tym, że na bank WWH musiałoby się odbyć po Avengers Infinity War no gdyż po prostu nie ma miejsca w terminażu a Marvel nie pozwoli sobie na 3-4 filmy w ciągu roku, gdyż to byłoby nie opłacalne. Strategia jest jasna: dwa filmy na rok Pół roku czekania na film tak podsyca apetyty fanów, że zyski z biletów z każdym filmem są rekordowe.

Zgrywus90

Podobno Hulk ma być wysłany w kosmos pod koniec age of ultron a potem ma się przewinąć w Guardians of the Galaxy 2

dompir

Podobno.... Wiele było już spekulacji i to wciąż spekulacje. Do czasu filmu się tego nie dowiemy, bo takiej rzeczy na bank na trailerach nie zdradzą. Choć sugerują tym, że hulk staje się nieokiełznany.

Zgrywus90

Raczej wątpie że by planet hulk i world war hulk powstały co najwyzej po infinity war

ocenił(a) film na 10
scorpion6

I jednak go wyslano ;)

FireJach

No jednak wysłali tylko że film się nazywa Thor ragnarok a nie planet hulk a potem hulk wystąpi w infinty war i pewnie wszyscy będą walczyć z Thanosem i jego podwładnymi a jednak wysłano ale typowego filmu planet hulk i world war hulk to na razie nie ma.