moja oczywiście z tymi zdjęciami na koniec, niech żałują ci co wyszli przed zakończeniem
haha to też moja ulubiona scena :P Ale jeszcze lepsza jest jak alan wchodzi w ,,trans''
moja ta kiedy stu odwraca się w wannie i pierwszy raz widać jego tatuaż omal nie spadłem z krzesła w kinie ze śmiechu ^^^^
moja ulubiona to zdjęcia na końcu i jak Stu spadł z krzesła jak zobaczył , że ta gościówa ma penisa , aha i jeszcze jak wataha zostaje pobita przez mnicha XD
nie nie wtedy Ed Helms pokazuje własnie swoje kiepskie aktorstwo. To jest jedna z najsłabszych scen. Najlepszy motyw jak wataha mówi że szukają chłopaka, a pimp mówi 2000 lub więcej - zależy w jakim wieku. MIAZGA
końcowe zdjęcia są najlepsze. Jak Teddy odciął sobie palec albo jak celowali piłeczką pinkpongową. ;)
małpa paląca paierosa, wejście tayson-a, ucieczka samochodem z malpą przed ruskami ... to chyba tyle
a mnie w klubie najbardziej rozśmieszyło jak Alan bierze do ręki ten mini karabin jakiś i zaczyna nagle ta broń strzelać, wszyscy wpadają w panikę, a gdy już jest po wszystkim sprzedawca broni mówi: wszyscy zdrowi?
dziewczyny: jest ok
sprzedawca: no to zapier*dalać! dawajcie muzykę!
i impreza trwa dalej :D
te zdjecia na koncu byly najlepsze! hahahaha ta fota z palcem w nosie! hahahahhaa zajebisty film, lepszy od jedynki, mega sie nasmialem:>
Moja to oczywiście końcowe zdjęcia a zwłaszcza to na którym sobie brat panny młodej palca urzyna. poza tym uwielbiam "ja szczytowałam w tobie a ty na podłogę" i filmik który zapuszcza tatuażysta.
- Stu dowiaduje się o swoim "romansie"
- Alan zaczyna płakać, że Phil nie będzie już jego przyjacielem i wkur...nie Stu na Alana
- przebudzenie po imprezie - w pierwszej części było genialne, w tej jest tylko śmieszne, ale warto odnotować, że również się z tego pośmiałem
- grzybek Chow
- śpiew Tysona
- akcja na komisariacie z mnichem
- końcowe zdjęcia (klasyka :] )