PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 177894
4,5 44 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Jedynka jest jedną z moich ulubionych komedii, naprawdę świetna, wnosi coś nowego. Zakończenie świetne (zaskakujące)
2 część - dla mnie porażka, takie naciągane i głupie,
A co sądzicie o 3? ? Ja jeszcze nie oglądałam i jestem ciekawa waszych opinii...

użytkownik usunięty
gosia914

Jedynka bardzo dobra i chyba najlepsza. Dwójka jest dobrą kontynuacją, niemniej jednak, jeśli sądzisz, że 2 to porażka, to nawet nie zabieraj się za trójkę. Spojlerując, tytuł to chyba jedyna rzecz, która łączy trylogię, bo z kacem i całą otoczką ślubu nie ma absolutnie nic wspólnego. Jeśli którą z tych części miałaby być naciągana i głupia, to chyba tylko ostatnia. Pozdrawiam.

Potwierdzam w całości

no to chyba 3 sobie odpuszczę

ocenił(a) film na 10
gosia914

Osobiście polecam 3 część, ale co kto lubi.

ocenił(a) film na 10

A co mieli zrobić 3 z kacem? Znowu byłoby to samo praktycznie tzn podobne wydarzenia itd, no chyba że by coś nowego wymyślili. Zresztą już podczas gdy powstawał scenariusz do 3 było mówione, że ostatnia część odbiegnie od pozostałych i według mnie wyszło wyśmienicie. Akcja skupiała się w większości na Alanie i "Panie Chow". Osobiście podobały mi się wszystkie części.

ocenił(a) film na 6
ptakusz

Czyli lepsze od nieśmiesznej i nudnej dwójki?
Jedynka mi się podobała, a w dwójce nie znalazłem absolutnie nic śmiesznego. Iść do kina czy nie? :>

użytkownik usunięty
Tenenit

a takie se szczerze pisząc

ocenił(a) film na 3
Tenenit

Ze swojej strony mogę powiedzieć: wybierz inny film. Cześć 3 nie dość że IMHO jest zupełnie nieśmieszna, to zupełnie fabularnie różni się od 1. Z częścią pierwszą mają wspólne tylko bohaterów, Chow i ujęcia na Ceasar Hotel w Las Vegas. A, w epizodzie pojawia się żona Stu z Las Vegas.

Tenenit

moim zdaniem 2 jest lepsza od 3 części, bo 3 część to totalne dno, a 2 część jest bardzo fajna xd

użytkownik usunięty
ptakusz

No nie wiem ziomie. Mnie się nie podobała, Tobie się podobała. Kwestia gustów. Tyle. Niech se tam ludzie sami oceniają. Pozdro.

ocenił(a) film na 5
gosia914

Jedynka najlepsza z wszystkich części. Druga część jest jak już wspomniano dobrą kontynuacją i zachowaniem pewnych obyczajów z jedynki, lecz trzecia część jedyne jakie ma powiązanie to aktorzy i tytuł ;/
Niestety trzecia część bardzo mi się nie podobała... Pod koniec trzeciej myślałem, że czwarta jak wyjdzie to nawiąże właśnie do obyczajów z jedynki - ślub, kac, wieczór... - i to będzie Alana i Cassie, lecz wszystko na końcu się wylało jak sok z dzbanka :< jedynie Chow został, który może się hajtać ;]
Pamiętajmy, że Alan mówi do Carlosa (tego dziecka) że jeszcze się zobaczą - dodatkowo wspomina na końcu, że z "watahą" będzie spędzał wtorki i co drugą niedziele tak więc może coś wymyślą w tym kierunku....

ocenił(a) film na 3
ScuLLaP

Co?! Z tym dzieckiem i spotkaniami watahy może i masz rację, ale wątpie aby powstała czwarta część. Świadczy o tym wyczerpanie fabuły , okładka ( To już Koniec) oraz zwiastun ,w którym też mówiono o zakonczeniu trylogii.
Co do Kaca 3 myslę, że to ciekawy i śmieszny film , wreszcie nieco nowa fabuła, jednak całość bez rewleacji - mimo to polecam fanom serii 7/10

ocenił(a) film na 6
gosia914

mi sie najbardziej podobala 2. jak wedlug Ciebie byla slaba za 3 sie nie zabieraj. najslabsza ze wszytskich trzech.

ocenił(a) film na 6
gosia914

Przed seansem użyłem wraz ze znajomymi znieczulacza w postaci alkoholu i powiem szczerze, że nawet mi się podobał. Szału nie ma, ale jako komedia sensacyjna jest spoko.

ocenił(a) film na 8
gosia914

NO ja do tej pory myslalem jak ty ze jedynka super a 2 ka slaba ale przyznam ze na 3 czesci sie naprawde ubawilem :) wrócili do korzeni i to sie opłaciło naprawde można sie pośmiać :)

ocenił(a) film na 8
gosia914

Dla mnie 2 jest najlepsza!! :D małpka podkręciła klimat, haha. Ogólnie to uwielbiam całą serię i chyba zżyłem się jakoś z bohaterami także nawet 3 była spoko :)