Świetny film, pokazujący prawdziwe wartości - moc prawdziwej miłości, wybaczania oraz
poszanowanie ludzkiego życia.
I to co mi się najbardziej podobało, to motyw rodziców, którzy adoptują dziecko - że jednak
możliwe jest pokochanie cudzego i poświęcenie się dla niego.
Wzruszający, ciekawy, wartościowy ! POLECAM
Serce staje w gardle a łzy spływają strumieniem po policzku... Tyle emocji.. Kolejny film który na długo zostanie w mojej pamięci.
Ale niestety z tego co zdążyłam zauważyć to dla wielu osób ten film nie jest dramatem, aktorzy są do bani, film jest zbyt przewidywalny i spropagowany przez katolików i organizacje pro-life. Przede wszystkim do oglądania takich filmów trzeba dojrzeć i mieć odrobinę emocji w sobie żeby zrozumieć przesłanie. A jak dla mnie mało ważni byli aktorzy, muzyka i cała oprawa, znacznie ważniejsze były wartości jakie chcą nam przelać i emocje. Miałam przyjemność oglądnąć wypowiedź Gianny Jessen, która przeżyła aborcje. A jej historia była inspiracją do tego filmu. Na prawdę warto obejrzeć. Dla zainteresowanych jest dostępna na YT.
Baardzo polecam.
Dla mnie wielkim plusem jest to,że nie miłość pomiędzy chłopakiem a dziewczyną jest motywem przewodnim, tylko próba odnalezienia biologicznych rodziców.
Racja, cudowny film. Pokazuje, że osoby wychowujące adoptowane dziecko mogą pokochać je jak własne. W filmie było wiele momentów, kiedy łza zakręciła mi się w oku. Polecam go wszystkim, gdyż ukazane jest w nim jak ważne jest życie i mimo że myślimy czasami, ze nie dla nas miejsca na ziemi, to jednak są osoby dla których się liczymy :)
Zgadzam się z Tobą w 100 % . Polecam ten film bo naprawdę warto go oglądnąć ;) osobiście płakałam .
Gdy oglądałam ten film z przyjaciółmi pierwszy raz w życiu widziałam jak mój kolega płakał.. później przyznał, że to był pierwszy film który naprawdę go wzruszył.. Polecam w 100%