PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11515
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Nie rozumiem skąd taka wysoka ocena

ocenił(a) film na 10
KalekaMentalny

A ja nie rozumiem po co się wypowiadasz jak nie wiedziałeś filmu.

Raein

Raein kotku czyżby ciebie to zaskoczyło? haha.. A taki tam film z Bieberkiem oceniony na 10

ElectricalStorm

Takie tam arcydzieło.

Raein

Film, który wyprzedza epokę.. Skala jest za mała, dałabym chętnie 11..
Nie no koniec tej ironii.. Ale chyba obejrzę, żeby wiedzieć dlaczego aż 13% w moim guście

ElectricalStorm

W moim jest aż 17%.

Raein

Uuuuu... Nie no musisz obejrzeć! Skosztuj te niesamowite chwile ze słodkim Bieberkiem..

ocenił(a) film na 10
ElectricalStorm

Nie oglądałaś to się nie wypowiadaj

ocenił(a) film na 10
Raein

Nie oglądałeś to się nie wypowiadaj.

Spiderman_filmaniak

Przepraszam, ale film o owej gwiazdeczce raczej nie może być zbyt ambitny.
Przynajmniej dla mnie. Film o komercyjnym piosenkarzyku jakoś do mnie nie przemawia. To kino niskich lotów.

Spiderman_filmaniak

Żeś się wysilił/wysiliła.. Uwielbiam taki spamik..
Nie muszę oglądać tego filmu, żeby wiedzieć jaki jest..
Otóż z pewnością ta żałosna produkcja przedstawia życie nastolatka, który zrobił karierę brzydko mówiąc "dając dupy" producentom.. Sprzedał swoją godność, duszę na pożarcie fanek.. Bieber to zwykła marionetka, którą kierują ludzie wyżej postawieni od niego.. Pewnie Bieber mówi o tym, jak ciężkie miał życie, jak bardzo kochał śpiewać i inne ciamciaramciam.. No i jego "przyjaciele" z pewnością go wychwalają jaki to on jest wspaniały.. To jest strona na której można się wypowiadać, ludzie zakładają temat i użytkownicy wyrażają własne opinie.. Nie będę się tutaj pieścić i rozczulać nad słodkim Justinkiem.. Takich jak on jest wielu, ale nie wszyscy robią sławę.. Bo oni mają chociaż jakąś godność.. A on jest tylko takim kawałkiem mięsa, który śpiewa dziecinnym głosem żałosne piosenki o miłości, bo o czym teraz mogą śpiewać takie dzieciaki jak on.. I gdzie tutaj przyjemność słuchania muzyki.. Przy "twórczości" Biebera tego nie doświadczysz.. No, ale to moje zdanie.. Mam prawo powiedzieć, co myślę.. Po to tutaj jestem

ElectricalStorm

Genialny komentarz, który otwiera oczy na rzeczywistość :)))

Raein

Z tym dawaniem to może się rozpędziłam.. Ale Life is Brutal.. Nie można popierać głupoty, którą próbują nas karmić media.. Nie jesteśmy przecież głusi do cholery.. Wystarczy, że przesłucham parę żałosnych pioseneczek Justinka i wiem, że nie dotrwałabym do przesłuchania całej dyskografii.. (Chociaż przypuszczam, że jest uboga).. Istna katorga.. ^^

ocenił(a) film na 10
ElectricalStorm

To radze obejrzeć film.
Wątpie żeby Pray było dziecine tak samo Believe,Never Say Never,Be Alright,One Love.
Ty tak uważasz a tak nie jest owszem masz prawo powiedzieć co myślisz,ale piszesz głupoty.
On się sprzedał tak jasne może grając przed teatrem ?

Spiderman_filmaniak

Coś mi się zdaje, że raczej nie zmienię zdania..
Wydaje mi się, że mam racjonalne powody, by nie trawić jego "twórczości". Sądzę, że moja krytyka jest konstruktywna. Jego utwory są mdłe.. Większość fanów to raczej małolaty, które jarają się Disney Channel i kupują każde wydanie Bravo Girl.. Wystarczyło włączyć odpowiedni kanał telewizyjny i obejrzeć relacje z koncertu jego napalonych fanek.. Niech Justysiek robi ,co chce.. Ale z pewnością nigdy nie będzie prawdziwym, rasowym muzykiem.. Wątpię, żeby zaczął nagrywać coś dla trochę starszych słuchaczy.. Jest już pełnoletni, mógłby zakończyć tą dziecinadę, jednakże tylko w taki sposób pozostanie na rynku, robiąc z siebie słodkiego chłopaczka, który śpiewa proste utwory.. Jego kariera prawdopodobnie będzie tak wyglądać.. Zawsze będzie kojarzony z tym małolatem.. Nawet jak będzie chciał wybrać trochę inną drogę muzyczną.. Nikt nie potraktuje go na serio.. Robi to, czego producenci oczekują.. Z tego ma kasę.. On jest gwiazdą.. Człowiekiem zepsutym, który za kilka lat całkowicie zatraci się w tym biznesie, stanie się gościem, który być może będzie żałował swoich decyzji z przeszłości.. To jest okrutny świat.. A Justin jest jego ofiarą.. Za młody był jak "wskoczył" na scenę muzyczną.. Ale jeżeli ty uważasz go za swego guru, to ok.. Może tobie wystarczy patrzeć na słodką gębę Justina, który skacze na scenie jak małpa.. I to nazywa się muzyką... To jest gówniany cyrk.. Za parę lat wydoroślejesz i może jeszcze wspomnisz moje słowa i przytoczysz je podczas rozmowy ze znajomymi

ElectricalStorm

"kupują każde wydanie Bravo Girl"
Dlaczego Bravo Girl? Myślałam, że wspomnisz o Fun Club'ie :)))
Chociaż co za różnica. Jedno i drugie to samo pisze.
Pamiętam jak kiedyś je kupowałam (wstyd)

Spiderman_filmaniak

"piszesz głupoty" - hahahahah.
Za parę lat zauważysz kto naprawdę pisał głupoty.
I bardzo się zdziwisz

ocenił(a) film na 10
Raein

Na pewno nie ja.

Spiderman_filmaniak

Wydaje ci się, bo rośniesz ;)

Raein

Raein usuwa kamień i rdzę..

ElectricalStorm

Świat bez złudzeń.

Raein

hahah.. Raein nie zmieniajmy już tematu..

KalekaMentalny

Po raz kolejny Akademia mnie zawiodła. Ale nie wszystko stracone słyszałem że w wakacje ruszają zdjęcia do biografii.

KalekaMentalny

Ten film nigdy nie powinien powstac.

ocenił(a) film na 10
Aquafilmweb

Tak z widziałeś go ?

Spiderman_filmaniak

Tak. Totalna beznadzieja. Nie rozumiem, jak mozna tak szybko nagrywac film o swoim ego?