PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555884}
3,6 416  ocen
3,6 10 1 416

Julia X
powrót do forum filmu Julia X

Szkoda czasu

ocenił(a) film na 2

Totalne dno... plus 1 za zgrabne panienki, ale film megażenada. Obejrzałem go w całości w 8 minut

baloo_2

jeeej całe 8 minut? nie nooo teraz to jestes prawdziwy krytyk :D ego ci musiało niesamopwicie skoczyc prawie światowiec juz jestes :D

ocenił(a) film na 2
slipdog

A ty masz człowieku jakieś kompleksy, które leczysz na forum? Wyraziłem swoje zdanie, a jak tobie się film podobał, to też możesz o tym napisać. Polscy hejetrzy siłą. Brakuje jeszcze tylko, żebyś wyjechał coś na temat rządu i jednej lub drugiej partii. Słabe to było i tyle.

baloo_2

Wiesz, ale jeśli chcesz coś skrytykować, to zobacz to w całości od pierwszej do ostatniej minuty, bo inaczej Twoja wypowiedź jest nic nie warta i żenująca bardziej niż rzekomy film, który tak niepochlebnie oceniasz. Nie dziw się, że dostajesz takie odpowiedzi jak powyższa, ponieważ wyrazić własne zdanie można, ale trzeba jednocześnie umieć to zrobić. Bo to u góry brzmi jak marna prowokacja, lub co gorsza, niezbyt dobrze świadczy o jego autorze.

bartez13_17

Film jest tak denny ,że nie każdego stać ogladać więcej ;)

ocenił(a) film na 2
jest_jak_jest

dzięki za wsparcie. A już się bałem, że tylko mnie nie do dobrego filmu nie wystarczy, że biegają półnagie cyculki i że potrzebny jest jakikolwiek scenariusz.

baloo_2

haha na filmweb jestem ponad 6 lat ale Szymek pobił rekord!! faktycznie film słaby jak twoja genialna wypowiedz! jak ktos ocena film w 8 min to znaczy ze jest prawdziwym znawca bez kompleksów:)! !! co za koleś brawo!!!

ocenił(a) film na 2
orthoptera

dziękuję kolejnej osobie z gustem filmowym za wsparcie :) Dzisiaj jestem zdania, że te 8 minut to i tak był Mount Everest cierpliwości :)

baloo_2

spox dobry koment zawsze w cenie!:P tylko zastanawia mnie jak przez osiem min zauważyłeś "półnagie cyculki"? bo u mnie to ledwo jedna i jeszcze w ubraniu sie ukazała przez ten czas.

ocenił(a) film na 2
orthoptera

przesuwanie filmu o 5 sekund co chwilkę dało rezultat :)

baloo_2

to jeśli przesuwałeś film co 5 sekund, a przeciętny film ma 90min to łatwo obliczyć ze widziałeś go 18 min a nie 8! Tak mi sie przypomniało miałem kolegę w podstawówce który mówił ze czyta tylko początek, środek i koniec lektury i mówił że wszystko wie z tym że zawsze miał pałę na kartkówce;)

baloo_2

o i przynajmniej prawidłowo o sobie napisałes - leczysz swoje kompleksy w internecie i jestes hejterem - w koncu jakas prawidłowa odpowiedz :D