Przeczytałem teraz w ciekawostkach "Z powodu napiętego harmonogramu w filmie nie pojawił się Rob Schneider."..................................
Oczywiście jednym z powodów podobno była kasa.. której oczywiście studio nie chciało na niego tracić. Mówiono także o konflikcie z powodu harmonogramu jak pisał ktoś wyżej ale to okazało się nie prawdą. Schneider miał swoje show w stacji CBS "Rob" ale stacja z niego zrezygnowała jakiś czas przed kręceniem filmu.
Schneider jak do tej pory występował w prawie każdym filmie Sandlera ale jak spojrzymy na jego 3 ostatnie filmy to jego tam nie ma. Możliwe więc, że nie ma go w drugiej części bo po prostu są jakieś kwasiki między panami.
Szkoda tym bardziej, że skoro nie będzie Schneidera postaci to nie będzie również jego córek.
Żonki też nie będzie... Bez niego, to już nie będzie to samo. Właśnie też pomyślałam, że może coś między nim a Sandlerem poszło, bo tak jak napisałeś nie było go w kilku ostatnich filmach, a także wydaje mi się, że czytałam coś na temat spięć i takich tam. Nie wiem, czy w ogóle jest sens oglądać
Święta racja dwie z trzech córek to miał ogień ta trzecia to hybryda Buzkowej i tej dziewczynki z Egzorcysty ale te dwie hot
w ciekawostkach pisze że z powodu harmonogramu ale pisze że nie pojawił sie w filmie a może pojawi sie tylko że w zwiastunie go nie ma
No szkoda że go nie będzie,ale fajnie że znów będzie Steve Buscemi,jego postać w pierwszej części była najśmieszniejsza mimo że drugoplanowa.