PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643593}
6,6 81 tys. ocen
6,6 10 1 81072
3,1 12 krytyków
Jeszcze większe dzieci
powrót do forum filmu Jeszcze większe dzieci
ocenił(a) film na 8
prof_mateusz27

w obsadzie jest.

damianho15

A w zwiastunie w ogóle go nie ma.

damianho15

Przeczytałem teraz w ciekawostkach "Z powodu napiętego harmonogramu w filmie nie pojawił się Rob Schneider."..................................

ocenił(a) film na 8
prof_mateusz27

no to nie dobrze,bez niego to juz nie bedzie to samo niestety.

damianho15

Dokładnie.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

jeny i nie będzie jego przestrzelonej stopy -,-

Oczywiście jednym z powodów podobno była kasa.. której oczywiście studio nie chciało na niego tracić. Mówiono także o konflikcie z powodu harmonogramu jak pisał ktoś wyżej ale to okazało się nie prawdą. Schneider miał swoje show w stacji CBS "Rob" ale stacja z niego zrezygnowała jakiś czas przed kręceniem filmu.
Schneider jak do tej pory występował w prawie każdym filmie Sandlera ale jak spojrzymy na jego 3 ostatnie filmy to jego tam nie ma. Możliwe więc, że nie ma go w drugiej części bo po prostu są jakieś kwasiki między panami.

Szkoda tym bardziej, że skoro nie będzie Schneidera postaci to nie będzie również jego córek.

___angelman___

Żonki też nie będzie... Bez niego, to już nie będzie to samo. Właśnie też pomyślałam, że może coś między nim a Sandlerem poszło, bo tak jak napisałeś nie było go w kilku ostatnich filmach, a także wydaje mi się, że czytałam coś na temat spięć i takich tam. Nie wiem, czy w ogóle jest sens oglądać

ocenił(a) film na 7
___angelman___

Święta racja dwie z trzech córek to miał ogień ta trzecia to hybryda Buzkowej i tej dziewczynki z Egzorcysty ale te dwie hot

mitch1986

były jak hot dogi oblane musztardą :D szkoda Roba ;c

ocenił(a) film na 9
prof_mateusz27

w ciekawostkach pisze że z powodu harmonogramu ale pisze że nie pojawił sie w filmie a może pojawi sie tylko że w zwiastunie go nie ma

ocenił(a) film na 8
prof_mateusz27

No szkoda że go nie będzie,ale fajnie że znów będzie Steve Buscemi,jego postać w pierwszej części była najśmieszniejsza mimo że drugoplanowa.

ocenił(a) film na 7
prof_mateusz27

wielka szkoda :/

ocenił(a) film na 8
KaeM_4

Nawet nie odczułam, że nie zgrał w filmie. Rewelacyjna komedia! Nieźle się uśmiałam!