Witajcie właśnie oglądam ten film na TVN. Mam takie pytanie: Czy Sam (pies) zginie ? Bo nie lubie takich widoków :(
Aha, i na początku filmu jak lew zabił jelenia to było nagrane naprawde?
Na jednym zakończeniu Will Smith zginie czyli pewnie to leci teraz na TVN, a na drugim o ile pamiętam przeżył... (nie jestem pewny bo dawno oglądałem)
Rozumiem że te rany co teraz ma pies są komputerowo zrobione ? Wybaczcie że takie glupie pytania zadaje :P
na swiecie (a przynajmniej w wiekszosci cywilizowanych panstw) istnieje takie prawo ze przy kreceniu filmu nie moze ucierpiec czlowiek czy tez zwierze. za takiego psa by rezysera zamkneli 10 razy xD
Na szczęście :) Ale dziwne, myślałem że ten pies zginie pod koniec filmu, a to już.
Ja też się własnie zastanawiałam, czy pies zginie.. Kurcze, ale mi go szkoda, chociaż to tylko film ;p
Pies niestety ginie i scena ta zawsze doprowadza mnie do łez, podobnie jak zakończenie całego filmu.. :)
matko ja ryczałam jak głupia! od momentu kiedy nasz will zawisł na jednej nodze, prawie do końca filmu. nie wiem czemu ale mega mnie poruszył... ten wątek z pieskiem.... rozwalił mnie na łopatki.
Tu macie drugie zakończenie http://www.youtube.com/watch?v=MhY2-D3Lwto według mnie oryginalne lepsze.