PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 486696
5,8 49 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

2 pytania

ocenił(a) film na 10

Witajcie właśnie oglądam ten film na TVN. Mam takie pytanie: Czy Sam (pies) zginie ? Bo nie lubie takich widoków :(

Aha, i na początku filmu jak lew zabił jelenia to było nagrane naprawde?

CookieX

1 w zaleznosci jaka wersje filmu puszczaja teraz w tv (sa 2 zakonczenia)
2 zartujesz? xDDD

on12345on

tak, pies zginie ... niestety ; (

ocenił(a) film na 6
hooney92

kurwa ! ! !

ocenił(a) film na 10
on12345on

Heh nie, wyglądało realistycznie :P

CookieX

Na pewno nie nagraliby specjalnie do filmu, sceny z polowaniem. Jakie są dwa zakończenia?

ocenił(a) film na 7
JacQu

Na jednym zakończeniu Will Smith zginie czyli pewnie to leci teraz na TVN, a na drugim o ile pamiętam przeżył... (nie jestem pewny bo dawno oglądałem)

ocenił(a) film na 10
on12345on

Rozumiem że te rany co teraz ma pies są komputerowo zrobione ? Wybaczcie że takie glupie pytania zadaje :P

CookieX

na swiecie (a przynajmniej w wiekszosci cywilizowanych panstw) istnieje takie prawo ze przy kreceniu filmu nie moze ucierpiec czlowiek czy tez zwierze. za takiego psa by rezysera zamkneli 10 razy xD

ocenił(a) film na 10
on12345on

Na szczęście :) Ale dziwne, myślałem że ten pies zginie pod koniec filmu, a to już.

on12345on

Tak czy tak to pies ginie;>

CookieX

Ja też się własnie zastanawiałam, czy pies zginie.. Kurcze, ale mi go szkoda, chociaż to tylko film ;p

sebaszczyn

mnie też było bardzo szkoda psa :(

princessa_87

są dwa zakończenia ?> ;>

ocenił(a) film na 7
steepien

sa dwa zakonczenie, drugie z happy endem jest dostępne na DVD

ocenił(a) film na 9
CookieX

Pies niestety ginie i scena ta zawsze doprowadza mnie do łez, podobnie jak zakończenie całego filmu.. :)

ZielonaCola

matko ja ryczałam jak głupia! od momentu kiedy nasz will zawisł na jednej nodze, prawie do końca filmu. nie wiem czemu ale mega mnie poruszył... ten wątek z pieskiem.... rozwalił mnie na łopatki.

ocenił(a) film na 8
asik91_2

Tu macie drugie zakończenie http://www.youtube.com/watch?v=MhY2-D3Lwto według mnie oryginalne lepsze.

ocenił(a) film na 8
LysyMoro

o boze toż go cholery najpierw obejrzyjscie do konca, a nie się o zakończenie na filmwebie pytacie.. gosh !