6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205996
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Pomijając już nieporadność życiową Magika oraz jego problemy z narkomanią i jego skok z okna - tchórzostwo, trzeba dodać że Magik wypromował się na 'nie swojej' twórczości.

Ten człowiek nie są warty, żeby powstawał o nim film.

Żeby jeszcze filmy o takim człowieku robić? Paranoja. Takie są autorytety dzisiaj? Współczuję wszystkim osobom, które cenią jego "twórczość". Wcale się nie zdziwię jak ten film będzie w pierwszej '10' filmwebu niedługo z uwagi na uwielbienie gimnazjalistów i ludzi którzy do dzisiaj słuchają 'produkcji' tego pana (innymi słowy ludzi ograniczonych muzycznie).

Każdy powinien sobie wyrobić o opinie o tym panu na podstawie jego życiorysu. Co teraz czuje to dziecko, wychowywane bez ojca. Współczuję :(

Pozdrawiam :)

premo7

Jeśli nazywasz palenie marihuany narkomanią to gratuluję, sam jestes jak to nazwaleś "ograniczony".

Skok z okna nie był spowodowany zdaniem lekarzy i wiekszości ludzi którzy go znali (Ty go nie znałeś) chorobą psychiczną, więc ciekawe jak Ty byś się zachował mając takie problemy psychiczne, czy nie okazałbyś się "tchórzem",a podciaganie tego pod marihuane jest stanowczym nadużyciem, poczytaj badania albo chociaz obejrzyj jakiś dokument o tej używce zanim zaczniesz gadać głupoty.
Nigdy nie dowiemy się co tak naprawdę było w jego głowie, ale nie uważam że Ty jako osoba znająca powierzchownie jego historie, nie interesująca się kulturą hiphop ani raperami z nim współpracującymi masz możliwość wypowiadania się o nim negatywnie. Łatwo jest obrażać po tym co usłyszałeś jedym uchem z prasy i od kolegów, gorzej poświęcić półgodziny i obejrzeć choćby dokument o PFK. Przyznaję jego postawa nie jest autorytetem ale nikt nie mówi że ma nim być, jednakowo był jednym w pierwszych zajebiście składących rymy polaków pod bit i za to należy mu się szacunek.

Pozdrawiam.

Avast

A jak inaczej to nazwać? Marihuana to narkotyk, który jest w naszym kraju nielegalny. Udowodnione naukowo jest, że palenie marihuany prowadzi do twardych narkotyków, tak jak ostatnio powiedział w debacie szanowny minister Ziobro. Ale to chyba ty jesteś ograniczony, przez ćpanie.

"był jednym w pierwszych zajebiście składących rymy polaków pod bit i za to należy mu się szacunek. "
No tak, bo jak nie słyszało się innych zespołów to potem się wypisuje takie farmazony...

premo7

A ja Ci udowodnie że wszyscy jedzący jajka umierają.
Propagadna w ameryce lat 60 wymysliła tą bajeczkę aby zdelegalizować marihuane ponieważ konopia może być też tanim surowcem włókienniczym co nie opłacało się gospodarce.
Poznaj trochę temat, naprawdę to nie boli.

PS
Mam wrażenie że jesteś tylko głupim trollem więc nie bede poświecał na tą dyskusje wiecej czasu.

ocenił(a) film na 7
premo7

Znów ten nieograniczony muzycznie znawca.

Wszyscy korzystają z dobytku cywilizacji. Wszyscy naukowcy, wszystkie teorie opierają się na czyjejś wiedzy. To co, odebrać im miliony dolarów i noble, bo wypromowali się na "nie swojej" twórczości?

Wiesz, że twój zespól w awatarze od wielu lat pali marihuanę?

rafusss

Podoba mi się ten awatar i tyle, nawet nie wiem co to za muzyk Dilated People, ale jak mówisz że palą marihuanę, to go zmienię, bo jeszcze ktoś mnie zgłosi, że promuję narkomanię :(

ocenił(a) film na 7
premo7

Oj zmieniaj szybko chłopcze, bo jeszcze przejdzie na Ciebie ta wstrętna narkomania!
Ja tam się boje, ze ktoś zgłosi mnie za mój avatar :( - nie mam do niego praw autorskich...ciężko nie łamać prawa w tych czasach.

rafusss

oczywiście po premierze gimbusy będą oceniać ten film tylko na 10, bo przecież to Magik. "MUZE ROBIŁ PONADCZASOWOM" i narkotyzował się marihuaninką, a to przecież nie narkotyk tylko taki lek. Ogarnijcie się z tym gloryfikowaniem Maga i PFK, rozumiem wartość sentymentalną ale nie przesadzajcie.