PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32004}

Jak zdobyto Dziki Zachód

How the West Was Won
1962
7,1 4,1 tys. ocen
7,1 10 1 4082
5,3 11 krytyków
Jak zdobyto Dziki Zachód
powrót do forum filmu Jak zdobyto Dziki Zachód

Wlasnie obejrzalem

ocenił(a) film na 10

i film mnie zachycil. Czy ktos wei skad mozna go zdobuc. Ponoc byl wydany na dvd ale nie znalalzem w zadym sklepie. A moze ktos posiada i chcialby sie podzielic?

Rael

tez szukam po sklepach i hurtowniach ale wstyd napisac z 5 duzych sklepow online tylko jeden odpisal a reszta ma chyba w głebokim zadzie klienta niszowego :(

Rael

Witam, jestem w posiadaniu DVD Jak zdobywano Dziki Zachód (jest to nowe 3 plytowe wydanie kolekcjonerskie z mnostwem dodatkow) w wersji oryginalnej angielskiej bez polskich napisow (napisy angielskie) Prosze o kontakt osoby ktore bylyby zainteresowane:
xoxo71@o2.pl

xoxo71

chętnie wejdę w posiadanie tego filmu/serialu. pzdr

woj_78

Witam, film znajduje sie tutaj :
http://www.swistak.pl/a4434811,Jak-zdobywano-Dziki-Zachod-BluRay-Nowy.html
Jest dostepny od reki - mozna odebrac osobiscie w warszawie lub wysylka po przelewie na konto. Pozdrawiam.
Konrad
tel 510809055

ocenił(a) film na 9
xoxo71

Na brytyjskim amazonie blu-ray jest za niecale 50zl (+ wysylka) - specjalne dwudyskowe wydanie! Druga plyta to wersja w cineramie, raczej jako ciekawostka (chyba ze pusci sie obraz z projektora i zbuduje specjalny ekran ;)

ocenił(a) film na 9
-Grail-

Ten obraz w technologi cinerama to najlepszy obraz jaki kiedykolwiek widziałem i nie trzeba do tego specjalnych ekranów.

Rael

film z lektorem jest na chomiku selula

panakeja

A ja kupiłem ten film za 10zł na bazarku. Wydanie z serii Westerny - Wielka Kolekcja. Niestety bez lektora, ale starczą mi napisy.

ocenił(a) film na 8
chester80

Ja cię przebije kupiłem go w sklepie wszystko po 2,50 też z tej serii