i film mnie zachycil. Czy ktos wei skad mozna go zdobuc. Ponoc byl wydany na dvd ale nie znalalzem w zadym sklepie. A moze ktos posiada i chcialby sie podzielic?
tez szukam po sklepach i hurtowniach ale wstyd napisac z 5 duzych sklepow online tylko jeden odpisal a reszta ma chyba w głebokim zadzie klienta niszowego :(
Witam, jestem w posiadaniu DVD Jak zdobywano Dziki Zachód (jest to nowe 3 plytowe wydanie kolekcjonerskie z mnostwem dodatkow) w wersji oryginalnej angielskiej bez polskich napisow (napisy angielskie) Prosze o kontakt osoby ktore bylyby zainteresowane:
xoxo71@o2.pl
Witam, film znajduje sie tutaj :
http://www.swistak.pl/a4434811,Jak-zdobywano-Dziki-Zachod-BluRay-Nowy.html
Jest dostepny od reki - mozna odebrac osobiscie w warszawie lub wysylka po przelewie na konto. Pozdrawiam.
Konrad
tel 510809055
Na brytyjskim amazonie blu-ray jest za niecale 50zl (+ wysylka) - specjalne dwudyskowe wydanie! Druga plyta to wersja w cineramie, raczej jako ciekawostka (chyba ze pusci sie obraz z projektora i zbuduje specjalny ekran ;)
Ten obraz w technologi cinerama to najlepszy obraz jaki kiedykolwiek widziałem i nie trzeba do tego specjalnych ekranów.
A ja kupiłem ten film za 10zł na bazarku. Wydanie z serii Westerny - Wielka Kolekcja. Niestety bez lektora, ale starczą mi napisy.