PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=673946}
7,4 136 tys. ocen
7,4 10 1 135985
6,4 42 krytyków
Jack Strong
powrót do forum filmu Jack Strong

Od lutego minęła kupa czasu, a wciąż to g* widzę w repertuarze wielu kin. O co chodzi, piszcie niżej. Chcę wiedzieć.

hitman4334

Specjalnie tak zrobili żebyś miał z tym problem.

Artur7335

Owszem, mam z tym problem, ty również i inni ludzie także. Co to ma znaczyć, że w lutym obejrzałem tę papkę, tera pod koniec czerwca chcę se z laską na seans pójść i nie ma co wybrać, bo wszystko stare, z premierą, która miała miejsce grubo ponad 100 dni temu? To śmieszne, jestem oburzony, moja laska też.

hitman4334

A co Ty jakaś wyrocznia, twierdząc że ja i inni też mają z tym problem?
Nie doceniasz ludzi , weź pod uwagę że są bardziej inteligentni niż Ty i Twoja (laska), cokolwiek miałoby to znaczyć.

Artur7335

Żadna wyrocznia, po prostu wiem. Doceniam ludzi, ale nie są bardziej inteligentni (bez urazy). Nie obrażaj mojej laski, gałganie! Lepiej podeprzyj brodę kciukiem i palcem wskazującym - zacznij się zastanawiać jak nasz wspólny problem rozwiązać, jak sprawić, by takie sytuacje nie miały więcej miejsca, gdzie jeden KICZ zapycha repertuar przez wiele miesięcy!

ocenił(a) film na 6
hitman4334

laska? taka drewniana? do podpierania?

ocenił(a) film na 8
Su_Man

może laska dynamitu? :P

Su_Man

Nie, taka dmuchana.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kolec80

Na szczęście nie, zazwyczaj zdążam do WC. Za to kogoś innego boli tu pewna część ciała, ha! Może dlatego, że usiadł na " kolec "?

hitman4334

Tak bardzo "celne" :o huhuhuuu... ;D

hitman4334

zazwyczaj to nie jest takie 100%... czy mi sie już coś pierdzieli?

Jabati

Cóż, nie ma ludzi idealnych.

ocenił(a) film na 8
hitman4334

zazwyczaj? czyli nie zawsze? :)

belamyszkow

Kto nigdy brązowych slipek prać nie musiał, niech pierwszy rzuci kupą!

hitman4334

Pewnie nałożenie się dwóch czynników: ilości kopi filmu (to wynik oczekiwań dystrybutora co do frekwencji) i rzeczywiste zainteresowanie widzów (wydatki kina na energię elektryczną przy projekcji i licencja są niezależne od ilości sprzedanych biletów, szybko by zbańczyli grając niepopularne filmy).

bazant57

" Pewnie "? Oczekuję pewnych infromacji!

ocenił(a) film na 5
hitman4334

W piątek idę do kina Praha na film Psy. Będzie też spotkanie, miedzy innymi z Lindą. Uważam, że film Psy jest znacznie lepszy.
Nic dziwnego, że Jack Strong jest taki "letni", skoro podobno małżonka pana Kuklińskiego recenzowała jego życiorys (to co można pokazać w filmie).

jagoda49

Jakie " Psy ", JagódkoCzteryDziewięć? Co to za kino " Praha "? Nie znam tej rudery!

ocenił(a) film na 5
hitman4334

Film Pasikowskiego z Lindą, z 1992 r. Film "dnowiony". Kino Praha jest kinem studyjnym na Pradze w Warszawie.

ocenił(a) film na 5
jagoda49

Film odnowiony, wersja cyfrowa. Zjadła mi się litera.

jagoda49

Toż to zwykłe wyciąganie pieniędzy od ludzi!

ocenił(a) film na 5
hitman4334

To prawda. Film Psy i Psy 2 są w internecie. Ale film w kinie odbiera się inaczej.
Wyczytałam, że w Warszawie na Pradze w piątek będzie wiele imprez rozrywkowych.

jagoda49

Np. jakich? Zachęć mnie do wybrania się tam. Może nawet skoczymy razem!

ocenił(a) film na 5
hitman4334

Popatrz w internecie, na przykład pod hasłem Twoja Praga lub Noc Pragi. Mają być filmy w parku, koncerty i inne.

jagoda49

Jesteś niezniszczalna.

ocenił(a) film na 5
hitman4334

Wiadomo, baba. :)

hitman4334

Najwidoczniej ktoś w zarządzie dystrybutora uznał, że potrzebujesz wraz z sympatią obejrzeć "Jacka..." jeszcze raz, bo jeden widocznie nie był skuteczny.
Oni tak sprytnie i subtelnie podsuwają widzowi film, a ten zrzędzi... oj, nieładnie :(

Koshara

Niechaj podsuwają, ale coś świeżego, a nie " dzieło " (hahaha DZIEŁO, naprawdę to napisałem? Hihi hjo hjo...), na którego taśmach osadziła się już pleśń! Na przykład Dżaka Stronk Dwa, gdzie tym razem ratuje nas przed inwazją obcych z planety Nibiru!

hitman4334

Spokojnie będzie jeszcze Jacek Mocny II razem z całym gadzińcem z Nibiru.Wkrótce ;)

mihura

Nie mogę się doczekać, tak w ogóle, to doszukałem się plotek, że to ma być trylogia, czy to prawda? Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić czym zaskoczą nast twórcy w trzeciej części. Może inwazja zombie-obcych w radzieckich mundurach?? Nieee..., po dwójce z inwazją obcych, ten scenariusz byłby nudny. To może jakiś inny wymiar, otwarcie się wroteł Piekieł i atak całego zła, kóre żyło i zdechło na przestrzeni wieków?

hitman4334

ale się nakręciłeś :P

Beatkos

Na Ciebie. :*

hyyy, jesteś na Filmwebie od 2006??? Padam na twarz! Szacunek, serio.

hitman4334

haha :D nawet nie wiedziałam :P no jakoś tak wyszło ;) thx. ;)