Widziałam dzisiaj zwiastun - zapowiada się ciekawie. Podobała mi się piosenka przewodnia, mam nadzieję, że będzie do zdobycia.
P.S. Mnie tam zmiana obsady nie przeszkadza, wręcz uważam to, za dość ciekawy zabieg.
Zgadzam sie - piosenka piekna, bardzo jestem ciekawa, jaki ma tytul. Szukalam w internecie,ale jakos nie moge znalezc.
O. Szomańska, P. Branny - Oratorium Tu Es Petrus
Taki jest tytuł, jak nie uda Ci się ściągnąć, tu masz maila (rip-dealer@o2.pl), prześlę Ci...
Pozdrawiam
Ten utworek jest z oratorimu "Tu Es Petrus". Muszę się pochwalić, iż byłam na nim. To było niezapomniane uczucie. Wszystko wykonywane na żywo, orkiestra, chór, Piotr Rubik i wogóle atmosfera tam panująca... taka ciepła... Polecam każdemu :)
Ja mieszkam w Gdańsku i też byłam na Oratorium Piotra Rubika w Kościele Mariackim... niezapomniane dowiadczenie :)
Bardzo mi się podobało i czego najbardziej nie moglam odżałować to to, że nie zdobyłam autografów. A Ty gdzie byłaś na koncercie? U Ciebie też Deląg był narratorem?
Ja byłam u siebie w mieście - Kielce :) Deląg również był narratorem :P I podobnie jak Ty - żałowałam, że nie wzięłam autografów :P (nawet miałam bezpośrednią okazję, by wziąść od Deląga - szłam sobie z nim ramie w ramie do kościoła, gdzie owe oratorium się odbywało :)
Hehe... No to fajnie miałaś. Ja bym sie chyba nie dopchała nawet do niego po koncercie... Chociaż kto wie... gdybym nie spieszyła sie na autobus :)...
Nie pamiętacie co to za piosenka, zdobyła chyba jakąś nagrodę w Sopocie chyba w zeszłym roku. tyt. "Niech mówią, że to nie jest miłość" Piotra Rubika.
Ta piosenka zdobyła tytuł nalepszej piosenki 2005roku. Wykonuje ją Przemysław Branny i Olga Szomańska, kompozytor Piotr Rubik. Piosenka pochodzi z oratorium tU ES PETRUS :P :)
rzeczywisie piosenka ładna. ale jesli mowa o zwiastunie, to po obejrzeniu go czuje jakbym zobaczył cały film tak więc... do kina nie pójdę.
Dziwne jest to ze zmienili aktorow, ale myśle ze ci spiszą sie niegorzej od stenki i zmijewskiego. Piosenka rzeczywiscie cudo:) ech a do premiery jeszcze troche czasu
No błagam was! Po pierwszy sekundach trailera (wlasciwie to zbyt szumna nazwa...) nie chcialo mi sie go ogladac do konca, na filmie prawie bym zasnela! A łaczenie takiej szmiry i papki z dziełem "Tu es petrus uważam za conajmniej niesmaczne... Jestem ciekawa ile ludzi pojdzie na ten film, ale jedno jest pewne: nie dla nich media markt!
miss missteeq zgadzam się z Tobą!!! Też uważam, ze łączenie tego...filmu z piękna piosenka z oratorium "Tu es petrus" to zły pomysł... P. Rubik źle zrobił, że sprzedał im prawa do niej :/
haha... zapomniałam jeszcze dopisać... że przecież Pan Deląg jest narratorem w tym oratorium wiec nic dziwnego, że wykorzystali piosenkę z "Tu es petrus", do filmu z jego udziałem :/
hehe nie zdziwilabym się gdyby to byl jego pomysl ...
Link przecież działa. Wystarczy usunąć spację i złączyć to, co przerobiło na linka a co nie. :)