PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195203}
4,0 59 tys. ocen
4,0 10 1 58593
2,5 25 krytyków
Ja wam pokażę!
powrót do forum filmu Ja wam pokażę!

Zwiastun

ocenił(a) film na 5

Widziałam dzisiaj zwiastun - zapowiada się ciekawie. Podobała mi się piosenka przewodnia, mam nadzieję, że będzie do zdobycia.

P.S. Mnie tam zmiana obsady nie przeszkadza, wręcz uważam to, za dość ciekawy zabieg.

Irmgarda

Zgadzam sie - piosenka piekna, bardzo jestem ciekawa, jaki ma tytul. Szukalam w internecie,ale jakos nie moge znalezc.

ocenił(a) film na 1
monia_391

Jeśli dobrze kojarzę to jest oratorium Piotra Rubika "To nie jest miłość"

monia_391

O. Szomańska, P. Branny - Oratorium Tu Es Petrus
Taki jest tytuł, jak nie uda Ci się ściągnąć, tu masz maila (rip-dealer@o2.pl), prześlę Ci...
Pozdrawiam

monia_391

Ten utworek jest z oratorimu "Tu Es Petrus". Muszę się pochwalić, iż byłam na nim. To było niezapomniane uczucie. Wszystko wykonywane na żywo, orkiestra, chór, Piotr Rubik i wogóle atmosfera tam panująca... taka ciepła... Polecam każdemu :)

xagnieszkax

Ja mieszkam w Gdańsku i też byłam na Oratorium Piotra Rubika w Kościele Mariackim... niezapomniane dowiadczenie :)
Bardzo mi się podobało i czego najbardziej nie moglam odżałować to to, że nie zdobyłam autografów. A Ty gdzie byłaś na koncercie? U Ciebie też Deląg był narratorem?

Mademoiselle

Ja byłam u siebie w mieście - Kielce :) Deląg również był narratorem :P I podobnie jak Ty - żałowałam, że nie wzięłam autografów :P (nawet miałam bezpośrednią okazję, by wziąść od Deląga - szłam sobie z nim ramie w ramie do kościoła, gdzie owe oratorium się odbywało :)

xagnieszkax

Hehe... No to fajnie miałaś. Ja bym sie chyba nie dopchała nawet do niego po koncercie... Chociaż kto wie... gdybym nie spieszyła sie na autobus :)...

monia_391

tytuł tej piosenki Niech mówią że to nie jest miłość można ją odsłuchać na interi !!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
Irmgarda

Nie pamiętacie co to za piosenka, zdobyła chyba jakąś nagrodę w Sopocie chyba w zeszłym roku. tyt. "Niech mówią, że to nie jest miłość" Piotra Rubika.

ocenił(a) film na 8
Louis

Ta piosenka zdobyła tytuł nalepszej piosenki 2005roku. Wykonuje ją Przemysław Branny i Olga Szomańska, kompozytor Piotr Rubik. Piosenka pochodzi z oratorium tU ES PETRUS :P :)

Naley

rzeczywisie piosenka ładna. ale jesli mowa o zwiastunie, to po obejrzeniu go czuje jakbym zobaczył cały film tak więc... do kina nie pójdę.

ocenił(a) film na 8
king

Z tym sie zgadzam - w zwiastunie jest praktycznie cała fabuła...

Irmgarda

Dziwne jest to ze zmienili aktorow, ale myśle ze ci spiszą sie niegorzej od stenki i zmijewskiego. Piosenka rzeczywiscie cudo:) ech a do premiery jeszcze troche czasu

Irmgarda

No błagam was! Po pierwszy sekundach trailera (wlasciwie to zbyt szumna nazwa...) nie chcialo mi sie go ogladac do konca, na filmie prawie bym zasnela! A łaczenie takiej szmiry i papki z dziełem "Tu es petrus uważam za conajmniej niesmaczne... Jestem ciekawa ile ludzi pojdzie na ten film, ale jedno jest pewne: nie dla nich media markt!

ocenił(a) film na 7
7martina

wiem że teledysk do piosenki z filmu jest na teledyski.onet.pl:)

Pozdrawiam :P

7martina

miss missteeq zgadzam się z Tobą!!! Też uważam, ze łączenie tego...filmu z piękna piosenka z oratorium "Tu es petrus" to zły pomysł... P. Rubik źle zrobił, że sprzedał im prawa do niej :/

Mademoiselle

haha... zapomniałam jeszcze dopisać... że przecież Pan Deląg jest narratorem w tym oratorium wiec nic dziwnego, że wykorzystali piosenkę z "Tu es petrus", do filmu z jego udziałem :/
hehe nie zdziwilabym się gdyby to byl jego pomysl ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kasia

ajć coś sie stało z tym linkiem niedobrego... no to pozostaje mi przesłać na maila jak ktoś chce :)

użytkownik usunięty
kasia

Link przecież działa. Wystarczy usunąć spację i złączyć to, co przerobiło na linka a co nie. :)

Filmu nie widziałem, ale zwiastun rzeczywiście świetny. Bardzo profesjonalny jak na polskie warunki