PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195203}
4,0 59 tys. ocen
4,0 10 1 58592
2,5 25 krytyków
Ja wam pokażę!
powrót do forum filmu Ja wam pokażę!

Danuta Stenka i Artur Zmijewski ( Nigdy w Zyciu )czy Grazyna Wolszczak i Paweł Delag
( Ja wam Pokarze ) Ktora para przypadła wam do gustu ??? Według mnie Stenka i Zmijewski:) A według was ?

ocenił(a) film na 3
reniaaaa

Mnie również do gustu przypadła ta pierwsza para. Wogóle "Nigdy w życiu" jest dużo lepszym filmem niż "Ja wam pokażę". Przynajmniej moim zdaniem:)

reniaaaa

Dla mnie wybór jest oczywisty: Stenka-Żmijewski. W ogóle obsada "Nigdy w życiu" była zdecydowanie lepsza! Jedynie rodziców Judyty zostawili. Śmiem nawet przypuszczać, że z tamtą obsadą "Ja Wam pokażę" było by nawet dobrym filmem - no, może po paru małych kosmetycznych zmianach ;-)

apple_blossom

Tez mi pytanie oczywiscie ze Stenka i Żmijewski. Nigdy w życiu to strzał w 10!!!! Za to ja wam pokaze to DNO!!!! U wolszczak i Delaga wogole nie bylo widac chemii nie to co w "nwż" Serdecznie pozdrawiam :)

STENKA I ŻMIJEWSKI FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reniaaaa

tylko i wyłacznie nigdy w życiu
ja wam pokaze było do niczego..
tylko stenka i zmijewski

ocenił(a) film na 2
reniaaaa

oczywiście pierwsza para była lepsza. Nigdy w życiu dało się oglądać, nawet mnie zaciekawiło, a Ja wam pokazę to porażka!! Mam nadzieję, że nie zrobią 3 częsci tego baddziewia, jakie napisała Grochola...

ocenił(a) film na 3
reniaaaa

heh to chyba bylo pytanie retoryczne.... ;]

ocenił(a) film na 8
reniaaaa

1.Hmmm, myśle, że gdyby w "Nigdy w życiu" główną obsadą byliby : Wolszczak, Deląg, Pazura, to w filmie "Ja wam pokaże" wszyscy byliby z nich zachwyceni.(Wiecie o co mi chodzi !?). Wiadomo, że zmiana obsady w kontynuacji filmu nie sprzyja, ale znowu nie można powiedzieć że Wolszczak i Deląg całkowicie zniszczyli klimat i nie było między nimi "chemii".
2.No jeśli chodzi o mnie, to lepsza para: Stenka i Żmijewski.
3.Wolszczakowa, to się świetnei trzyma jak na swój wiek ....

Pozdrawiam!
a dla filmu 8/10 !!!

ocenił(a) film na 7
reniaaaa

Grazyna Wolszczak i Paweł Delag oni byli najlepsi, Stenka mi się wcale nie podobała i te jej głupie miny.

reniaaaa

Mnie tez sie podobała Stenka i Zmijewski bardziej niz ta druga . Wolszczak nie zagrała Judyty tak dobrze jak Stenka . Moim zdaniem grała sztucznie , tak samo jak Delag.Fabuła ,, Ja wam pokaze,, jest ciekawa , tylko aktorzy zle dobrani.Z wyjatkiem rodzicow Judyty :P .A wy co sadzicie o Fabule tego filmu ???

ocenił(a) film na 7
reniaaaa

Bardzo dobry i śmieszny był ten chłopak Piotrek,lubiałam jak on się pojawiał.Fabuła dobra tylko film psuła swoją słabą grą irytująca córka Judyty.Paweł Deląg jest super aktor ,do Żmijewskiego też nic nie mam bardzo go lubię.Mnie ten film bardzo mile zaskoczył,podobał mi się.

użytkownik usunięty
Natasza882

Popieram przedmówczynię !

ocenił(a) film na 8

Fabuła całkiem niezła ... poprostu wedlug mnie chcialo się dalej oglądać film . A co do Judyty to przyznam, że wolałem tamtą z Nigdy w życiu, acha i jeszcze w tej części strasznie został wyolbrzymiony wątek jej dojżewania...

Pozdrawiam!

reniaaaa

Oczywiście bardziej podobało mi się "Nigdy w życiu"
Na "Ja wam pokażę" z trudem powstrzymywałam się, żeby nie zasnąć.
Oczywiście Stenka & Żmijewski (:

reniaaaa

Of course Danuta S. i Artur Ż.
Nigdy w życiu było lepszym w filmem w kazdym względzie
Najbardziej raziło mnie że oba filmy są niemal identyczne a ten drugi mimo wszystko bardziej badziewny...