jak myslicie co stark wymysli do swojej zbroi w 4 czesci?
ja licze na pole silowe albo na zbroje ktora jest wieksza od hulka
Czwartej części na 90% nie będzie, bo przecież usunął reaktor, zniszczył zbroje i sam powiedział, że to już koniec.
a od kiedy reaktor koło serca jest odpowiedzialny za działanie iron mana ?? a iron patriot jak działał ?? tak samo będzie działał stark w avengers 2 o ile powstanie
ale reaktor przecierz tylko trzymal go przy zyciu ( powstrzymywal odlamki metalu aby nie doszly do serca)
Napisałem tak, bo przygoda z Iron Manem zaczęła się odtąd, odkąd założył ten reaktor. Chciałbym, żeby IM był dalej, ale obawiam się, że nie wystąpi w Avengers 2. Poza tym powiedział ,,...moja przygoda dobiegła końca'', więc jak inaczej można to zrozumieć? Myślę, że może Go nie być w Avengers 2 i nie będzie też raczej IM4. :(
Co ty pieprzysz ? Iron Man pojawi się w Avengers 2, nawet są prowadzone negocjacje w sprawie występów Roberta Downeya Jr. w Avengers 2 . Co, do Iron man 4 to, ktoś tam gadał, że chcą zrobić tak jak z Bondem, czyli będą kolejne części, ale(może) aktor będzie się zmieniał(mam tu na myśli Tony Starka).
Jednak na sam koniec powiedział, że mimo zmian zawsze będzie IronMan'em, więc coś wymyśli. Tym bardziej że można być pewnym Avengers 2. Może postawi na pomysł swojego młodego przyjaciela i zastosuje materiały kompozytowe aby uzyskać efekt stealth. Pozdrawiam.
4 część powstanie, prędzej czy później i tak powstanie. To, ze Stark usunął reaktor z klatki piersiowej nie oznacza, ze nie będzie kolejnej części jego przygód. Producenci na pewno przemyśleli taki krok.
Co do tematu:
Pewnie zrobi zbroje podobną do Mark 42, czyli poszczególne elementu będzie mógł przywołać. Może da jeszcze barierę ochroną taką jak ma tesseract. Póki co przed nami Avengers 2, także ciekawe co producenci tutaj wymyślą.
W komiksie dawno wyrzucił swój reaktor. nawet jeśli powstanie to prawdopodobnie będzie wykorzystywała extremis. ponieważ później w komiksie poddaje się temu ulepszeniu. A reaktor łukowy jest tylko zasilaniem, a tamta scena z wyrzuceniem była tylko symbolem, że niejest już zależny od technologii czy coś w tym stylu.
W czwartej części iron man będzie miał wielkie działo szybkostrzelne w kształcie czerwonego fiuta, a jego metalowy odbyt będzie raził złoczyńców gazem paraliżującym . Bedzie tez posiadał super bron w postaci czarnego palca-grzebalca,
którym to będzie zamieniał wszystko w g....
4 czesci nie bedzie. Nie wiem czy wy macie 15 lat czy jak ogladacie film. Ewidentne sceny konczace 3 czesc sa tak zeby zamknac cala trylogie. Film mial byc trylogia i na razie nie przewiduja zadnych pomyslow na nastepna czesc. Operacja Starka, rozwalenie zbroji, usuniecie reaktora itp. Mandaryn w wiezieniu wszystkie watki pozamykane. Chca zeby to byl koniec serii.
Ale :), pewnie za kilka lat i tak wroca do serii i 4 czesc kiedys powstanie, bo to jest kasa kasa kasa. Na dzien dzisiejszy ta czesc ma byc ostatnia. I lepiej zeby zostala, bo wszystko jest pozamykane. 4 czesc bedzie klapa. Robiona dla kasy.