PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491715}
7,4 248 tys. ocen
7,4 10 1 248101
6,8 53 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Dubbing

ocenił(a) film na 10

Co sądzicie o nowym zwiastunie, a raczej o wersji z dubbingiem. Według mnie np. głos Starka
jest całkiem nie dopasowany.

ocieska2

To jakaś masakra! Nie nawidzę dubbingu, psuje cały film. Głos Starka jest nie tylko niedopasowany, ale tragiczny.
(Wydaje mi się, że dubbinguje go Piotr Adamczyk :((( )

ocenił(a) film na 10
Peach3a3

Starka dubbinguje Mariusz Bonaszewski. Tak gdzies przeczytałam. Ten podłożony głos jest taki sztuczny szczególnie na początku jak mówi "Jestem Tony Stark, cos tam cos"

użytkownik usunięty
ocieska2

Nie przejmuję się dubbingiem, wybieram oczywiście napisy.

ocenił(a) film na 9
ocieska2

dubbing jest tak samo dobry i dopasowany jak w poprzedniej produkcj Marvela na której w kinie był dubbing. Najgożej nie było... Było jeszcze gorzej ten dubbing to zło i w Iron manie i Avengers

ocenił(a) film na 10
ocieska2

Na tego typu filmy dubb powinien być surowo zabroniony. Rozumiem że chcą zarobić na młodzieży no ale bez przesady, nie dość że nie da się tego oglądać to jeszcze psuje cały efekt. Avengersów też oglądam tylko i wyłącznie z napisami a mam Original. Disney powinien pozostać z dubb przy animacjach. Wolę już oglądać po angielsku.

ocenił(a) film na 10
mateusi91

Racja dubbing psuje tylko takie filmy. Jeśli ktoś już nie chce czytać to powinien być lektor. Słychać chociaż głos aktora który pasuje, a lektor tylko sobie tłumaczy. Jak dla mnie to lepsze rozwiązanie niz te dubbingi

ocieska2

Dubbingi są ok ale trzeba dobrać głos odpowiedni do aktora/aktorki. W Iron Manie głos dodany Starkowi nie pasuje i wygląda to sztucznie!

ocenił(a) film na 8
ocieska2

W Avengers dubbing zupełnie nie pasował do głosów aktorów, nasi mówili to bez przekonania jakby się nie wyspali albo coś. Pod Starka dubbing zupełnie nie pasuje. Robert ma super głos a ten nasz.... Bez komentarza.

ocenił(a) film na 8
ocieska2

O który trailer chodzi?

ocenił(a) film na 10
biboktymon

Ten najnowszy co wyszedł we wtorek, a zdubbingowano go chyba dzień później

ocenił(a) film na 8
ocieska2

Acha, nie widziałem wersji z dubbingiem.

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Nie widziałeś? Ciesz się :)