PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=478702}
7,3 266 tys. ocen
7,3 10 1 265934
6,0 52 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

na końcu filmu Halk Incredible pojawia się Tony Stark i mówi do generała że 'zbiera drużynę'. czy ktoś wie czy w związku z taką wskazówką powstanie lub powstał film łączyący wątek Hulka i Iron mana ?

użytkownik usunięty
trinity90

Fabuła dwójki dzieje się kilka miesięcy przed Incredible Hulkiem

Ponoć ma powstać film w którym wystąpi kilkoro bohaterów z komiksów Marvel'a mowiło się o Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, chyba

ocenił(a) film na 7
PanGizmo

Tja, chodzi o Avengers. Ale to dopiero w 2012r. ;)
http://www.filmweb.pl/f371515/Avengers%2C+The,2012

ocenił(a) film na 8
PanGizmo

The Avengers to komiks, w który opowiada o wojnie super bohaterów, którą wywołuje Loki (brat Thora) pałający zemstą do braciszka. W każdym razie tak zaczyna się walka, która później przybiera trochę inny kształt, a każda postać ma tak na prawdę swój powód do wkroczenia w szeregi. W tym właśnie komiksie (a raczej ich serii) spotykają się praktycznie wszyscy super bohaterzy jak i inne znane postaci z pod szyldu Marvel. Swoją drogą nie mogę się doczekać. Jestem bardzo ciekawy, czy pojawi się też spidey, czy chociażby któryś z x-men.

trinity90

Dla ciekawych, w Iron Man (pierwszym) pojawia się tarcza Kapitana Ameryki ;] W the Incredible Hulk z nieba podobno spada Thor choc ja jakos nie moglem tego zauwazyc.

PanGizmo

I kapitan ameryka leży ponoć pod lodem, bleble. W wersji dvd.

ocenił(a) film na 8
trinity90

Tu po prostu chodzi o fabułę The Avengers gdzie Hulk i Iron Man są jednymi z członków grupy ;). Pewnie już wtedy to planowali, a Tony poszukiwał ludzi do grupy.

ocenił(a) film na 6
Safana

To nie tylko Hulk i Iron Man - drugi raz już się pokazała tarcza kapitana ameryki a w ostatniej minucie filmu zaraz po napisach widzieliśmy .... Młot Thora :D Avengers Movie nie mogę się doczekać.

Wonsowaty

Ja też , juz bym sobie obejrzał :)