Witam. Dziś byłem trzeci raz w kinie na tym. Z nudów :) Jakie teksty najbardziej wam się podobały? czego by nie mówić, to jednak trochę ich było. Mnie rozwaliło to. Tak z pamięci.
Stark: "To czego pan zmierza?"
Senator: "Zmierzam do tego, by przekazano broń "Iron Man" Staną Zjednoczonym"
Stark: "Niemożliwe. Iron Man i ja stanowimy jedność. Jeśli oddam kombinezon, będę musiał oddać siebie co będzie kontaktowym niewolnictwem, lub prostytucją wzależności od stanu"
Senator: "Nie jestem ekspertem...
Stark: ...od prostytucji? Oczywiście, że nie! Jest pan senatorem ;d Rozwala mnie to. "
albo
Stark: "Zdołałem sprywatyzować pokój na świecie" <lol>
Stark: ...od prostytucji? Oczywiście, że nie! Jest pan senatorem" ;d Rozwala mnie to.
mała poprawka ;)
mnie powaliło jak czytał akta:
stark: "podrecznikowy ... narcyz"?
stark: <chwila namysłu>
stark: "ok z tym się zgodze" :DDD
Tony: Ludzie mnie często pytają jak ja się w tym załatwiam.
Tony: (...)
Tony: ooooch. Właśnie tak. :))) hehe
Nick Fury: Jesteś nie przyjęty ale będziemy cię potrzebowac w roli konsultanta
Tony: Nie stać was
Wogóle początek, przemówienie gdzie mówi coś w stylu, tu nie chodzi oto że jest lepiej dzięki mnie, nie o to że gdyby nie ja i tak dalej, dalej hehehe ;D
Mi się podobało wyjaśnienie Toniego czym jest strój iron man'a. "Wysoce zmechanizowana proteza" bomba!! xD
System komputerowy do naszego bohatera "Wynalazł pan nowy pierwiastek", na te słowa po kinie poniósł się rechot.
A co z rozmowami między Hammerem a Ivanem Vanko? chociażby: "to nie jest moja papuga!"
No i jak papuga wylądowała w worku - po sali rozszedł się jęk współczucia ;D
Dobre bylo na przyjeciu:
Jak Tony chce pocalowac Pepper.
- Wlasnie zsikales sie w kombinezon. To niejest sexy.
- Ale ja mam w nim system filtracji, mozna teraz zrobic wode. < jakos tak to szlo chyba. lol XD