PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 214 tys. ocen
7,4 10 1 214339
7,5 38 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

Hejka ;) Ejj widzieliście nową reklamę Simplusa? Jak tak to czy nie zauważyliście podobieństwa do filmu "Inni" ? Czekam na opinie ;) Pozdrawiam :)

smallandalone

No poprostu jest sparadiowane. W odbrym stylu i ze smakiem;)

ocenił(a) film na 9
maciek8902

Od pierwszych sekund tej reklamy zauważyłam to. Supeeer... Ale aktorka w reklamie gorsza od nicole..

użytkownik usunięty
smallandalone

Ta reklama jest wzorowana na filmie " inni " ale fajnie to zrobili :) a jesli chodzi o film to super , bardziej jest dla mnie dramatem psychologicznym thriller ale i tak swietny !

użytkownik usunięty
smallandalone

uśmiałam się na tej reklamie, i to bardzo, a bardzo rzadko śmieszą mnie parodie filmów, które mi się podobały. Całkiem sympatyczna reklama;) Ale filmowi i tak do pięt ie dorasta, oczywiście;)

smallandalone

Hahaha te reklamy są świetne ^^ jak już są 2 z tą parodią to pewnie będzie i 3. Nie mogę się doczekać ^^

ocenił(a) film na 9
smallandalone

A z 1 reklamówką to jaki western sparodiowali?:)

martinez88

"A z 1 reklamówką to jaki western sparodiowali?:)" -> Ktoś mi rzekł kiedyś że sparodiowali Winnetou.. Nie mam pojęcia czy to prawda.

ocenił(a) film na 7
smallandalone

Dziwne, ale reklama Simplusa skojarzyła mi się bardziej z hiszpańskim "Sierocińcem". "Innych" oglądałam już dawno temu, wiec mogę się mylić.

smallandalone

Ta reklama wymiata. A to dziecko które mówi na "I still hear 5 voices".xD Wtedy to padłam. A wogóle słodki ten dzieciak jest.x) Ogólnie to super reklama, ale fktycznie filmowi do pięt niedorasta.;) PZDR.

ocenił(a) film na 10
RapaNui_

Nie ma co świetne jest :) Nie mogę się już doczekać kolejnych :)

ocenił(a) film na 10
smallandalone

Która według was jest najlepsza reklama Simplusa w stylu "Innych" ? ;D

Dla mnie rewelacyjna jest końcówka z lekarzem który poświęca się badaniom nad Simplusem i odkrywa nowe taryfy xd

"Ciągle słyszę 5 głosów" xd

użytkownik usunięty
smallandalone

Jak dla mnie lepsza jest druga ;pp - `Stop this nonsense Henry`, `He has got SIMPLUS`.

ocenił(a) film na 10
RapaNui_

Jak może półminutowa reklama dorastać - albo nie dorastać - do pięt
filmowi?

A wśród reklam - uważam że to jedna z najlepszych.

użytkownik usunięty
smallandalone

też to zauważyłam już na samym początku :) ogólnie film jest świetny i ktoś miał dobry pomysł na reklamę.

Zauważyła ;) śmiałam się a moi rodzice nie wiedzieli o co chodzi bo nie znają filmu xP

ocenił(a) film na 9
gosiek_7

ja najpierw widzialem reklame, na film sie natknelem na forum szostego zmyslu i jak go ogladalem zobaczylem ten ogrodek, dom i w ogole wszystko to nie moglem sie powstrzymac od smiechu bo mi sie reklama przypominala;p
tak w ogole to chyba nie widzialem jak dotad lepszej reklamy

ocenił(a) film na 9
smallandalone

No przecież o to chodzi xD
To świetna parodia..
Kocham te reklamy, a najberdziej tą w domu [obawiam się, że ma simplusa..] xD