Hejka ;) Ejj widzieliście nową reklamę Simplusa? Jak tak to czy nie zauważyliście podobieństwa do filmu "Inni" ? Czekam na opinie ;) Pozdrawiam :)
Od pierwszych sekund tej reklamy zauważyłam to. Supeeer... Ale aktorka w reklamie gorsza od nicole..
Ta reklama jest wzorowana na filmie " inni " ale fajnie to zrobili :) a jesli chodzi o film to super , bardziej jest dla mnie dramatem psychologicznym thriller ale i tak swietny !
uśmiałam się na tej reklamie, i to bardzo, a bardzo rzadko śmieszą mnie parodie filmów, które mi się podobały. Całkiem sympatyczna reklama;) Ale filmowi i tak do pięt ie dorasta, oczywiście;)
Hahaha te reklamy są świetne ^^ jak już są 2 z tą parodią to pewnie będzie i 3. Nie mogę się doczekać ^^
"A z 1 reklamówką to jaki western sparodiowali?:)" -> Ktoś mi rzekł kiedyś że sparodiowali Winnetou.. Nie mam pojęcia czy to prawda.
Dziwne, ale reklama Simplusa skojarzyła mi się bardziej z hiszpańskim "Sierocińcem". "Innych" oglądałam już dawno temu, wiec mogę się mylić.
Ta reklama wymiata. A to dziecko które mówi na "I still hear 5 voices".xD Wtedy to padłam. A wogóle słodki ten dzieciak jest.x) Ogólnie to super reklama, ale fktycznie filmowi do pięt niedorasta.;) PZDR.
Która według was jest najlepsza reklama Simplusa w stylu "Innych" ? ;D
Dla mnie rewelacyjna jest końcówka z lekarzem który poświęca się badaniom nad Simplusem i odkrywa nowe taryfy xd
"Ciągle słyszę 5 głosów" xd
Jak dla mnie lepsza jest druga ;pp - `Stop this nonsense Henry`, `He has got SIMPLUS`.
Jak może półminutowa reklama dorastać - albo nie dorastać - do pięt
filmowi?
A wśród reklam - uważam że to jedna z najlepszych.
też to zauważyłam już na samym początku :) ogólnie film jest świetny i ktoś miał dobry pomysł na reklamę.
ja najpierw widzialem reklame, na film sie natknelem na forum szostego zmyslu i jak go ogladalem zobaczylem ten ogrodek, dom i w ogole wszystko to nie moglem sie powstrzymac od smiechu bo mi sie reklama przypominala;p
tak w ogole to chyba nie widzialem jak dotad lepszej reklamy