Czy wie ktos moze co to za muzyka leci w tle tego filmu w momencie gdy Wiggand je w restauracji i w tym samym momencie podaja w wiadomosciach jego wizerunek, mowia o jego dossier itd.(On odklada wtedy sztućce) Potem jest scena jak Pacino z zona ogladaja to samo w tv na tarasie(gdy sa nad morzem).Ta muzyka trwa ok 3 min a konczy sie gdy Pacino wychodzi na plaze i rozmawia przez telefon. Jezeli ktos ma 2 cd wersje, to jest to juz na 2 cd ok 42 minuty... pomóżcie...prosze...
Mnie też to bardzo interesuje dlaczego na soundtracku do filmu omineli ten kawałek który jest magiczny i nie wiem ja się nazywa
No niestety przeszukałem cały internet i lipa :( nawet na IMDB nie wiedzą co to za utwór podejrzewam, że poprostu został pominiety w soundtracku i tylko dzwiękowcy by wiedzieli co to jest,ale nie tracę nadzieji może się przez przypadek kiedyś trafi:)
nie chodzi wam przypadkiem o wstęp "Meltdown" oczywiście Lisy Gerrard i Pietera Bourke'a ???
NY - ja już na ten kawałek dawno zwróciłam uwagę - on jest na soundtracku i rzeczywiście słychać podobieństwo z tym instrumentalnym fragmentem którego szukamy. Już jakiś czas temu stwierdziłam, że musieli po prostu dopisać sobie takie instrumentalne "intro" do niego (które właśnie nie znalazło się na soundtracku), tym bardziej ze własnie jak ono się kończy - kawałek Meltdown zaczyna lecieć na filmie... :-(
Ja osobiście odnoszę wrażenie, że jest to tło z Meltdown, ta sama piosenka, zapowiedź głównej nuty, która pojawia się zaraz po tej (scena sztućce ----> scena na plaży) A tak btw. piosenka miażdży..
Dziękuję wszystkim za udział w dyskusji :-) Cieszę się, że jest nas więcej. Generalnie jednak rzeczywiście może to być taki jakby wstęp do Meltdown... generalnie nie jest to "oficjalna" część piosenki. Przypuszczam że stworzono go na potrzeby filmu, danej sceny... ehh.... :( szkoda. Motyw jest świetny...
miałem odwtorną zagadkę, słuchając tego numeru (uwielbiam Lisę i wszystkie jej konekcje z innymi twórcami) miał w nazwie `soundtrack`, ale nie było tytułu filmu więc wygrzebałem go w necie i właśnie przysiadam do tego filmu :D