PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261650}

Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 125 tys. ocen
6,4 10 1 125097
5,6 48 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Hulk 2003

ocenił(a) film na 8

Tak czy siak- najlepszy Hulk jest z 2003 roku ...

ocenił(a) film na 7
ralera

Absolutnie się nie zgadzam. Ale to Twoje zdanie i szanuje je

ralera

Ta częśc jest reboot'em?

ocenił(a) film na 7
AldusPL

Tak. Poprzedni "Hulk" według mnie jest słaby...

AldusPL

Nie, jest zwykłym sequelem. A poprzedni "Hulk" był dużo slabszy i gorzej zagrany.

ocenił(a) film na 6
doorshlaq

To nie jest zwykły sequel, dawno to oglądałem ale nawet sposób w jaki Bruce stał się Hulkiem był inaczej w tym filmie pokazany i chociaż spokojnie można podciągnąć tą część pod kontynuację Hulka z 2003 roku to jednak jest to próba opowiedzenia historii na nowo.

reese

Może i tak. Ale rebootem też w pełni nie jest.

ocenił(a) film na 10
AldusPL

nie

ocenił(a) film na 4
ralera

Nic dodać, nic ująć.

ralera

Tamten miał gorsze dialogi, gorsze zdjęcia, gorszą obsadę, gorsze aktorstwo, gorszą muzykę i gorsze efekty specjalne

doorshlaq

No i ten Hulk nawiązuje do nadchodzącego The Avangers a to jest cos czego prozno szukac w Hulku 2003....ja osobiscie uwazam to za mega plus poniewaz zapewnia swego rodzaju ciaglosc fabularna

ocenił(a) film na 7
ralera

raczej nie.

sanczopansa

czemu nie? dzięki temu ma się wrażenie że to jedna historia....nie wiem ja osobiście lubie tego typu wstawki

ocenił(a) film na 7
Rifter26

bo hulk z 08 jest o wiele lepszy niz mietki z 03.doorshlq wymienil dlaczego.

ocenił(a) film na 7
sanczopansa

Hulk z 2003:klimat,doskonale dobrani aktorzy ,fabuła,dobre zdjęcia.Hulk z 2008:hmmm...akcja,akcja,akcja i aktorzy z du..y

ocenił(a) film na 7
dou

chyba pomylilu ci sie daty.aktorzy z dupy taa..nie ma to jak bana przy nortonie czy timie roth.buahuahuahau

ocenił(a) film na 7
sanczopansa

W incredible... po prostu ci aktorzy nie pasują do postaci z komiksu .Sam Elliot jako generał pasuje ,czego nie mogę powiedzieć o W.Hurcie.

ocenił(a) film na 7
dou

boja wiem bardziej pasuje mi szczurkowaty norton niz napakowany bana,lepiej oddaje to jego przemiane juz nie wspomne ze norton jest o niebo lepszym aktorem niz bana.szczerze mowiac ih o wiele lepiej oddaje klimat komiksu.

ocenił(a) film na 7
sanczopansa

Hmm każdy ma własne zdanie.Ale zgadzam się z tym,że Norton jest lepszym aktorem

ocenił(a) film na 9
ralera

Nie zgadzam się z tobą Incredible Hulk jest o wiele lepszy jedynym minusem "dwójki" jest późne pokazanie Hulka w całości.

ralera

Tak szczególnie z Jennifer "otwarta japa" Connelly. Nie dość że mierna z niej aktorka to wiecznie te zęby na wierzchu.