Co tu robi Tony Stark ? Chodzi mi o koniec ? Może to głupie pytanie ale nie czytałem komiksu :P Wiec może mi to ktoś wyjaśnić ?
Oglądałem ten film na DVD i też mnie to zastanowiło. Dlatego włączyłem na tą scenę komentarz reżysera. Mówi w nim, że ta ostatnia scena nie należy już właściwie do "Incredible Hulka" ale stanowi pierwszą scenę mającego dopiero powstać "The Avengers".
Dokładnie rzecz biorąc o Captain America Przecież Gen. Ross ma serum Super Żołnierza...więc! Avenger Assembled!!!
Tu jest jeszcze jedna ciekawa sprawa...nie mam DVD więc nie widziałem na własne oczy ale to może być ciekawe: Ciało Kapitana w Incredible Hulk!!
http://www.firstshowing.net/2008/10/11/captain-america-officially-found-in-the-i ncredible-hulk/
Co wy na to?
Ciekawy news. Dzięki za informacje. To wyjaśnia zatem wszystko. Pewnie o to chodzi, że Stark zaprojektuje jego wdzianko. Trochę szkoda miałem nieco inne nadzieje.
Ja z kolei miałem inne podejrzenie, że Iron Man pojawi się w następnej części Hulk'a. Szkoda, że to tylko zapowiedź Captain America. No ale zawsze coś. Uwielbiam tego typu produkcje.
Prawdopodobnie Hulk pojawi się w The Avengers (należał do pierwszego składu) Zwróćcie uwagę jak to ładnie wykombinowało studio Marvel
Iron Man 2 - 7 maja 2010
Thor - 17 czerwca 2011
The First Avenger: Captain America - 22 lipca 2011
The Avengers - 4 maja 2012
(daty oficjalnie potwierdzone)
Więc 2012 to nie tylko rok Euro ale także Avengersów !!!
Bomba!