PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261650}

Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 125 tys. ocen
6,4 10 1 124784
5,6 43 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Co tu robi Tony Stark ? Chodzi mi o koniec ? Może to głupie pytanie ale nie czytałem komiksu :P Wiec może mi to ktoś wyjaśnić ?

Ali_10

Oglądałem ten film na DVD i też mnie to zastanowiło. Dlatego włączyłem na tą scenę komentarz reżysera. Mówi w nim, że ta ostatnia scena nie należy już właściwie do "Incredible Hulka" ale stanowi pierwszą scenę mającego dopiero powstać "The Avengers".

azamath

Dokładnie rzecz biorąc o Captain America Przecież Gen. Ross ma serum Super Żołnierza...więc! Avenger Assembled!!!

finsternis

Tu jest jeszcze jedna ciekawa sprawa...nie mam DVD więc nie widziałem na własne oczy ale to może być ciekawe: Ciało Kapitana w Incredible Hulk!!
http://www.firstshowing.net/2008/10/11/captain-america-officially-found-in-the-i ncredible-hulk/

Co wy na to?

użytkownik usunięty
finsternis

Ciekawy news. Dzięki za informacje. To wyjaśnia zatem wszystko. Pewnie o to chodzi, że Stark zaprojektuje jego wdzianko. Trochę szkoda miałem nieco inne nadzieje.

użytkownik usunięty
azamath

Ja z kolei miałem inne podejrzenie, że Iron Man pojawi się w następnej części Hulk'a. Szkoda, że to tylko zapowiedź Captain America. No ale zawsze coś. Uwielbiam tego typu produkcje.

Prawdopodobnie Hulk pojawi się w The Avengers (należał do pierwszego składu) Zwróćcie uwagę jak to ładnie wykombinowało studio Marvel

Iron Man 2 - 7 maja 2010
Thor - 17 czerwca 2011
The First Avenger: Captain America - 22 lipca 2011
The Avengers - 4 maja 2012
(daty oficjalnie potwierdzone)

Więc 2012 to nie tylko rok Euro ale także Avengersów !!!

Bomba!