Zgadzam się, nie za bardzo wyobrażam sobie innego lektora w tym filmie niż Gudomski
Lektor w tym filmie to porażka, lepsze już napisy. Tylko ci gada, i zabija klimat całego filmu, a napisy to majstersztyk
True, true.
Chyba, że ktos nie umie czytać to sobie posłucha pie**olenia tym samym psując klimat...
Bedzie dwudyskowe wydanie. Tak jak w przypadku mrocznego rycerza pierwsza plyta bedzie z filmem, a druga z dodatkami.
Widzialem tez reklamę w empiku, że film ma kosztowac 59.99 zl (wydanie dvd) i 99.99 (wydanie blu-ray).
Wg mnie cena dvd jest za wysoka. Zwyczajnie nie bedzie mnie stac na kupno...
szkoda, że to nie Maciej Gudowski. To jest jednak najlepszy lektor. Czasem poprawia odbiór słabszych filmów i tylko w przypadku tego lektora odrzucam napisy. Taki sam zawód miałem troche gdy kupiłem Matrixa na DVD bo spodziewałem się tego lektora, a był inny.
Zgadza sie. Gudomski potrafi swoim glosem zahipnotyzowac. Czasami dla niego samego chce się obejrzec film do konca. Uwazam jednak , ze Piotr Borowiec to lektor z najwyzszej półki. Jego glos jest jednym z najlepszych w Polsce. Wg mnie Borowski wraz z Gudomskim i Jackiem Brzostyńskim tworzy trio najlepszych lektorów w Polsce.